Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/1 – 12/1/2020


Κριέ φίλε

Στη δουλειά βαριέσαι, στην αγάπη χάνεις, όλο ξεπερνιέσαι κι όλο πίσω κάνεις. “Πίσω” εσύ, που παλιά το έκανες, μόνο για να πάρεις φόρα. Το κρανίο-εγκεφαλικό σου σύστημα, έχει ήδη φρακάρει και ψάχνει βαλβίδα διαφυγής. Εάν δεν βρει να εκτονωθεί, θα ψάχνουν οι άλλοι γύρω σου τη διαφυγή, σβέλτα και προς άτακτες κατευθύνσεις. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το πως θα πορευτείς. Να τα βάλεις με ο,τι σου τη σπάει και να πεις σε όποιον το χρειάζεται, τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Αν λοιπόν υπάρχει ένα μωράκι στη ζωή σου, που δεν ξεκουβαλάει να πάτε τη σχέση σας παρακάτω, μη τσαντίζεσαι (αρκετά το έκανες), ρίξτου άκυρο και κοίτα λίγο έξω από το παράθυρό σου. Θα διαπιστώσεις ότι εκεί έξω, υπάρχει το πλάσμα εκείνο που γουστάρετε τα ίδια. Ποιο είναι και που; Θα σε οδηγήσει το αντανακλαστικό σου ένστικτό . Προκάλεσε λίγο τα πράγματα. Κάνε φασαρία να σηκωθούν κεφάλια για να δουν τι γίνεται. Ξέρεις εσύ, δε σε φοβάμαι.

Ταύρε σήκω

Κάποιες στιγμές παθαίνεις αναλαμπές και όταν δε συμβαίνουν ανατροπές στη ζωή σου, τις κάνεις εσύ. Ποιος εσύ; Που από τότε που άρχισαν στη ζωή σου να έρχονται τα πάνω κάτω, έπαψες να κοιτάς ατάραχος με το αέναο απαθές βλέμμα της αγελάδας. Έτσι λοιπόν την εβδομάδα αυτή, υπάρχει ένα σεναριάκι στους ουρανούς που λέει, πως θα σου έρθει από το πουθενά ένας ντουβρουτζάς για να γουστάρεις. Και μην πάει το μυαλό σου στο κακό, όχι φίλε. Παίζει να πάθεις έρωτα τρελό, αντισυμβατικό, που θα περάσει σαν ηλεκτρισμός, από όλα σου τα εγκεφαλικά κύτταρα. Ούτε καν σε ρωτάω αν το θέλεις ή αν το αντέχεις. Επιβάλλεται μάλιστα να το ζήσεις, για να πάρεις έμπνευση. Θα σου χρειαστεί αργότερα, όταν γύρω σου θα βαράνε τα κανόνια και οι ανατροπές και εσύ αντί να πεις “αντίο ζωή”, θα σφυρίζεις αδιάφορα. Θα κατοικείς στο έξω δεξιά ροζ συννεφάκι της καρακοσμάρας σου. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, στην έμπνευση και στην ουτοπία. Κι άμα σου κάτσει τέτοια φάση, να με θυμηθείς. Θα λες από δω και στο εξής, ότι φάμε κι ότι πιούμε κι όσα αρπάξει ο στόλος μας. Κυνήγησέ το λοιπόν, σε παίρνει.

