Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση το νέο έτος ;


Ιανουάριος μήνας φορτωμένος από τις προσδοκίες και τους στόχους που θέσαμε για τη νέα χρονιά. Μήνας που κρατάει για λίγο ακόμα τη γιορτινή διάθεση, για να μας προσγειώσει αργότερα στην πραγματικότητα.

Σε κάποιες σχέσεις μας, επιβάλλεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Να αφήσουμε πίσω, ότι συναισθηματικά κυρίως μας εγκλώβιζε και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία ένα μέλλον όπου η ψυχή μας θα βρει το άλλο της μισό… αυτό που της αξίζει.

Έτσι λοιπόν αν είσαι:

Κριός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, αυτό το μήνα θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις, αφού η διάθεση να προχωρήσεις αποφασιστικά σε κάτι καλύτερο θα σε αναγκάσει να κοιτάξεις μπροστά και όχι στο παρελθόν. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, να ξέρεις ότι την εποχή αυτή, έχει πολλά να αντιμετωπίσει στη ζωή του που αλλάζει, φρόντισε να του δείχνεις την παρουσία σου στη ροή της καθημερινότητάς του. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, θέλει να σε δει με άλλο πρόσωπο, αρχικά φιλικό και να βρεις λόγια που θα του τραβήξουν το ενδιαφέρον εκ νέου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, με μια αγκαλιά δώστου την αίσθηση πως και στα δύσκολα είσαι δίπλα του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δείξε του πως θαυμάζεις την ακούραστη αξιοσύνη του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα έχει ανάγκη να ακούσει ένα παραμύθι που να το ξεκόβει από την πραγματικότητά του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, με έξυπνο τρόπο και λόγο ευθύ κέρδισέ του ξανά το μυαλό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, φρόντισε να μη δείξεις απέναντί του τάσεις αρχηγικές.  Ο Τοξότης θέλει να δει από σένα ένα ήρεμο και όχι νευρικό πρόσωπο. Με τον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, δείχνοντάς του τη συμπαράστασή σου σε ότι του συμβαίνει. Με τον Υδροχόο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον ασταθή χαρακτήρα του και θα τον δεις απόμακρο. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του δείξεις ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο μπορείς να κάμψεις τις αντιστάσεις του.

Ταύρος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, αφού θα χρειαστεί το σταθερό προφίλ σου στη ζωή του.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, γνωρίζεις ότι μπορείς να τον επηρεάσεις κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί του μετά το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, έχε πίστη και υπομονή, γιατί κουβαλάει πολλά από το παρελθόν σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, βρες ένα κοινό φιλικό σας πρόσωπο να μεσολαβήσει για να συναντηθείτε, ή να επικοινωνήσετε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, συζητήσεις μεταξύ σας θα γίνουν, απλά δείξτου πως ακόμα τον εμπιστεύεσαι. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, η συναισθηματική του κατάσταση βρίσκεται σε αμηχανία γι αυτό εκμεταλλεύσου τη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, σε μια φιλική σας συνομιλία βρες τον τρόπο να του θυμίσεις τις όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί. Ο Τοξότης σε έχει ακόμα στο μυαλό του αλλά προς το παρόν δεν διαπραγματεύεται την ελευθερία του. Με τον Αιγόκερω μπορείς να επιχειρήσεις μια επικοινωνία μαζί του αλλά μετά τις δεκαπέντε Γενάρη, όπου τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει στη ζωή του. Με τον Υδροχόο, εκμεταλλεύσου τη σαγήνη που του προκαλείς και πέστου λόγια τέτοια. Και τέλος με τον Ιχθύ, πάρε το παιχνίδι πάνω σου γιατί ένας μεγάλος έρωτας, γεννιέται από τη στάχτη του.

