Astro-Μηνύματα 5/1 – 12/1/2020


Οι γιορτινές ημέρες φεύγουν, όμως κρατείστε στην ψυχή σας την ατμόσφαιρα αυτή, μαζί με τα όνειρα και τις προσδοκίες που βάλατε σαν στόχους, για τη χρονιά που ήδη ξεκίνησε.

Με διάθεση ρομαντική, δώστε χώρο στην ατμοσφαιρική μαγεία που εξακολουθεί, αφού υπάρχουν ακόμα όμορφες εικόνες γύρω σας και αμετανόητα αισιόδοξοι άνθρωποι.

Κάθε αρνητικό συναίσθημα αντιμετωπίστε το σαν ένα εμπόδιο που ζει μέσα σας και δε σας αφήνει να χαρείτε το παρόν, ή να κοιτάξετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αλλάξτε οπτική στο πως αντιμετωπίζετε τους σοβαρούς τομείς της ζωής σας.

Δώστε αξία στις σχέσεις που έχετε με ανθρώπους που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας και διώξτε εκείνους που κατά καιρούς σας φέρθηκαν τοξικά. Αφήστε πίσω εγωισμούς και μικροπρέπειες.

Καλλιεργήστε πνευματικά τον ανώτερο εαυτό σας. Και να θυμάστε ότι για να κάνετε μια σπουδαία αρχή, θα πρέπει να δώσετε πρώτα ένα τέλος στο παλιό και το φθαρμένο.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, από δω και στο εξής, δώστε βάρος στον τρόπο που προωθείτε την καριέρα σας. Εάν ο τομέας της εργασίας σας, δε σας δίνει εκείνα που καλύπτουν τις ανάγκες σας, δε διαφαίνονται προοπτικές εξέλιξης, έχει παραμείνει σε στάσιμο επίπεδο, τότε καλό θα ήταν να προσανατολιστείτε σε άλλη εργασιακή κατεύθυνση. Ψάξτε εναλλακτικές λύσεις, αναζητώντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν σ αυτό. Προσέξτε να μην εμπλακείτε στο παρασκήνιο. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα προς επίλυση, που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον.

*Ζυγοί, το σπίτι, η οικογένεια, το εργασιακό περιβάλλον που εργάζεστε και δραστηριοποιείστε, ζητούν λύσεις και αλλαγές στον τρόπο που τα αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο τολμηροί και αποφασιστικοί, έτσι ώστε να βρείτε τη θέση που σας αξίζει στις ζωές των “δικών”σας άλλων. Κάποιες εξελίξεις κοινωνικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, απαιτούν επαγρύπνηση. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, κυνηγήστε στόχους και φιλοδοξίες. Κάντε τις παρεμβάσεις σας, όπου χρειάζεται. Άνθρωποι θα βρεθούν να σας υποστηρίξουν.

*Καρκίνοι, θα κληθείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας, απέναντι σε σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, με εκείνους τους ανθρώπους που μέχρι σήμερα ήταν αδιαπραγμάτευτες αξίες για σας. Το ερώτημα που θα τεθεί στον εαυτό σας είναι δύσκολο. “Εγώ και οι σημαντικοί άλλοι” και κάπου εδώ, θα μεταμορφωθεί μέσα σας το συναίσθημα, η στάση και η τακτική σας, απέναντί τους. Θέστε τα όριά σας σε εκείνους που σας θεώρησαν δεδομένους. Βάλτε τα με την ανασφάλειά σας να μη μείνετε μόνοι. Κάντε σωστότερες επιλογές με τα άτομα που συνδιαλλάσσεστε και επιλέγετε.

*Αιγόκεροι, αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει με κάποια άτομα, αφήνοντάς το για λίγο αργότερα. Μία καινούργια σχέση έρχεται για να μείνει στο παρόν και στο μέλλον σας. Ένας άνθρωπος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ροή της ζωής σας. Θα δεχτείτε μία αρκετά δελεαστική πρόταση στο εργασιακό σας πεδίο. Μελετήστε όμως καλά, τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα σας προταθούν και αποφύγετε να αναλάβετε δεσμεύσεις. Ευνοούνται διαπροσωπικές επαφές με ανθρώπους που έχετε να συναντήσετε καιρό. Επικοινωνιακές ημέρες.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, συνεχίζονται οι αλλαγές και οι ανατροπές στη ζωή σας, χωρίς να σημαίνει ότι δε γίνονται για το καλό σας, όσο κι αν κάποιες φορές νιώθετε απροετοίμαστοι. Μία γνωριμία τις ημέρες αυτές, έρχεται στη ζωή σας για να μείνει και φαίνεται πως θα καταφέρει να σας αλλάξει πολλά από εκείνα που πιστεύατε μέχρι σήμερα. Κυνηγήστε νέα όνειρα και βάλτε στόχους. Πάρτε κάποιες αποφάσεις που τις έχετε αναβάλλει. Δεν αποκλείονται στο σενάριο της εβδομάδας κεραυνοβόλοι έρωτες. Αν είχατε κάνει κάποια ανοίγματα το προηγούμενο διάστημα, τώρα δείχνουν την εξέλιξή τους.