Διδυμάκι μου

Αν ήσουν ερωτευμένος τώρα, τίποτα δε σου την έσπαγε στην καθημερινότητά σου. Κανένας δε θα σου έπρηζε τα εγκεφαλικά σου κύτταρα και όχι μόνο. Ούτε θα έτρεχες σαν τον τρελό να προλάβεις τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της ζωής σου. Θα ήσουνα σε κατάσταση “ζεν” και ο Δαλάι Λάμα, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα θέματα γενικότερα. Αλλά δεν είσαι φίλε,παραδέξου το. Οπότε ούτε έμπνευση έχεις, ούτε διαφυγή στο όνειρο, ούτε άμυνες απέναντι στη σκληρή πραγματικότητα. Ωραία διαπίστωση! Τι θα κάνεις λοιπόν γι αυτό; Η επιλογή είναι δική σου. Ή θα επιμείνεις να προσπαθείς να σώσεις οτιδήποτε κι αν σώζεται ή θα κάνεις την ανατροπή. Μου έχεις δώσει όμως την εντύπωση, ότι τουλάχιστον εσύ, είσαι πιο πρόθυμος σε σχέση με τους άλλους του ζωδιακού να γυρίσεις το διακόπτη του εγκεφάλου σου. Αυτό κάνε λοιπόν, απλά τα πράγματα. Βρες το στόχο που εμπνέεσαι και προκάλεσέ τον ερωτικά. Μη σκεφτείς στιγμή εάν σε παίρνει ή δε σε παίρνει. Το σίγουρο είναι ότι δε θα σε παίρνει για πολύ να συνεχίζεις να ζεις μια μίζερη από καθήκοντα και υποχρεώσεις ζωή. Κάνε την ανατροπή κι αν χρειαστεί κάν’τα τατάνα όλα. Ο τολμών νικά.

Καρκινάκο

Έχω βάσιμες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ότι έγινες κακό παιδί και ετοιμάζεσαι να ρίξεις φόλα, σε όσες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, έκαναν το λάθος να σε θεωρήσουν δεδομένο και ασήμαντο. Δε μπορείς να φανταστείς, πόσο ξέφρενα ερωτικός δείχνεις, όταν γίνεσαι κακός. Είναι λίγο κόντρα ρόλος για σένα αλλά ακόμα κι αυτόν, όταν χρειαστεί τον υπηρετείς αταλάντευτα. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν, πως είναι να λείπεις από τη ζωούλα τους που την έβαζαν πάντα, πιο πάνω από σένα. Φέρσου στον εαυτό σου όπως φέρθηκες κάποτε στους άλλους και μην το βάζεις σε δεύτερη μοίρα, όπως έκανες άλλοτε. Εκεί έξω θα έχεις διαπιστώσει, ότι ανοίξαν πολλές αγκαλιές που σε προκαλούν να περάσεις μαζί τους, τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα. Καταλαβαίνω πως νιώθεις μια δυσκοιλιότητα την εποχή αυτή, να κλειστείς σε μια σχέση, κάνοντάς για άλλη μια φορά το ηλεκτρικό υπόστρωμα που ζεσταίνει την ψυχή εκείνου που σε κρατά. Καθάρισε όμως με τις προηγούμενες άρρωστες που συντηρούσες. Σε εμπιστεύομαι να ξέρεις.

Λέοντά μου

Έχεις πέσει με τα μούτρα στο να σχεδιάζει το μέλλον σου, να βάζεις στόχους και να κυνηγάς φιλοδοξίες. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που σου τις ταΐζουν. Έχεις ξετεντωθεί στη δουλειά και άγιος ο θεός κι έρχεται μια στιγμή στη διάρκεια της μέρας, που τινάζεις ξέπνοος τα πέταλα. Συγνώμη να σου κάνω μια ερώτηση; Ζωή είναι αυτή; Που πήγαν τα κέφια τα ωραία σου; Το να τα κάνουμε όλα τατάνα, έτσι για την αλητεία; Να φάμε όλα τα λεφτά μας, έτσι για ένα έρωτα, μια δημιουργία, για τη στιγμή που θα βλέπαμε να ζωγραφίζεται το χαμόγελο εκείνου που αγαπάμε; Φημίζεσαι για τη γενναιοδωρία σου όχι μόνο την υλική αλλά την άλλη, την πιο σημαντική: Τη συναισθηματική. Έχεις μπει στη ράγα φίλε, έχεις σκύψει το κεφάλι (εσύ ένας Λέοντας) και κυνηγάς την επιτυχία που “θα”έρθει,όταν άμα και εφόσον. Όχι Λέοντα, η ζωή είναι το τώρα, το σήμερα το παρόν. Που είσαι σε όλα αυτά; Βρίσκεται στον πειρασμό που σου τάζει, νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες, αγάπες λάγνες ξεχασμένες. Πάρ΄το αλλιώς το θέμα γιατί ξέφυγες.