Δίδυμος,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα έγκειται στο κατά πόσο θα καταπολεμήσετε και οι δύο τη νευρικότητα που νιώθετε αυτό τον καιρό. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θέλει σε σένα να δει ύφος σοβαρότερο για να του εμπνεύσεις τη σταθερότητα στη σχέση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, γιατί έχει πολλά να αντιμετωπίσει καθημερινά όπως κι εσύ και κάπου μόνο μέσω της αμοιβαίας κατανόησης μπορείς να τον ρίξεις. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, υπάρχει η προοπτική να αναζωπυρωθεί το πάθος σας, γιατί του λείπουν οι ανέμελες στιγμές σας.  Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να του δημιουργήσεις στην παρούσα φάση που βρίσκεται, το αίσθημα να σε κατακτήσει εκ νέου, αφού ανομολόγητα λατρεύει το πνεύμα σου. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θέλει ξεκάθαρες δεσμεύσεις από σένα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, να ξέρεις πως μια πιθανή επανασύνδεση την εποχή αυτή, δε θα σου δώσει τη διάρκεια που θέλεις να έχει η σχέση σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, αιφνιδίασέ τον με έξυπνο τρόπο και επιμονή. Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία που του δίνεις και ίσως δεν διατίθεται στην παρούσα φάση, να μπει σε μια μόνιμη μαζί σου σχέση. Παίξ ‘το φιλικά. Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχετε καυγαδάκια την εποχή αυτή, γι αυτό να τον πλησιάσεις “επινοώντας” πως χρειάζεσαι τη βοήθειά του για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Με τον Υδροχόο, κάνε την παρουσία σου σε ένα κοινό σας στέκι και κράτα φιλικό προφίλ απέναντί του. Και τέλος με τον Ιχθύ, θα μπορέσεις να κάμψεις τις αντιστάσεις του, εάν του δώσεις λίγο χρόνο να σε ξανά βάλει στη ζωή του.

Καρκίνος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό μάλλον θα σε δυσκολέψει, αφού δέχεται συναισθηματικές πιέσεις όπως κι εσύ. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τώρα μπορείς να ξανά κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι στο φλερτ και στην επανεκκίνηση της σχέσης, μετά τις 20 Ιανουαρίου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα σου θέσει θέματα κατανόησης, οπότε κάντου επίκληση στο συναίσθημα για να τον κερδίσεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μην κάνεις έκπτωση στην αξιοπρέπειά σου ότι κι αν σου ζητήσει να διαπραγματευτείς μαζί του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως απογοητευτείς αυτό το μήνα επειδή θα έχει πέσει με τα μούτρα στην καριέρα του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, απέφυγέ το αυτόν τον καιρό, γιατί η αστάθεια του χαρακτήρα του θα σε προβληματίσει για άλλη μια φορά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι μπορείτε αρχικά να τα βρείτε σεξουαλικά αλλά μετά να του δώσεις το χρόνο για να σε ξανά βάλει στη ζωή του. Ο Τοξότης θέλει να είναι μαζί σου αλλά όχι κάτω από τους όρους και τις προϋποθέσεις που του βάζεις. Αιγόκερω ίσως συζητηθούν θέματα πίστεως μεταξύ σας. Απόφυγε αυτό το μήνα γιατί και οι δύο θα έχετε θέματα ζωτικής σημασίας, να λύσετε στην καθημερινότητά σας. Με τον Υδροχόο, μόνο εάν η σχέση σας παραμείνει για ένα διάστημα κρυφή. Και τέλος με τον Ιχθύ, ασφαλώς και μπορείς να πατήσεις στις κοινές οπτικές που έχετε, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για να χτιστεί αυτή η σχέση.

