Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020


Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν μπορεί να μην επηρεάζει και εμάς, μία μικρή χώρα σε μια γωνιά της Ευρώπης. Ο αόρατος πόλεμος που μαίνεται πλανάται σα φάντασμα και φωλιάζει με φόβο και αβεβαιότητα στις καρδιές των ανθρώπων.

Ο στίχος από το τραγούδι «καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ», έπαψε να ισχύει πλέον κι αν πρέπει στη συνείδησή μας να το κατατάξουμε σα συναίσθημα, ας θεωρήσουμε τους εαυτούς μας τυχερούς.

Τυχεροί γιατί ζούμε αυτή τη χρονική περίοδο της ανθρώπινης παγκόσμιας ιστορίας, και βιώνουμε τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που συντελούνται, σα μάρτυρες, ή ήρωες, συμμέτοχοι ή αμέτοχοι, με χαρά ή λύπη, αισιόδοξα ή απαισιόδοξα, ανθρώπινα.

Ο Ήλιος πάντως θα συνεχίσει να ανατέλλει και να δύει, τα λουλούδια θα ανθίζουν, ο κύκλος της ζωής να κάνει το θαύμα του, με ότι κι αν ακούτε, όπως κι αν το βιώνετε.

Όσο πιο κοντά στη φυσική ροή των πραγμάτων βρισκόμαστε, όσο πιο μακριά από τα μέσα που διασπείρουν το φόβο, σίγουρα θα έχουμε πιάσει το νόημα και ο φόβος ανύπαρκτο αλλά τόσο δυνατό συναίσθημα, δε θα έχει θέση ούτε στις αποφάσεις μας, ούτε στην καρδιά μας.

Η ζωή είναι μικρή, η ζωή είναι δώρο, η ζωή είναι στάση και ας τη ζήσουμε όχι όπως προστάζουν εκείνοι που παίζουν με τη συνείδησή μας αλλά όπως εμείς επιλέγουμε.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, το ευαίσθητο σημείο σας το γνωρίζετε ήδη και είναι η ευκολία που έχετε να νευριάζετε με το παραμικρό. Πόσο μάλιστα εάν σκεφτεί κανείς, ότι την εποχή που διάγουμε, προκύπτουν θέματα ανεξέλεγκτα και αιτίες που σκάνε από το πουθενά και σας ταράζουν. Δύσκολη θα είναι λοιπόν η διαχείριση της συναισθηματικής σας έκφρασης τις ημέρες αυτές, που σημαίνει ότι αν δεν προσέξετε πιθανόν με τη συμπεριφορά σας να δημιουργήσετε ρήξεις σε σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πιθανόν μάλιστα δικοί σας άνθρωποι να μη δεχτούν τα ξεσπάσματά σας και να σας απομονώσουν. Βρείτε τα με τον εαυτό σας κι αν δε μπορείτε να αντέξετε τις πιέσεις, απομακρυνθείτε από όποιον ή ότι σας τις προκαλεί.

*Ζυγοί, με συναισθηματική υπερβολή και ένταση θα εισπράττετε τα όσα συμβαίνουν στη διάρκεια των ημερών αυτών, γιατί έχετε κουραστεί και απογοητευτεί από τις μη αναμενόμενες εξελίξεις που συνέβησαν και συμβαίνουν, τόσο στον εργασιακό τομέα, όσο και σε ορισμένες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν, από δω και στο εξής, να αντιδράτε με νευρικότητα και αμετροέπεια, σε ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει. Καλό θα ήταν να μην απαντάτε σε όσους σας προκαλούν, να μην συμμετέχετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή ενέργειες και να αποφύγετε στα πλαίσια του δυνατού, τους τοξικούς ανθρώπους.  Ο έρωτας έρχεται από το παρελθόν, ή κάποια χρήματα που σας χρωστούν.