Παρθενιστάν μου

Πάνω που είπα ότι επιτέλους ερωτικά, άρχισες να παραμυθιάζεσαι κι εσύ, άρχισες να μου τα γυρίζεις. Θυμήθηκες τον παλιό κακό σου εαυτό κι όταν σου κάτσει το κορμί και σε προκαλεί, ανοίγεις τη λίστα με τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες, που κατά τη γνώμη σου πρέπει να διαθέτει. Τελικά κατάλαβα ότι για να λειτουργήσεις ερωτικά σωστά, αυτό το καταφέρνεις όταν παθαίνεις διαλείψεις, κενά μνήμης και ξεχνάς τα ψυχαναγκαστικά σου βίτσια. Δε μπορείς να φανταστείς, πόσο ερωτεύσιμος γίνεσαι, όταν δαγκώσεις τη λαμαρίνα και σε βλέπω να έχεις εκείνο το βλέμμα της σαχλαμάρας, ζωγραφισμένο στα μούτρα σου. Και πόσο αμάμητος γίνεσαι, όταν η ξινίλα που διαθέτεις παθαίνει υπερχείλιση. Εγώ θα στα λέω, ακόμα και αν σε ενοχλούν. Στη φάση που βρίσκεσαι μάλιστα, έχεις τη τάση τελευταία, να γίνεσαι εύθικτος, παρεξηγιάρης και συμπλεγματικός. 3σε1 δηλαδή. Έλεος. Αφέσου ρε παιδάκι μου στο ωραίο και στο απρογραμμάτιστο. Ο έρωτας δεν έχει ρολόι, ούτε θα σε ρωτήσει “πότε δέχεστε για να σας επισκεφτούμε”…

Ζυγέ μάστορα

“Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά λέει μια παροιμία” και εσύ τελευταία, έχεις γίνει παιδί για σπίτι. Όχι γιατί μαζεύτηκες ξαφνικά. Μα πότε το ένα χαλάει, πότε το άλλο φτιάχνει, πότε τσακώνεται η μάνα σου με τη θεια σου τη χορεύτρια, πότε σου διέφυγε να πλερώσεις το ηλεκτρικό. Γενικώς επικρατεί ένα χάος στο τσαρδί σου και στην καρδιά σου την ερωτιάρα και καλά θα κάνεις να ψαχτείς εκεί μέσα, για το τι ρόλο βαράς. Άλλωστε εάν η φωλιά σου δεν εκπέμπει τουλάχιστον ερωτισμό, δεν κάνουμε δουλειά. Ποιο κορμί θα έρθει για να το φιλοξενήσεις, όταν γύρω σου επικρατεί δυσκοιλιότητα; Αποφάσισε λοιπόν σβέλτα, άμεσα, χτες, να σηκώσεις τα μανίκια, γιατί στη λάντζα της ζωής σου μαζεύτηκαν πολλά. Καθάρισε τη θέση σου. Κάνε τις παρεμβάσεις σου. Μην αναμασήσεις τη γνωστή φράση σου “άστο γι αύριο”, γιατί δε σε παίρνει. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Τα καλύτερα έρχονται, όταν θα βρουν το μονοπάτι καθαρό φίλε. Για ξεκίνα αυτό που σου είπα να το διανθίζεις…Τα λέμε.