Λέοντας, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να σου εμπνέει προϋποθέσεις σταθερότητας και εξέλιξης. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ναι μπορείς για άλλη μια φορά να τον κερδίσεις με το πνεύμα σου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ίσως φανεί χειριστικός απέναντί σου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μόνο με πίστη και επιμονή, θα κάμψεις τις αντιστάσεις του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως να σου ζητήσει παραπάνω δεσμεύσεις από αυτές που θα ήθελες να του δώσεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, λέμε ναι, εφόσον δε θα παρεμβαίνει και σε άλλους τομείς της ζωής σου και δε σε αρχίζει στην υπέρ ανάλυση. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μία επανασύνδεση την εποχή αυτή, δε θα σου δώσει τη διάρκεια που θέλεις γιατί πρέπει να καθαρίσει με το παρελθόν του κάποια θέματα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα χρειαστεί συνεχώς να περνάς από εξετάσεις και αυτό θα σε κουράσει. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον στην παρούσα φάση, θα είναι εφήμερη. Δεν επιθυμεί δεσμεύσεις την εποχή αυτή. Με τον Αιγόκερω μπορεί να επανασυνδεθείτε, αρκεί να μη σε απομυθοποιήσει σύντομα. Θέλει να σε θαυμάζει και να τον θαυμάζεις. Με τον Υδροχόο, ίσως τεθούν ζητήματα αμοιβαίας πίστης, αφού και στο παρελθόν κάποιος από τους δύο έβαλε στη σχέση σας ένα τρίτο πρόσωπο. Και τέλος με τον Ιχθύ, σίγουρα το χαοτικό του χαρακτήρα του να σε προβληματίσει εκ νέου στο μέλλον σε μια πιθανή επανασύνδεση.

Παρθένος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αφού θα γοητευτεί από την αλλαγή της στάσης σου απέναντί του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τότε δείξτου πίστη και γίνε η σκιά του, με επιμονή. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ξέρεις πολύ καλά να του πεις αυτά που θέλει να ακούσει, οπότε ναι μπορεί να συμβεί μια επανασύνδεση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, χρειάζεται να κάμψεις τις αντιστάσεις του κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, υπάρχει η δυνατότητα επανασύνδεσης, όμως ίσως υπάρξουν στιγμές που θα σε υποτιμά. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, λέμε ναι, εφόσον δε θα παρεμβαίνει και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα δυσκολευτείς να τον βρεις σε μία αδύναμη στιγμή και να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι το πάθος και ο πόθος, μπορούν το μήνα αυτό να ζωντανέψουν. Ο Τοξότης λατρεύει να του δίνεσαι αλλά και να σε θαυμάζει για το χαρακτήρα σου. Όμως μην του ζητήσεις δεσμεύσεις προς το παρόν. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις στρατηγικά την προσέγγισή του, παίρνοντας πληροφορίες από το περιβάλλον που κινείται. Με τον Υδροχόο, δε θα βγάλεις ούτε αυτό το μήνα άκρη. Θα έχει καταθλιπτικές φάσεις.  Και τέλος με τον Ιχθύ, ασφαλώς και μπορείς να πατήσεις στις κοινές οπτικές που έχετε, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για να χτιστεί αυτή η σχέση.

Ζυγός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι μάλλον προβληματική αφού από την αρχή του χρόνου θα τα βάζει με όλους και με όλα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ψάχνει από σένα περισσότερη αποφασιστικότητα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, το αδύνατο σημείο του, είναι ότι του έπεσαν πολλά και θέλει τη συμπαράστασή σου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι θα μπορούσε εκ νέου να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, αρκεί να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί εκ νέου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, γίνε περισσότερο δοτικός απέναντί του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, με έντεχνο και έξυπνο τρόπο, μπορεί να τα ξανά βρείτε οι δυο σας. Φέρσου στρατηγικά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος την εποχή αυτή. Το ξέρεις κι εκμεταλλεύσου το. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι όλα μπορούν να συμβούν ξαφνικά κι αναπάντεχα μεταξύ σας, ονειρέψου τον. Ο Τοξότης λατρεύει τον τρόπο που μιλάς και κινείσαι αλλά ψάχνει για περισσότερη χαλαρότητα στη σχέση σας. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις στρατηγικά την προσέγγισή του, παίρνοντας πληροφορίες από το περιβάλλον που κινείται. Με τον Υδροχόο, ίσως ξεπεραστούν από μεριάς του εκείνα που σας χωρίζουν, εσύ όμως θα πληγώνεσαι από τη μνήμη του πάντα. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του το ζητήσεις, θα είναι δύσκολο να σου το αρνηθεί, αφού γνωρίζεις τη δύναμη που έχεις να τον κάνεις να ονειρεύεται μαζί σου το μέλλον.