*Σκορπιοί, όταν η ζωή σας αλλάζει, μη προσπαθείτε να ακολουθείτε τις αλλαγές αυτές, με τους όρους σας και με παρωχημένες τακτικές. Δεν αποδίδουν. Αλλάξτε οπτική μα και στρατηγική στα πράγματα. Χρειάζεστε συμμάχους αλλά κι ανθρώπους δίπλα σας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα σας προτείνει λύσεις για κάτι που σας προβληματίζει. Ευνοούνται επαφές ερωτικού ενδιαφέροντος. Μην αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους που έχει σημασία η παρουσία τους στη ζωή σας. Προσέξτε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις στηρίξετε στο μέλλον. Σκεφτείτε το 

*Λέοντες, για αρκετό χρονικό διάστημα, η “συγκεντρωτική” ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων, σας έχει κάνει να νιώθετε  πίεση και κούραση. Όλο αυτό θα σας δημιουργήσει πτώση σωματική αλλά και ψυχολογική την εβδομάδα αυτή. Υψηλοί στόχοι και φιλοδοξίες, δε σας αφήνουν να χαρείτε μικροχαρές της ζωής και κάπου έτσι, δεν παίρνετε τις απαραίτητες ανάσες για να το αντέξετε. Βρείτε λοιπόν χρόνο για τον εαυτό σας και για εκείνους που αγαπάτε. Αλλάξτε βλαπτικές συνήθειες, κοιμηθείτε και ξεκουραστείτε περισσότερο. Προσέξτε την υγεία σας.

*Υδροχόοι, αρκετή δουλειά και υποχρεώσεις που τρέχουν θα χρειαστεί να διαχειριστείτε την εβδομάδα αυτή. Μη συμμετέχετε ή δίνετε λαβές, στο παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στο φιλικό σας κύκλο. Θα λάβετε μία έκτακτη οικονομική βοήθεια. Επανεξετάστε συνεργασίες με ανθρώπους, που στο παρελθόν απέδωσαν στην προώθηση των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Κερδίστε χρόνο για να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε. Διακανονίστε οικονομικές εκκρεμότητες. Αλλάξτε βλαπτικές συνήθειες. Κοιτάξτε την υγεία σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, τα οικονομικά και διαχείρισή τους θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Καλό θα ήταν να φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που ξοδεύεστε. Αν το διάστημα αυτό, απαιτείται να κάνετε μία οικονομική συμφωνία, διαβάστε τα ψιλά γράμματα και εξετάστε τους όρους της προσεκτικά. Σκέψεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς αντί να σταματήσετε να ανακαλείτε μνήμες που σας έχουν σημαδέψει, θα τις αφήνετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Ίσως να αντιμετωπίσετε ορισμένες νομικές “κόντρες” με άτομα που έχετε ή είχατε κοινά συμφέροντα.

*Τοξότες, για άλλη μια φορά κάντε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας. Κάποια έσοδα μπορείτε να τα αντλήσετε από μία έκτακτη συνεργασία την εβδομάδα αυτή. Σε προτάσεις που θα δεχτείτε,οικονομικού περιεχομένου και διακανονισμών, καλό θα ήταν προς το παρόν να μη δεσμευτείτε κερδίζοντας έτσι το χρόνο, να τις εξετάσετε ενδελεχώς. Μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις, επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους, σας δίνουν ιδέες και πληροφορίες που λίγο αργότερα θα σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε συνειδητά τις συναισθηματικές σας ανισορροπίες.

*Παρθένοι, προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση περισσότερο. Σπάστε τα ταμπού και τις προδιαγραφές στην επιλογή νέου συντρόφου, στην περίπτωση που είστε μόνοι. Δείξτε μεγαλύτερη μέριμνα στα παιδιά αν έχετε. Ίσως να σας προβληματίσει ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα έχετε την τάση να γίνεστε εύθικτοι. Αφήστε έξω τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και ανθρώπους που ζείτε μαζί. Κάποιο άτομο σας δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και ίσως να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του.

*Ιχθύες, ιδιαίτερα γόνιμες και αποδοτικές θα είναι οι ημέρες αυτές για εσάς. Προωθήστε στόχους και φιλοδοξίες, βρίσκοντας νέους συμμάχους γι αυτό. Φαίνεται ότι θα συναντήσετε κάποιο άτομο που είχατε να δείτε και να μάθετε νέα του καιρό. Δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα ξαφνικό και μοιραίο έρωτα, εφόσον σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθανθείτε συναισθηματική φόρτιση. Αυτό συμβαίνει για να αναγκαστείτε να αλλάξετε οπτική και στάση απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, σε συνθήκες ή καταστάσεις, που δεν εξελίσσουν τη ζωή σας. Αξιοποιήστε δημιουργικά ταλέντα. Αναγνωρίσετε το που έχετε κάνει λάθη και παραλείψεις.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u