Επανασυνδέσεις ζωδίων Νοέμβριος 2019


Ο προτελευταίος μήνας του 2019, θα φέρει εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και κυρίως στα αισθηματικά. Με την κίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη, πολλές παρελθούσες – ημιτελής καταστάσεις θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Τυχεροί μόνο αυτοί, που ξέρουν τι θέλουν από τον εαυτό τους!

Πιο αναλυτικά: 

Κριός

Εσείς ίσως να έχετε μπλοκαριστεί με κάποια οικονομικά ή οικογενειακά σας προβλήματα, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όλα και πάλι θα βρουν τους κανονικούς τους ρυθμούς. Τώρα χρειάζεται να δείτε και με μια πιο σοβαρή ματιά, την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα την έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα! 

Ταύρος

Δεν είστε από τα ζώδια που θα περιμένουν για πολύ ακόμη, την επιστροφή κάποιου παλιού τους γνώριμου! Με τόσο καλά αστρολογικά προς το δικό σας οίκο, σίγουρα έχετε καταλάβει ότι γύρω σας τρέχουν ένα σωρό νέες γνωριμίες, που δεν σας αφήνουν και τελείως αδιάφορους. Σκεφτείτε τα πάντα δυο φορές.

Δίδυμοι

Εσείς θα έχετε για τις επόμενες 3 εβδομάδες τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη φορά, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει και τις ευκαιρίες, για να αναθεωρήσετε, όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα σε φιλίες, συνεργασίες αλλά και την προσωπική σας ζωή, που ακόμη είναι μπερδεμένη.

Καρκίνος

Μέχρι και την πανσέληνο του Νοεμβρίου, εσείς θα έχετε κάνει πολλές και ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά, το τι συμβαίνει γύρω σας και ποιος είναι αυτός, που αξίζει να σταθεί δίπλα σας, σαν σύντροφος.

Λέων

Η καρδιά σας, εδώ και πολλές εβδομάδες, έχει περάσει από πολλές αμφιταλαντεύσεις και τώρα θέλετε, να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο  του μήνα και μετά, σίγουρα θα έρθουν στο διάβα σας, πολλές και αξιόλογες γνωριμίες, που όλο και κάποια θα σας κάνει το κλικ… σε κάθε επίπεδο.

Παρθένος

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα δείτε το συντροφικό σας έτερο, να σας πλησιάζει με κάθε τρόπο, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Τώρα είναι και το ιδεατό χρονικό διάστημα,  που πολλοί από  εσάς, θα βρουν την αφορμή για να πάνε ακόμη και σε έναν γάμο. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια επιστροφή από το παρελθόν τους!

Ζυγός

Αυτήν την περίοδο αισθάνεστε μπερδεμένοι, και δεν θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, που πιθανόν και να μην σας πάει και πάλι… εκεί που θέλετε. Δώστε παραπάνω βαρύτητα στην εργασία σας, που θα σας δώσει οικονομική άνεση και πολλαπλές επιτυχίες. Μερικοί, θα κάνουν και μια σειρά από ταξίδια.

Σκορπιός

Μην δοκιμάσετε κάτι υπερβολικό, αυτήν την εποχή που έχετε τόσους πλανήτες πάνω σας. Σκεφτείτε ώριμα και θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να δείτε πιο σοβαρά την οικογένεια και την κοινωνική σας ζωή. Οι μεγάλοι έρωτες θα σας επισκεφτούν, από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, και θα γίνουν σύντομα δυνατές αγάπες. 

Τοξότης

Μην κοιτάτε ποτέ πίσω. Τώρα είναι και το πιο σημαντικό διάστημα, που μπορείτε να κάνετε όλες τις πρακτικές αλλαγές που θέλετε στην εργασία, στην προσωπική σας και σε ότι άλλο πιστεύετε, ότι έχει πλέον κάνει τον κύκλο του. Μια μερίδα του ζωδίου σας, θα καταφέρει να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας, με το παρελθόν με θετικά αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Η αγάπη που σας έχει, το συντροφικό σας έτερο, θα λάβει την μορφή πρότασης για περαιτέρω δεσμεύσεις μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου! Πριν δώσετε τις απαντήσεις σας, σίγουρα κοιτάξτε πιο σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Εσείς που είστε μόνοι, κάποια ερωτοφιλία θα σας αποκαλυφθεί.

Υδροχόος

Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας, σε όλες αυτές τις θετικές προκλήσεις που έρχονται από παντού. Το σύμπαν σε εσάς που έχετε χωρίσει θα σας φέρει πιο κοντά, σε μια νέα γνωριμία, που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά σας, με αγάπη! Επίσης, κάποια παλιά σας οικογενειακά ζητήματα, απλά λήγουν εύκολα!

Ιχθύς

Αποδώστε στον εαυτό σας τα καλύτερα! Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος από δώρα σε εργασία και προσωπική ζωή. Εσείς που έχετε το μόνιμο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, από το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση και εκεί θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σας!

Από τον Γιάννη ΦόξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u