Astrotip ημέρας Σάββατο 18 Ιουλίου 2020


Κριός

Μη μένετε σπίτι στιγμή. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, μικρούς προορισμούς, ή εκδρομές, γνωρίστε κόσμο. Βγείτε με χαλαρή κουβέντα και με μια ευχάριστη συντροφιά, από τα καθημερινά που σκέφτεστε και σας συννεφιάζουν.

Ταύρος

Χρήματα που σας χρωστούν και μπορεί να τα είχατε και ξεγραμμένα, έρχονται στα χέρια σας και κάπου αποκαθίσταται, η οικονομική σας ρευστότητα, που ήταν ένα θέμα που σας έκαιγε. Μη σπαταλάτε όμως άσκοπα τα χρήματά σας.

Δίδυμοι

Εάν θέλετε να κάνετε μία σημαντική αγορά, μία επαγγελματική συμφωνία, ή να ακολουθήσετε πιστά τους όρους ενός νέου συμβολαίου ενυπόγραφα, αυτό προτιμείστε να το κάνετε από την άλλη εβδομάδα καλύτερα.

Καρκίνος

Αφήστε μια για πάντα το παρελθόν πίσω, τις σχέσεις που διατηρείτε ακόμα ενώ έχετε διαπιστώσει ότι σας δεσμεύουν και δε λειτουργούν για να κάνετε χώρο στη ζωή σας στο καινούργιο.

Λέων

Παραινέσεις, προτάσεις ιδέες και συμφωνίες, είναι στο μείγμα των ημερών αυτών. Πρέπει όμως από δω και στο εξής, να είστε προσεκτικοί με ποιους συνεργάζεστε ή πορεύεστε στους χώρους που δραστηριοποιείστε, γιατί μερικοί σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, για να σας ανοίξουν πόρτες, που ποτέ άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση σε αυτές.  Παράλληλα, θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στο μέλλον.

Ζυγός

Μην αποθαρρύνεστε όταν κάτι που περιμένετε δε γίνεται στην ώρα του. Δε σημαίνει ότι ακυρώνεται, απλά δεν ήρθε ακόμα ο καιρός για να πραγματοποιηθεί. Σήμερα αποδεχτείτε προσκλήσεις και βγείτε από το σπίτι να ξεσκάσετε.

Σκορπιός

Το παρελθόν μας διδάσκει αλλά η ζωή μας πάντα θα είναι το τώρα το σήμερα το παρόν. Οπότε να θυμάστε ότι τα επόμενα όνειρα που θα κάνετε, θα πρέπει να σας γεμίζουν συναισθηματικά γι αυτό που θα γίνει και όχι για ότι έγινε και τέλειωσε.

Τοξότης

Μη χάνετε το θάρρος σας όταν κάποιες εξελίξεις δεν δρομολογούνται όπως θα επιθυμούσατε. Κάτι άλλο καλό συμβαίνει τώρα και τα θέματα που σας απασχολούν θα διευθετηθούν, πολύ καλύτερα από ότι αναμένατε.

Αιγόκερως

Για άλλη μια φορά, θα σας απασχολήσουν ορισμένες σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν κάποιες πρέπει να διακοπούν μην τους χαρίζετε άλλο χρόνο εφόσον σας έχουν δείξει ότι δεν βελτιώνονται.

Υδροχόος

Μην το βάζετε κάτω και υποσχεθείτε σήμερα στον εαυτό σας, ότι θα του χαρίσετε την πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας. Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που λειτουργούν τοξικά απέναντί σας.

Ιχθύς

Μην άγχεστε και όλα θα πάνε κατ ευχήν, τόσο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και στην προσωπική σας ζωή, ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε αναταράξεις.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!