Επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου


Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 04/06/2022 και συγκεκριμένα στις 11:02 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 13/06 όπου θα κάνει και πάλι την είσοδο του στους  Διδύμους

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου περάσματος τους από το  ζώδιο του Ταύρου θα δούμε τους κόπους μας να ανταμείβονται , καθώς θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις οικονομικές μας συμφωνίες, για τις οποίες κοπιάσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα θα μείνουμε σταθεροί στις αξίες μας.

Η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για  τα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) τα οποία με χαρά θα δουν τα σχέδια τους να υλοποιούνται. Ενώ, θα αναγκάσει να βρουν οριστικές λύσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι)

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής  του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η μοναδική  όψη που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 10/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 13’), θα βοηθήσει να είναι πιο παρατηρητικά και αναλυτικά στις σχέσεις τους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας θα έχετε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε οριστικές οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες κοπιάσατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές  με το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις νέες επαγγελματικές σας συμφωνίες ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε με όμορφο τρόπο να περάσετε τις θέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας  . Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία για λίγο καιρό ακόμη θα πρέπει να παραμείνει κρυφή, από τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα κρυφό έρωτα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Καρκίνοι. Η επιστροφή  του  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας, ενώ είναι πιθανό να έχετε και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Με τις φιλοδοξίες σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε επιτέλους καλά νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους σε τροχιά υλοποίησης θα βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ παράλληλα θα έχετε και ευχάριστα νέα σε ότι αφορά την επίλυση μιας γραφειοκρατικής σας υπόθεσης.   Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΖΥΓΟΣ

Συνεπείς στις  οικονομικές σας υποχρεώσεις θα είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, και το σημαντικό, να είστε συνεπείς, ενώ από την άλλη πλευρά, θα ξεκινήσετε με τους καλύτερους οιωνούς μια νέα οικονομική συνεργασία.  Σε προσωπικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλό κλίμα στις σχέσεις σας και πάλι επιστρέφει. Το λιθαράκι σε αυτό θα βάλει η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας , ενώ θα φέρει και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε και πάλι κοντά με τον ταίρι σας, βάζοντας τέλος στις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευθύνες θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είστε έτοιμοι να αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις στα θέματα υγείας που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση επιστρέφουν και πάλι στην ζωή σας. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα νέο φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, στα οποία θα βάλετε όλη σας την ενέργεια. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας,  ενώ οι αδέσμευτοι θα είστε οι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα δώσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού, και  της ακίνητης σας περιουσίας, που σας απασχολούν καιρό , ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα  συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βάλει την καθημερινή σας ζωή σε άλλους ρυθμούς, με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις στο χώρο της δουλειά σας,  ενώ θα έχετε και ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ευχάριστες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!