Ερμής στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει…

Ερμής στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει…


Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ο πλανήτης που συνδέεται άμεσα με τον τρόπο που σκεπτόμαστε αλλά και τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Στο ζώδιο των Διδύμων συναντήσαμε την πιο νοητική και επικοινωνιακή του πλευρά, ενώ η μετάβαση του στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας βοηθήσει να δούμε και μια άλλη πλευρά του, την πιο συναισθηματική.

Στο ζώδιο του Καρκίνου ο Ερμής μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μοναχικός καβαλάρης, ο οποίος όχι μόνο σκέπτεται αλλά και κρίνει με βάση το συναίσθημα, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο παρελθόν και με οτιδήποτε παλιό, είναι αρκετά μοναχικός, έχει καλή μνήμη, λειτουργεί καλά όταν νιώθει ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον ενώ σε άγνωστους χώρους δεν αφήνετε να δείξει το πόσο έξυπνος είναι, έχει την τάση να προσεγγίζει τους ανθρώπους για να πάρει και να δώσει προστασία, μπορεί να γίνει εξαιρετικός ψυχολόγος μιας και νοιάζεται ουσιαστικά για τους άλλους, είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και του αρέσει να ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση. Όμως, επειδή είναι ένας Ερμής που η μνήμη του είναι κυρίως συναισθηματική, έχει την τάση να επαναφέρει στο μυαλό του το συναίσθημα που του προξένησε ένα γεγονός με αποτέλεσμα να το θυμάται, δυσκολεύεται να ξεπεράσει τυχόν τραυματικές εμπειρίες από την παιδική του ηλικία, συχνά είναι μελαγχολικός και έχει νευρικά ξεσπάσματα, σε άγνωστο περιβάλλον προτιμά να μην μιλά αλλά να αισθάνεται, ενώ σε αντίθεση με άλλες ζωδιακές περιοχές  αντί για τη λέξη ξέρω χρησιμοποιεί τις λέξεις νιώθω ή αισθάνομαι.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4/6 στις 22:04 μμ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/06 στις 02:16 πμ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας κάνει πιο εσωστρεφείς, θα λειτουργούμε με βάση το συναίσθημα, ενώ θα έχουμε την τάση να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν και σε ότι μας είναι οικείο, έστω και αν το παρελθόν ή το οικείο είναι στην ουσία οι αλυσίδες που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Καρκίνου ,  θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς οι Ταύροι  και οι Παρθένοι, οι οποίοι θα λειτουργήσουν με βάση την διαίσθηση και το συναίσθημα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 7/6 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό ( 4ο 59’), θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και θα δώσει πρωτότυπες ιδέες , στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/6 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 43’), θα ενισχύσει την διορατικότητα και την φαντασία, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/06 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (18ο 51’), θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και άκαμπτους στις απόψεις τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/6 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (21ο 32’), θα αυξήσει την ενεργητικότητα παράλληλα όμως θα κάνει και αρκετά καυστικούς, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/6 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 29’), θα κάνει αρκετά πιεστικούς και θα ενισχύσει την επιθυμία τους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας,  αλλά και με  θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του επειδή οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι βασισμένες στο συναίσθημα και όχι στη λογική, καλό θα ήταν να μην είναι οριστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ευχάριστους αλλά έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, ενώ ο λόγος σας θα γίνει ιδιαίτερα συναισθηματικός. Ενώ βασικό σας μέλημα, θα είναι να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται όμορφα μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα θετική είναι για εσάς η μετακίνηση του κυβερνήτη σας. Η είσοδος του Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συζητήσεις, ωστόσο καλό θα ήταν να μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει την κρίση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να δείξετε στους αγαπημένους σας το μέγεθος των συναισθημάτων σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λεκτικές υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο εκφραστικές περιόδους της χρονιάς  για εσάς τους Καρκίνους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία, παράλληλα, θα προσπαθήσετε να κάνετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας να νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα. Ενώ ως καλοί ψυχολόγοι, θα είστε δίπλα τους για να τους εμψυχώσετε.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Λέοντες . Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο , ενώ είναι πιθανό να επαναφέρει μνήμες και γεγονότα από το παρελθόν τα οποία θεωρούσατε ότι έχετε ξεπεράσει. Μέσα σε αυτές τις μνήμες θα είναι και ένας παλιός έρωτας ο οποίος θα κάνει την επανεμφάνιση του με δυναμικό τρόπο και θα σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας γεμίσει χαρά μιας και θα  δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή. Τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία και όμορφα.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για τα επαγγελματικά σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και την δημόσια εικόνα σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει την λογική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι  αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Σκορπιούς . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, την επικοινωνία  με το εξωτερικό όχι μόνο  για  προσωπικούς  αλλά και για λόγους καριέρας, ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον/την ερωτική σας σύντροφο με σκοπό να αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) και να βρείτε λύσεις,  ενώ είναι πιθανό να ζητήσει την βοήθεια σας και ο /η   σύντροφος σας για μια δική του/της υπόθεση. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει σταθερές βάσεις.  Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό το ταίρι σας να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του και μαζί με αυτά και τα παράπονα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις προ των πυλών. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευθύνες, ενώ θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσετε λύσεις σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και για να κάνετε και τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύες . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διασκεδάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα  και να  φλερτάρετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u