Σκορπίδι μου

Δεκαπέντε σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό. Τόση είναι η ημερήσια δόση που πρέπει να παίρνεις για να σου φύγει η χρόνια δυσκοιλιότητα που ζωγραφίστηκε μόνιμα πλέον στο πρόσωπό σου. Κανόνισε την πορεία σου, αφού τις μέρες αυτές θα στραβώνεις με τους γύρω σου, μόνο και μόνο γιατί δεν κλ@νει το μπαρμπούνι και γι αυτό είναι κόκκινο. Αυτός ο δόλιος ο φτερωτός κοντόχοντρος θεός, προσπαθεί να σε πετύχει με τα βέλη του και πέφτει σε τοίχο. Τίποτα τέκνο μου, στόκος, ντουβάρι και μπετόβλακας έχεις γίνει. Σου στέλνει πιπεράτα ερωτικά σεναριάκια κι εσύ τα αποστρέφεσαι, γιατί δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που εγκρίνεις για να είναι του γούστου σου. Μωρ’ τι μας λες; Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Ή τώρα ή ποτέ, εξέλιξε την ερωτική στρατηγική σου άμεσα. Η παλιές τεχνοτροπίες που ακολουθούσες, χαρακτηρίστηκαν παρωχημένες και δεν πουλάει το είδος τους να ξέρεις. Άρα καταργείται απ το σύμπαν, που αποφάσισε για σένα και σε θέλει πιο μάχιμο. Πιο σβέλτο στα ερωτικά αντανακλαστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σκέψου το.

Τοξοταρά μου

Δεν είναι μόνο, ότι έχεις χάσει το χαμόγελό σου επειδή δεν έχει λεφτά, είναι κι ότι κάθε φορά που σου χτυπάει ένας έρωτας την πόρτα, πέφτεις σε μπατίρη. Εσένα που για να είσαι ικανοποιημένος ερωτικά, θα πρέπει εκείνος που θα τολμήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου, να διαθέτει για αρχή και τρεις χιλιάδες ευρώ, για τα πρώτα σου έξοδα. Διότι δεν εννοείς, να τη βγάλεις στο παγκάκι με τον καλό σου ή την καλή σου, κρατώντας σας συντροφιά, μια σακούλα πασατέμπος ή μια τυρόπιτα απ το φούρνο. Είναι μίζερο. Άσε που είναι χειμώνας και το πετσί σου τσουτσουριάζει απ το κρύο στην ιδέα, ότι έπεσες σε έρωτα φτωχομπινέ. Στην τελική, εσύ είσαι γεννημένος για μεγάλες δόξες. Για να ζεις μες στα σαλέ, να κάνεις τα σκι σου, τα ξε-σκί σου, τα σπα μασάζ, τα μποτέ σου και πάει λέγοντας. Που πας ρε Καραμήτρο και γουστάρεις να έχεις δίπλα σου έναν Τοξότη; Τα μεταξωτά βρακιά, είναι για επιδέξιους κwλους. Τα διαθέτεις; Καλώς. Δεν τα διαθέτεις; Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Να βάλουμε στην έκπτωση και την καρδιά μας δηλαδή; Πόσα να αντέξεις κι εσύ ρε Τοξότη;

Αιγώκερα

Κάνε τουμπέκα τις μέρες αυτές και μη σκαλίζεις κεραμίδια που δε στάζουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στο λέω να το ξέρεις, ότι λίγο να κάνεις φασαρία, θα έχουμε στεναχώριες. Ένα παρεϊνι εκεί στους ουρανούς, αποτελούμενο από δυο ανώμαλους σαδομαζοχιστές, που οι αστρολόγοι τους λένε και δάσκαλους, σου την έχουνε στημένη. Ο ένας θέλει να βγάλει όλες σου τις πομπές στη φόρα κι ο άλλος θέλει σώνει και ντε, να τις πλερώσεις. Εν ολίγοις ετοιμάζονται να σου φέρουν το λογαριασμό, για όλα σου τα σπασμένα. Φταις, μεταξύ μας μιλάμε τώρα. Θα σου πω όμως την εμπειρία μου. Το μότο που λέει “εδώ πλερώνονται όλα” τελικά μάλλον δεν ισχύει. Γιατί έχω δει πολλούς φταίχτες να τη βγάζουν στο τέλος στον αφρό. Κανόνισε να είσαι μέσα σ αυτούς. Θα φας πιέσεις για να ομολογήσεις τις ανομολόγητες αμαρτίες σου. Θα σου ζητήσουν να ομολογήσεις, γιατί αμάρτησες για το παιδί σου, εκείνο το δίμετρο κορμί, που σαν άνθρωπος κι εσύ κάμφθηκες κι αρτήθηκες την εποχή που το ταίρι σου σε είχε σε ερωτική νηστεία και προσευχή. Μην ακούς τίποτα. Τουμπέκα εσύ, εντάξει;

