Η Αστρολογία των Άλλων


Θέλετε να κάνουμε ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα της αστρολογίας, έτσι όπως έχει εμπλουτιστεί από την τεράστια έκρηξη της πληροφορίας μέσα από το διαδίκτυο;

Όπως καταλαβαίνουμε η αστρολογία, όπως και κάθε άλλη ερευνητική σφαίρα, πατάει μεν στην πανάρχαια σοφία, αλλά με την ασύλληπτη διάδοση της πληροφορίας μέσω των άυλων δικτύων, έχει μια τρομερή πρόοδο.

Ερευνητές από όλον τον κόσμο ανταλλάσσουν τις πληροφορίες τους, τις γνώσεις τους, τις παρατηρήσεις τους και τα συμπεράσματά τους, δημιουργώντας μια υπέρ – σύνδεση, η οποία θα απαιτούσε αιώνες ανταλλαγής βιβλίων και κωδίκων πριν από κάποια χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Και μερικά από τα πεδία που ξανοίγονται, είναι πραγματικά εξωτικά. Ένα από αυτά, ονομάζεται η Αστρολογία των Άλλων, και κυριολεκτικά έχει ανατινάξει τα μυαλά των ερευνητών όχι μόνον της αστρολογίας, αλλά και της γιουγκιανής ψυχολογίας.

Μερικές εξωτικές παρατηρήσεις

Η πραγματικότητα είναι κάτι πολύ ευρύ, και οι συμπτώσεις είναι ένα αξιοσημείωτο μέρος αυτής της πραγματικότητας. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τόσο οι επιτυχίες μας όσο και οι δυσκολίες μας έχουν τα θεμέλιά τους σε συμπτώσεις και συγχρονικότητες και πολύ λιγότερο σε μια λογική εξέλιξη και σχέση αιτίου και αιτιατού.

Το αν θα πάμε σε ένα σχολείο ή σε άλλο, σε μια σχολή ή σε άλλη, σε μια δουλειά ή ε άλλη, αν θα βρεθούμε ή όχι με έναν σημαντικό, μοιραίο ή αξιαγάπητο άνθρωπο – σύντροφο – συνεργάτη, πάμπολλες φορές, για να μην πούμε τις περισσότερες, αναγνωρίζουμε ότι είναι ένα λεπτό παιχνίδι συμπτώσεων.

Αν είχαμε βγει λίγο νωρίτερα και δεν χάναμε το λεωφορείο, κάτι που εκείνη την στιγμή μας ενόχλησε, δεν θα είχαμε γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής μας. Αν δεν είχαμε περάσει σε εκείνη την – μισητή τότε – σχολή δεν θα είχαμε κάνει αυτό το επαγγελματικό ταξίδι που μας άλλαξε την ζωή. Αυτά όλα τα γεγονότα μπορούν να αναγνωστούν ανάγλυφα σε έναν γενέθλιο ή ωριαίο χάρτη, οπωσδήποτε. Γνωστά αυτά.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο είδος γεγονότων που έχουν ακόμα πιο περίεργη μορφή, και αφορούν τους άλλους. Ένας ταχυδρόμος – πραγματικό το περιστατικό – αποφασίζει να κάψει στην πυρά σαράντα χιλιάδες γράμματα. Ανάμεσά τους και τα γράμματα πάμπολλων στρατιωτών προς τις οικογένειές τους.

Και εκεί αρχίζει ο ίλιγγος των γεγονότων:

Μητέρες που δεν έχουν πάρει το γράμμα από το παιδί τους βάζουν τέλος στην ζωή τους, αγαπημένες που νομίζουν ότι ο καλός τους τις έχει ξεχάσει παντρεύονται κάποιον άλλον, ένας κύριος που περίμενε μια επιταγή από τον αδελφό του νομίζει ότι δεν του έδωσε σημασία και δεν του ξαναμίλησε ποτέ.

Αυτός ο ταχυδρόμος – κινούμενο…κάρμα, αποφασίζει να κοινοποιήσει λίγο πριν τον θάνατό του όλα – μα όλα – τα γράμματα που έκαψε! Περιττό να πούμε πόσες ανατροπές έγιναν!

Ένας ταχυδρόμος, ένας εντελώς άγνωστος, που παίζει τον μικρό θεό, επεμβαίνει στην ζωή μας. Ασύλληπτο, αλλά συμβαίνει πολύ πιο συχνά από όσο φανταζόμαστε. Άραγε, μπορεί να προβλεφθεί το αν θα είμαστε μέσα στα θύματα – ή τους ευνοημένους – μιας τέτοιας σχεδόν απρόσωπης ενέργειας; Και όμως γίνεται!

Γνωρίστε την αστρολογία των Άλλων!

Αυτή η εξωτική περιοχή της αστρολογίας λαμβάνει υπόψη της τον προσωπικό σας γενέθλιο χάρτη. Με πολύ συγκεκριμένους δείκτες, όπως ο προοδευμένος Ουρανός, οι ανάδρομες συσχετιζόμενες πορείες του Ερμή, η σχέση του Ποσειδώνα με τον Κρόνο και άλλα στοιχεία, μπορεί ένας έμπειρος αστρολόγος να σας ενημερώσει σε ποιες φάσεις της ζωής σας το προσωπικό σας πεπρωμένο συναντά το συλλογικό: ακόμα πιο μακριά, μπορεί να σας ενημερώσει αν στην ζωή σας θα παίξει ρόλο ένας άνθρωπος, αν θα είναι άντρας, γυναίκα ή ομάδα!

Επίσης αξιοσημείωτη είναι η συναστρία ανάμεσα σε ένα ιδιώτη και έναν προβεβλημένο πολιτικό, επιχειρηματία ή κάποιον που έχει κάνει κάτι, οτιδήποτε το οποίο έχει κινήσει τα νερά, ακόμα κι αν δεν σχετίζεται πλήρως ή και καθόλου με τον ιδιώτη. Εδώ κι αν μιλάμε για εκπληκτικά συμπεράσματα!

Οι ξένοι ερευνητές έχουν ενθουσιαστεί με το πεδίο, γιατί φαίνεται ότι ξετυλίγει ένα κουβάρι που εξηγεί τις συμπτώσεις, αλλά αποτελεί και ένα εργαλείο ανάλυσης και πρόβλεψης τρομερά ακριβές. Όπως λέει χαριτολογώντας ο Tom Roth:

«Με την αστρολογία των άλλων, δεν χρειάζεται να μου πεις την ημερομηνία του καλού σου για να ξέρω αν θα προχωρήσει η σχέση σας. Φτάνει να ξέρω αν σε ενδιαφέρει η 4η Ιουλίου!»Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!