Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020


Κριός

Γωνιές αναξιοποίητες του σπιτιού, απαλλαγή από χρηστικά αντικείμενα που έχουν χαλάσει παλιώσει ή που δεν εξυπηρετούν πια τις ανάγκες σας, επιδιορθώσεις ζημιών, ή ακόμα και αλλαγή κατοικίας θα σας ανανέωνε ψυχολογικά.

Ταύρος

Ιδέες προτάσεις ή προτροπές να αλλάξετε το εργασιακό σας πεδίο και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορεί να σας ξεσηκώσουν στο να κάνετε το επόμενο βήμα της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Πρέπει όμως να εξεταστούν ενδελεχώς.

Δίδυμοι

Δεν τυχαίνει συχνά αλλά η τύχη σας χαμογελά στα οικονομικά σας τις ημέρες αυτές. Έτσι λοιπόν χρήματα θα πάρετε τις ημέρες αυτές, είτε προέρχονται από κάποια που σας χρωστούσαν, είτε υπό μορφή δώρου. Καλύψτε υποχρεώσεις που σας άγχωναν.

Καρκίνος

Κινηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά, στο να έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα που γνωρίζετε, ότι έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να προωθήσουν τις ιδέες σας, να σας ανοίξουν πόρτες, επαγγελματικής ή οικονομικής ανάπτυξης.

Λέων

Σίγουρα είστε από τα άτομα που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του, ιδίως ορισμένες επιδιώξεις που έχετε σχετικά με την επαγγελματική σας ανέλιξη. Βρείτε το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση και βάλτε το στη δουλειά, προκειμένου μια υπόθεσή σας να προχωρήσει.

Παρθένος

Ακόμα και αν η κατάσταση δεν είναι και τόσο ρόδινη, σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο, η θετική σκέψη και η αισιοδοξία που θα νιώθετε τις μέρες αυτές, θα γίνουν οι κινητήριες δυνάμεις στο να ονειρευτείτε εκ νέου εκείνα που δεν μπορέσατε κάποτε να πραγματοποιήσετε.

Ζυγός

Ενώ μέρα με την ημέρα θα αρχίσετε να διαπιστώνετε ότι πάνε καλύτερα τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, θα εξακολουθήσετε συναισθηματικά να είστε αμφίθυμοι.  Έχετε λοιπόν υπομονή και όλα θα διορθωθούν στην ώρα τους.

Σκορπιός

Μικρά ή λίγο μεγαλύτερα θεματάκια υγείας θα σας ταλαιπωρήσουν τις ημέρες αυτές, που θα λειτουργήσουν σαν υπενθύμιση ότι πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης

Προσπαθήστε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να έχετε προνοήσει κάποια θέματα που γνωρίζετε ήδη ότι χρήζουν τις παρεμβάσεις σας για να εξελιχθούν. Μην κάνετε άσκοπες αγορές και εφήμερα έξοδα.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σας εξομαλύνεται, ενώ θα δείτε πως ένας στόχος που είχατε βάλει θα αρχίσει να αποδίδει θετικά αποτελέσματα. Για να συνεχίσει η ζωή σας να εξελίσσεται θετικά, βγάλτε από τη μέση ανθρώπους που με τον τρόπο τους σας παρεμποδίζουν.

Υδροχόος

Περισσότερη δουλειά και καθήκοντα θα αναλάβετε τις ημέρες αυτές, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρείτε  χρόνο για να ξεκουράζεστε. Δεν θα μπορέσετε να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, γιατί δε θα έχετε υπολογίσει, το χρόνο που απαιτούν τα πρόσθετα καθήκοντα.

Ιχθύς

Μην προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε ή να βγάλετε άκρη από ανθρώπους που δεν έχουν την πρόθεση να συνεργαστούν ή να συνεννοηθούν μαζί σας, ούτε είναι απαραίτητο να αδειάζετε εσείς το κεφάλι σας για να γεμίσετε το δικό τους.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!