Υδροχοάρα

Αν και για σένα θα γράψω, τώρα που γίνεται το σύστριγκλο εκεί ψηλά στους ουρανούς, θέλω να σου εξομολογηθώ, ότι είσαι το μεγαλύτερό μου βίτσιο, που πλήρωσα αδρά και ακριβά. Όμως για ένα βίτσιο ζούμε, μέχρι να μας πεθάνει. Επανέρχομαι σε σένα. Στην ερωτική σου ζωή, τα έχεις κάνει σκ@τ@ κι απόσκ@τ@. Ευτυχώς, όχι μαζί μου πλέον. Τουλάχιστον κάνε μου τη χάρη και μη δηλώνεις σχεσάκιας. Δε μπορείς για παράδειγμα, να έχεις μαγκώσει στη φωλιά σου, πλάσμα που δύναται να θυματοποιείται κι εσύ να εξακολουθείς ξενο-κοιτάς και να ξένο-πηδάς. Δε γίνεται να γράφεις τους άλλους στα παλιά σου τα παπούτσια, προκειμένου να ζεις με ένα πλάσμα που σε χειραγωγεί και σε κατευθύνει, ταΐζοντας τους πόθους και τις φιλοδοξίες σου με μούφες, στην αντίθετη δηλαδή με την προηγούμενη περίπτωση. Ξέρω πως είσαι των άκρων αλλά γύρω σου έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της στάσης σου και της συμπεριφορά σου, ένα παρασκήνιο, που σε σχολιάζει. Και μη μου πεις σκασίλα σου, γιατί μάστορα ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και δε βρίσκεις ώμο να κλαφτείς. Πάρτο αλλιώς θα βρεις. 

Ψάρακά μου

Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα γήινα, τα ίδια και τα όμοια της πεζής πραγματικότητας, δεν είναι ότι αυτόματα μας ξενερώνεις, είναι κι ότι διώχνεις τη μαγεία που σε περιβάλλει ως οντότητα. Δε μας ενδιαφέρει η αποψάρα σου. Έτσι κι αλλιώς είναι  μη εφαρμόσιμη και ατεκμηρίωτη, αφού πηγάζει από τη φύση της ουτοπικής σου σκέψης. Επειδή τις ημέρες αυτές, θα έχεις μία τάση να μας  προκαλείς πρήξαρχιδίαση, απέφυγέ το αν μπορείς. Εσένα σε έχουμε για τα ωραία σου, τα ονειρεμένα και τα μαγικά σου κόλπα, που ξέρεις να μας κάνεις, όταν σε ερωτευθούμε. Μην παίζεις λοιπόν κόντρα ρόλους, ενάντια στην πραγματική σου φύση, υποδυόμενος κάτι που δεν είσαι. Ή τουλάχιστον, πρήξε μας τα τσόκαρα αφού κι εσύ σαν άνθρωπος δικαιούσαι να κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου αλλά στο τέλος μην ξεχάσεις να πεις τη φράση…“μωρό μου πλάκα έκανα, έλα να απογειωθούμε ερωτικά, σε πέπλα μαγικά κι ονειρεμένα”. Με παρακολουθείς, ή πάλι αφηρημένος είσαι; Για πάμε λοιπόν μια επανάληψη και ξανά διάβασε το κείμενο από την αρχή…

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u