*Καρκίνοι, τυχαίες συναντήσεις, μηνύματα ή τηλεφωνήματα, θα σας φέρουν πίσω ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους. Δεν αποκλείεται παλιοί συμμαθητές, συνάδελφοι ή φίλοι να μπούνε ξανά στη ζωή, κάτω από άλλες συνθήκες και άλλες ιδιότητες. Στόχοι ιδέες προσδοκίες ή φιλοδοξίες του παρελθόντος, μπορούν να ενεργοποιηθούν εκ νέου, αφού θα ευνοηθούν από τις περιστάσεις. Τέλος, ίσως μάθετε κάποια θέματα που συνέβαιναν ένα φεγγάρι στη ζωή σας και τα αγνοούσατε, όπως έργα σχόλια και συμπεριφορές ανθρώπων που κινούνταν παρασκηνιακά και εις βάρος σας. Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, για να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

*Αιγόκεροι, το σπίτι και οι άνθρωποι της οικογένειάς σας, ίσως να γίνουν περισσότερο φορτικοί ή απαιτητικοί από σας, κάτι που θα σας κάνει κάποιες στιγμές, να αντιδράτε απέναντί τους με ένταση. Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους από το παρελθόν και δεν αποκλείεται ένας από αυτούς, να έχει να σας κάνει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας, ή να σας δώσει μια σπουδαία και δημιουργική ιδέα. Το δύσκολο κομμάτι της εβδομάδας αυτής, είναι ότι πρέπει να αποφασίσετε ποιους θα βγάλετε από τη ζωή σας και με ποιους θα συνεχίσετε να συμπορεύεστε από δω και στο εξής.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, εάν δεν προλαβαίνετε να παρακολουθήσετε πλέον, τις τόσες ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας και τις αλλαγές της συμπεριφοράς των ανθρώπων που μέχρι τώρα μπορούσατε να βρίσκετε σημεία ταύτισης, αλλάξτε τον τρόπο που βλέπατε ή αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα τα πράγματα. Κάντε εσείς τις τομές τις αλλαγές την ανατροπή ή τη ρήξη, όπου και όταν χρειάζεται, όσο και αν αυτό, είναι κόντρα ρόλος για εσάς. Η ζωή σας εξωθεί σε αλλαγή της γενικότερης πλεύσης στη ζωή σας και σε όλα τα βασικά της επίπεδα. Αυτό που επιβάλλεται σχεδόν να καταλάβετε, είναι ότι αν δεν φανείτε αποφασιστικοί, οι αλλαγές αυτές θα συμβούν από μόνες τους και χωρίς τη διαχείρισή σας.

*Σκορπιοί, προσπαθήστε να εκφράσετε τις ημέρες αυτές, την καλλιτεχνική και δημιουργική σας διάθεση, μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς, με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Η διαίσθηση και το ένστικτο να ξεχωρίζετε το τι συμβαίνει πίσω από τις λέξεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων, θα είναι ως έμφυτα ταλέντα σας  ιδιαίτερα τονισμένα. Η έμπνευση δε θα σας λείψει, είτε γιατί θα την πάρετε από μια καλλιτεχνική σας δημιουργία, είτε από έναν έρωτα, που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά την περίοδο αυτή.  Ενώ κάποιοι στόχοι σχέδια ή φιλοδοξίες σας, βρίσκουν το έδαφος για να καλλιεργηθούν και τους ανθρώπους που θα τα προωθήσουν.

*Λέοντες, υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε, εντάσεις στον εργασιακό χώρο, παραπάνω καθήκοντα που έχετε αναλάβει και η συγκεντρωτική σας συνήθεια να τα παίρνετε όλα πάνω σας, θα σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά την εβδομάδα αυτή. Τώρα όμως θα πρέπει σοβαρά να αποφασίσετε για το ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί που στέκονται και σας στηρίζουν πάντα στο πλευρό σας και ποιοι αυτοί αυτοί που βρίσκονται δίπλα σας για να επωφεληθούν από εσάς το έργο και την παρουσία σας. Το περιβάλλον της εργασίας και των συνεργασιών σας γενικότερα, χρειάζεται επιμέλειά αλλά και τις αποφάσεις σας.