Σκορπιός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, μάλλον θα σε προβληματίσει η αστάθεια του χαρακτήρα του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, κάντου μια πρόταση συνεργασίας που να προσβλέπει στο μέλλον. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, φρόντισε να μάθεις το περιβάλλον που κινείται το τελευταίο διάστημα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως να αισθάνεται ότι είσαι χειριστικός απέναντί του και να σου κρατάει και πάλι αντιστάσεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επικοινωνήσετε, μετά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, συζητήσεις μεταξύ σας θα γίνουν, απλά άνοιξε περισσότερο την καρδιά σου σ αυτόν, με περισσότερη ειλικρίνεια. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, λέμε ναι γιατί το μήνα αυτό μπορείτε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως να του θυμίσεις τις ιδιαίτερες στιγμές που ζήσατε μαζί. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον στην παρούσα φάση, θα είναι εφήμερη κι αυτό δεν το χρειάζεσαι. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις ξανά μια σχέση το διάστημα αυτό άλλα μην επενδύσεις πολλά συναισθηματικά. Με τον Υδροχόο, μια επανασύνδεση χρειάζεται να διέπεται από κάποιες προϋποθέσεις που μάλλον δε θα τηρήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του το ζητήσεις, φρόντισε να αποφύγεις εκείνα που τον ενοχλούσαν από τον έντονο χαρακτήρα σου.

Τοξότης, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό έχει να κάνει με τη σαγήνη που θα του ασκήσεις. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, να ξέρεις ότι την εποχή αυτή, πολλές αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή του κι ίσως η συμπεριφορά του απέναντί σου, να είναι απότομη. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μην περιμένεις σταθερότητα από τη στάση του γιατί τον καιρό αυτό, θα πνίγεται σε μία κουταλιά νερό. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  τρέχουν πολλά στη ζωή του τον καιρό αυτό, όχι όμως ότι δε σε θέλει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, λατρεύει να του δίνεσαι αλλά και να σε θαυμάζει για το χαρακτήρα σου. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, λατρεύει τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, κάντο λοιπόν με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα είναι πολύ κλειστός απέναντί σου αλλά και στο περιβάλλον του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μόνο με έντεχνο τρόπο θα καταφέρεις να κάμψεις τις αντιστάσεις του, αφού σε αντιμετωπίζει σαν ανώριμο άτομο. Ο Τοξότης βρίσκεται στη φάση να κάνει μια γενικότερη επανεκκίνηση στη ζωή του, φρόντισε να είσαι μέσα σ αυτή. Με τον Αιγόκερω υπάρχουν άριστες προϋποθέσεις στο να επανεκτιμηθεί η σχέσεις σας, θα το δεις. Με τον Υδροχόο, μια επανασύνδεση χρειάζεται να διέπεται από κάποιες προϋποθέσεις, που μάλλον δε θα σε καλύψουν συναισθηματικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείς να τον παρασύρεις με το πνεύμα σου, αρκεί να του ταΐσεις το όνειρο.

Αιγόκερως,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό δεν είναι καλή λόγω κάποιων συγκυριών στη ζωή του που θα τον φρενάρουν στα αισθηματικά του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, κάντου μια πρόταση ενός είδους συμμαχίας έστω και σε φιλικό επίπεδο προς το παρόν. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, τώρα μπορείς να τον φέρεις κοντά σου αλλά ίσως να μην αντέξεις τη νευρικότητα και την ανυπομονησία του τελικά. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μπορείς να ξεκινήσεις ξανά μια σχέση το διάστημα αυτό, προφυλαγμένη από αδιάκριτα βλέμματα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να ξεκινήσεις στρατηγικά την προσέγγισή του, παίρνοντας πληροφορίες από το περιβάλλον που κινείται. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αυτή την εποχή θέλει να ζήσει το παραμύθι του φρόντισε να είσαι μέσα σ αυτό. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θέματα πίστης θα σας απασχολήσουν εκ νέου. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, δείξε του το σεξουαλικό σου πρόσωπο. Ο Τοξότης περιμένει από σένα να πάρεις την πρωτοβουλία. Με τον Αιγόκερω, γνωρίζεις πως πρέπει προτού να απευθύνεις το αίσθημά σου θα πρέπει και οι δύο να έχετε απαλλαχτεί από θέματα που χρονίζουν στη ζωή σας.  Με τον Υδροχόο, μια επανασύνδεση χρειάζεται δουλειά ακόμα για τα επιτευχθεί. Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα, ώστε να φύγει το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα. Και τέλος με τον Ιχθύ, πρέπει να τον παραβιάσεις συναισθηματικά για να καμφθούν οι αντιστάσεις του.

