Astrotip ημέρας Τρίτη 30 Ιουνίου 2020


Κριός

Ένα θέμα που προέρχεται από τον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να δημιουργήσει σήμερα εντάσεις και λογομαχίες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Ταύρος

Μην θυμώνετε όταν διαδέχεται η ανατροπή την ατυχία, οι καθυστερήσεις τις αναβολές και όταν διαπιστώνετε ότι κάποιοι άνθρωποι που στηριζόσασταν σ αυτούς, αδυνατούν να σας βοηθήσουν. Οι καιροί είναι τέτοιοι που πρέπει να στηριχτείτε στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Δώστε χρόνο στο χρόνο ή κερδίστε χρόνο στο να μπορέσετε να σκεφτείτε, τα αποτελέσματα που έφεραν ορισμένες επιλογές σας και αφορούν σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας και της ζωής σας γενικότερα.

Καρκίνος

Περιορίστε λιγάκι την ανυπομονησία σας σήμερα, ειδικά εάν περιμένετε καιρό να δείτε την εξέλιξη σε μια σας προσπάθεια. Μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε φως, γιατί για να μην έχει γίνει ακόμα προφανώς δεν έχει έρθει η κατάλληλη ώρα.

Λέων

Πολλοί είναι εκείνοι που το διάστημα αυτό σας βλέπουν ανταγωνιστικά, ή που έρχονται να σας προσεγγίσουν με κολακείες και άλλα τέτοια, προκειμένου να επωφεληθούν  από σας και τα ταλέντα σας.

Παρθένος

Εργασιακές πιέσεις και ασυνεννοησία, πιθανόν να σας φέρουν στα όριά σας σήμερα. Μην εκνευρίζεστε και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παρασκήνια και παρασκηνιακές ενέργειες που αναπτύσσονται την εποχή αυτή.

Ζυγός

Ο εξισορροπιστής ανθρώπων και καταστάσεων όπως είστε εσείς, μάλλον σήμερα κινδυνεύετε να χάσετε το φυσικό σας ταλέντο και να συμμετέχετε σε έναν καυγά ή σε μια ένταση, κάτι που δε θα σας ωφελήσει.

Σκορπιός

Μην αρνηθείτε μία έξοδο, ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις προκειμένου να διευρύνετε τον κοινωνικό και επαγγελματικό κύκλο γνωριμιών σας. Άλλωστε ένα οικείο πρόσωπο από το παρελθόν, μπαίνει εκ νέου στη ζωή σας και στα βοηθά να προωθήσετε κάποιο στόχο σας.

Τοξότης

Μη σας πιάνει πανικός, εάν κάτι τρέχει και σας κυνηγά την εποχή αυτή στη ζωή σας. Βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση και χρησιμοποιείστε τις δυνατότητές του για να επιλύσετε το θέμα σας.

Αιγόκερως

Μία χαρούμενη είδηση, ή ένα τηλεφώνημα, θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα σήμερα και δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σας, ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν, που θα ανακινήσει μέσα σας μνήμες σπουδαίες.

Υδροχόος

Κάποιες σχέσεις που διατηρούσατε και ήταν σχέσεις εμπιστοσύνης ανατρέπονται τις ημέρες αυτές. Προσπαθήστε να κρατήσετε μυστικά τα επόμενα σχέδια και φιλοδοξίες σας.

Ιχθύς

Σταματήστε να παραμελείτε τον εαυτό σας, να προσπαθήσετε να υιοθετήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες, γιατί δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να πάρετε ορισμένα περιττά κιλάκια.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!