*Υδροχόοι,  σπάνια μπαίνετε στη διαδικασία να εξηγείτε ή να λογοδοτείτε σε φίλους ή συνεργάτες, σε δικά σας πρόσωπα το οτιδήποτε, εφόσον προσπαθείτε με φιλότιμο να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σας. Το θέμα όμως που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε την εβδομάδα αυτή, είναι η αντίδραση που θα έχετε, όταν κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αμφισβητήσουν. Μείνετε μακριά από ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, ή παρασκηνιακές ενέργειες. Μην δίνετε λαβές, με το λόγο ή τα έργα σας, να έχουν κάποιοι να λένε το οτιδήποτε για εσάς αλλά και αν συμβεί, αγνοήστε τους και απομακρυνθείτε.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, η μνήμη την εβδομάδα αυτή θα σας αιφνιδιάζει ώρες και στιγμές, αναμοχλεύοντας κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και που ακόμα και σήμερα σας δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά. Επιλογές που θα μπορούσατε να έχετε κάνει, ή άλλες που δεν έπρεπε να κάνετε. Συμπεριφορές ανθρώπων που τώρα τις ερμηνεύετε ορθότερα,  με την απόσταση που σας δίνει ο χρόνος. Ο ίδιος ο χρόνος που χάσατε με το να προσπαθείτε να διορθώσετε πράγματα που από την αρχή γνωρίζατε ότι δεν διορθώνονταν. Για όλα αυτά και άλλα πολλά αλλά… Κοιτάξτε μπροστά και μόνο μπροστά. Επανεκκινήστε τη ζωή σας, γιατί αυτό είναι που πρέπει να κάνετε.

*Τοξότες, η εργασία και οι εισοδηματικοί σας πόροι, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα και αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν κάποιοι από εσάς να αναζητήσετε μία δεύτερη απασχόληση προκειμένου να καλύψετε οικονομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που τρέχουν την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα, να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε, γιατί θα καθυστερήσουν πολύ να καλυφθούν τέτοιες υποχρεώσεις. Με εξωστρέφεια κερδίζετε τις εντυπώσεις των άλλων και αν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση μπορεί να βρείτε κι ένα μεγάλο έρωτα, ενώ δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο με ισχύ να σας στηρίξει όπου και όταν το χρειαστείτε.

*Παρθένοι, πολυπράγμονες άνθρωποι καθώς είστε, έχετε κατά καιρούς ασχοληθεί, με πολλά θέματα σε γνωστικό επίπεδο, τέχνες ή επιστήμες, με φιλοσοφικές αναζητήσεις κτλ, ενώ σχεδόν πάντα χαρακτηρίζεστε από ένα τάλαντο ή μια δεξιότητα που σας κάνει να ξεχωρίζετε, ακόμα κι αν δεν το ακολουθείτε στην καθημερινότητά σας. Τώρα όμως έρχονται άνθρωποι στη  ζωή σας, από το παρόν, ή και το παρελθόν σας, να σας προτρέψουν να ασχοληθείτε σοβαρά, με μία από τις γνώσεις σας. Μοιραίες αποκαλύψεις θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που πιστεύατε για τις σχέσεις και τον έρωτα μέχρι σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται μία από αυτές, να την ακολουθήσετε για πάντα!!!

*Ιχθύες, με καλύτερη διάθεση από τις προηγούμενες ημέρες ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, αφού κάποια θέματα που σας άγχωναν της καθημερινότητας ρυθμίζονται και αποσυμφορούν την ψυχολογία σας.  Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, να βρεθείτε με κόσμο, να κυκλοφορήσετε, να αναμειχθείτε σε ομάδες και συλλογικότητες. Δεν αποκλείεται να έχετε και μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν και πολύ πιθανά, το ερωτικό σας παρελθόν. Εάν μάλιστα σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, ένας έρωτας παλιός τώρα θα αναζωπυρωθεί. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, πιθανόν να προκύψει ένα θεματάκι με το σύντροφό σας.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!