Υδροχόος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα γίνει μόνο εάν του δείξεις ότι διαθέτεις περισσότερη συναισθηματική σταθερότητα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, περνάει κάποια στάδια όπου πολλά ανατρέπονται από τη ζωή του και ίσως δεν έχει προθυμία να σκεφτεί την εποχή αυτή μια επανεκκίνηση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, εκμεταλλεύσου τις πρώτες επτά ημέρες αυτού του μήνα στο να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μάλλον θα δυσκολευτείς να κάμψεις τις αντιστάσεις του μόνο με το πνεύμα σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα έχεις τον τρόπο να τον κάνεις στο τέλος να μη σου αντισταθεί. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αποζητά ένα δεσμό με σταθερότητα και λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, χρειάζεται μεγαλύτερες δόσεις πάθους και συναισθηματικής ανταπόκρισης από σένα για να πειστεί ότι μία επανεκκίνηση θα άξιζε τον κόπο. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, πρόσεξε γιατί μπορεί α σε διαβάσει εύκολα, μην κρύβεις τίποτα πίσω από τις λέξεις. Ο Τοξότης λατρεύει την άστατη ζωή την εποχή αυτή. Ψάχνεται γενικώς κι εσύ δε θα το μπορέσεις. Με τον Αιγόκερω, ίσως εάν του πρότεινες από δω και στο εξής να έχετε σχέση ελεύθερη. Με τον Υδροχόο, για άλλη μια φορά θα αντιμετωπίσεις θέματα ασυνεννοησίας μεταξύ σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, προς το παρόν δε μπορεί να σου προσφέρει τη σταθερότητα που ζητάς, αφού θα το απασχολήσουν το μήνα αυτό θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική του πορεία.

Ιχθύς, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα πρέπει από εδώ και στο εξής, να του δείξεις ένα περισσότερο αποφασιστικό προφίλ. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ναι υπάρχει η προοπτική επανασύνδεσης, αφού την περίοδο αυτή, ψάχνει για αγάπη και ασφάλεια συναισθηματική. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, αν δεν τον βάλεις σε μια σειρά, δε θα σε καλύψει συναισθηματικά, με μια σταθερή σχέση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, επικοινωνείτε συναισθηματικά αλλά πρέπει να του κερδίσεις την εμπιστοσύνη, ως προς τη σταθερότητα του χαρακτήρα σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, αν του το ζητήσεις, θα είναι δύσκολο να σου το αρνηθεί. Λατρεύει την παιδικότητα που βγάζεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, δε θα δυσκολευτείς να του κατακτήσεις εκ νέου την καρδιά, αφού ακόμα υπάρχεις στο μυαλό του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είναι συναισθηματικά αδύναμος την εποχή αυτή. Έχεις το κλειδάκι να του ανοίξεις την καρδιά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει, αρκεί να του το ζητήσεις.  Ο Τοξότης, δε θα σε καταλάβει και ούτε είναι πρόθυμος να σου δείξει την ευαισθησία του. Με τον Αιγόκερω, μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, αρκεί να μην αναμείξεις τρίτους στην προσπάθεια αυτή. Με τον Υδροχόο,  κατά πάσα πιθανότητα στην περίπτωση της επανασύνδεσής σας αυτό το μήνα, να υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, δε θα δυσκολευτείς να του κατακτήσεις εκ νέου την καρδιά, αφού ακόμα υπάρχεις στο μυαλό του.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u