Άρης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει την νέα χρονιά !!!


Με περιπετειώδη διάθεση θα ξεκινήσει η καινούργια χρονιά για όλους μας, και αυτό γιατί 3 μόλις ημέρες μετά την είσοδο της νέας χρονιάς ο πλανήτης της δράσης Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο που είναι συνδεμένο με την περιπέτεια, την γνώση, τα ταξίδια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη μας, θα νιώσουμε πιο δυνατοί ενώ θα ενισχύσει την επιθυμία μας να ερευνήσουμε και εμβαθύνουμε σε νέες γνώσεις, να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής, και θα μας παρασύρει  σε ευχάριστες περιπέτειες.

Αυτό που επίσης θα διαπιστώσουμε να συμβαίνει όχι μόνο γύρω μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους είναι ότι θα  αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με αισιοδοξία και χιούμορ.

Μια άλλη σημαντική βοήθεια που θα μας προσφέρει αυτός ο Άρης είναι ότι θα μας δώσει και μια ακόμη ευκαιρία να διευθετήσουμε Νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις Γραφειοκρατικής φύσεως οι οποίες είχαν βαλτώσει για καιρό.

Ενώ, την ανάγκη μας για περιπέτεια μπορούμε να την διοχετεύσουμε δημιουργικά, ξεκινώντας νέες Σπουδές, επιμορφώσεις ή μια ξένη γλώσσα, και να μην αφήσουμε την έξαψη της στιγμής να μας παρασύρει να συμμετέχουμε σε τυχερά παιχνίδια τα οποία μπορεί να μας οδηγήσουν σε οικονομικές απώλειες.

Το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέχουμε, σε ότι αφορά την υγεία, από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, είναι η διατροφή μας καθώς θα έχουμε την τάση να τρώμε περισσότερο ή να τρώμε λιπαρές τροφές , ενώ από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν να μην  υπερβάλουμε κατά τη διάρκεια της άσκησης γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν μικροτραυματισμοί στα πόδια και συγκεκριμένα στους μηρούς.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 03/01/20 στις 11:37 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 16/02 στις 13: 32 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να συναντήσει τους υπόλοιπους ισχυρούς του ζωδιακού που φιλοξενούνται εκεί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την ζωή τους και θα τους πιέσει να μπουν σε δράση, ενώ ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες) οι οποίοι θα νιώσουν έτοιμοι να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους με δύναμη και αισιοδοξία.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την παραμονή του στον Τοξότη θα είναι :

  • Στις 25/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ερμή (15ο 00’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να περάσουν τις απόψεις τους χρησιμοποιώντας ισχυρά επιχειρήματα.
  • Στις 26/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετράγωνου με την Αφροδίτη (16ο 04’), θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση αλλά θα είναι και η αφορμή για αρκετά ερωτικά καβγαδάκια για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς για και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο
  • Στις 28/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (16ο 58’), θα δυσκολέψει την καθημερινότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς για και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο, αφού δεν θα τους επιτρέψει να βρουν πρακτικές λύσεις.

 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ταξίδια, διάθεση για περιπέτεια και νέες γνώσεις υπόσχεται ότι θα φέρει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, όπως επίσης και την ευκαιρία να κλείσετε μια και καλή υποθέσεις Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσεως, ενώ ένα ταξίδι με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα είναι η αφορμή για να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας ή με τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π. χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) θα ασχοληθείτε με το ξεκίνημα της χρονιάς εσείς οι Ταύροι τις οποίες και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε, ενώ για αρκετούς από εσάς νέες οικονομικές συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην προχωρήσετε σε οικονομικά ανοίγματα για να εξυπηρετήσετε άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα μαχητικοί στις σχέσεις σας θα γίνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με μια λεπτομέρεια ότι στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις δεν θα φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές ευθύνες θα πάρετε στην δουλειά σας εσείς οι Καρκίνοι, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας να αυξηθούν και ο ελεύθερος σας χρόνος να μειωθεί αισθητά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πίεση που νιώθετε  να την μεταφέρετε και στους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και άκρως ερωτικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να βρείτε χρόνο και να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα, και φυσικά να ερωτευτείτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε την επιθυμία σας για τυχερά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε τάξη τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις με τους αγαπημένους σας καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη το γνωστό επικριτικό σας ύφος. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετά έξοδα στην προσπάθεια σας να ανανεώσετε τον το χώρο του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι από εδώ και στο εξής η καθημερινή σας ζωή. Πολλές συζητήσεις, ραντεβού και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους θα γίνουν η καθημερινότητα σας, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και μερικά ταξίδια αστραπή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι κατά τη διάρκεια της οδήγησης μιας και θα είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα πιο προστατευτικοί και κτητικοί θα γίνετε εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα κεκτημένα τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και των δικών σας ανθρώπων, ενώ στην προσπάθεια σας να κατακτήσετε τους επόμενους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος έντονης δράσης ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία και θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες. Ωστόσο, εξαιτίας της ορμής σας είναι πιθανό να δημιουργηθούν και εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις μιας και οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος εσωτερικού άγχους αλλά και παρασκηνιακής δράσης ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθεί και έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, ένας νέος έρωτας που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από ένα διάστημα πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και έντονων ρυθμών ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να διασκεδάσετε. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας και συλλογικής δράσης, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από φίλους για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ μέσα από την συμμετοχή σας σε ομάδες θα βγάλετε προς τα έξω το κοινωνικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα φέρει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να στείλετε στοχευμένα το βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u