Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


Κριός

Προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή να προγραμματίσετε καλύτερα τη διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεών σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για εκείνα που σας ευχαριστούν. Σε ότι αφορά την ερωτική και συναισθηματική σας κατάσταση, θα χρειαστεί να κάνετε παρεμβάσεις στο να αλλάξετε τα δεδομένα που σας ενοχλούν. Ο έρωτας δίνει έμπνευση, ένα συστατικό που αυτή την εποχή σας λείπει. Έτσι με μικρές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις, μπορείτε να πάτε τα πράγματα προς το καλύτερο. Βελτιώστε για αρχή την εξωτερική σας εμφάνιση

Ταύρος

Με μία τάση να τα πείτε έξω απ τα δόντια σε μερικούς ανθρώπους της καθημερινότητάς σας, θα είναι η διάθεσή σας σήμερα. Όμως όσο και αν σας εκνευρίζουν θυμηθείτε να είστε περισσότερο διπλωματικοί στη συμπεριφορά σας, παρά απόλυτοι. Ειδικά εάν σας φέρει στη θέση αυτή, ο άνθρωπος που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να πείτε λόγια της παρόρμησης που δεν τα εννοείτε και μετά να δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε. Αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι σήμερα θα κάνετε μία συνάντηση με ένα πρόσωπο, που όμως δε θα επιτύχει ερωτικά.

Δίδυμοι

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εκτός των άλλων και την προσωπική σας ζωή, καλείστε να πάρετε τις ημέρες αυτές. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, ίσως τώρα να πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσετε από κοινού με το σύντροφό σας, κάποια θέματα που χρονίζουν και ζητούν κι απ τους δύο άμεσες λύσεις. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε  να απεμπλακείτε από μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν και γίνετε περισσότερο μάχιμοι ερωτικά. Είναι σίγουρο εκεί έξω ότι ένας άνθρωπος υπάρχει για εσάς. Ανακαλύψτε τον!!!

Καρκίνος

Θέματα οικογενειακά κληρονομικά ή άλλης φύσεως χρειάζονται αναδιοργάνωση, ενώ παράλληλα το βάρος σας πέφτει και σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της καριέρας σας. Έτσι την προσωπική σας ζωή την έχετε περάσει σε δεύτερο πλάνο. Όμως παραδεχτείτε ότι αυτό το διάστημα σας λείπει η έμπνευση που δίνει ο έρωτας. Μάλιστα μπορεί πλέον κι εσείς να έχετε γίνει περισσότερο επιφυλακτικοί στο να επενδύσετε κάπου συναισθηματικά. Δεν είναι σωστό λοιπόν να απέχετε από τον ερωτικό στίβο που έχει τόσα καινούργια να σας δώσει κι το αρνείστε. Σκεφτείτε το.

Λέων

Φαίνεται ότι μέσα από τον εργασιακό χώρο, υπάρχει μία σχέση με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Έχετε όμως και τον τρόπο και το λόγο να το επηρεάσετε και να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση υπάρχει μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να διαπιστώσετε λίγο αργότερα, ότι αυτή η σχέση μπορεί να αλλάξει, όχι μόνο σε επίπεδο συνεργασίας, όχι μόνο στο να δημιουργηθεί μία εξαιρετική φιλία αλλά να αγγίξει και τα όρια του έρωτα. Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα δείτε πως μπορούν να μεταλλαχθούν μερικές σχέσεις. Θα τη ζήσετε κιόλας. Γιατί όχι;

Παρθένος

Κάποιες στιγμές που ζητάει η ψυχή μας συναισθηματική κάλυψη, νιώθουμε την ανάγκη να ανταποκριθούμε στο φλερτ ενός ανθρώπου ή και να φλερτάρουμε κι εμείς οι ίδιοι προκειμένου να αισθανθούμε την επιβεβαίωση. Ανεξάρτητα από το τι γίνεται γύρω σας και τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα το νιώσετε και θα το τολμήσετε τις ημέρες αυτές. Φαίνεται λοιπόν, πως εάν ξεκινήσει μία τέτοια ιστορία, υπάρχουν οι προοπτικές να ξεκινήσει για εσάς μια δυνατή ερωτική σχέση με σοβαρή μάλιστα κατάληξη εφόσον το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση φυσικά. Ζήστε το.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ότι καλύτερο έχετε για εκείνον μέσα σας. Να ξέρετε ότι αυτή σας η πρόθεση θα φέρει πιο κοντά σας την καρδιά του, θα νιώσει σιγουριά δίπλα σας και θα δέσετε περισσότερο τη σχέση σας. Εάν αυτή την εποχή δεν είστε σε κάποια ερωτική σχέση, πιθανόν σήμερα να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που θα σας συναρπάσεις με το λόγο του. Ίσως μάλιστα να επιδιώξετε να τον γνωρίσετε περισσότερο και στις πιο ιδιωτικές στιγμές του. Προκαλέστε την τύχη σας λοιπόν. Σας παίρνει.

Σκορπιός

Αλλαγές προβλέπονται στη σύνθεση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος στο χώρο του σπιτιού στις σχέσεις σας με τους “δικούς” σας άλλους, που σε μερικές περιπτώσεις θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας φέρουν σε αμηχανία. Εάν λοιπόν έχετε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, προσέξτε λίγο τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας γιατί μπορεί να προέρχονται από αιτίες, που δεν τις δημιουργήσατε εσείς αλλά επηρεάζουν τη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι οι ίδιες αιτίες μπορεί να σας απομακρύνουν για λίγο από τον ερωτικό στίβο.

Τοξότης

Ξεκινήστε εκ νέου τη διεύρυνση του προσωπικού και κοινωνικού σας κύκλου, αφού θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές οι ημέρες αυτές για σας. Νέες γνωριμίες με πρόσωπα ισχυρά, θα σας ανοίξουν πόρτες και θα βρείτε τις λύσεις που ακριβώς χρειάζεστε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρετε από πρόσωπο φιλικό και κάποιες ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Βάλτε μια φωνή και θα έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο να ανοίξετε την καρδιά σας αλλά και να χωρέσετε σε μια αγκαλιά ικανή να σας κάνει να ξεχάσετε ότι σας απασχολεί και σας ζορίζει. Πάρτε την ευκαιρία.

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλετε να αποδράσετε από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, σήμερα όμως δε θα σας το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι επιλογές που θα κάνετε. Έτσι στο σχολείο του έρωτα, μάλλον θα πάρετε απουσία, αφού δε θα μπορέσετε να είστε κοντά, ούτε στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ούτε σε εκείνον που σας έχει γοητεύσει και θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά του. Από την άλλη μεριά, ίσως να αισθανθείτε τις μέρες αυτές συναισθηματικό κενό ή ανασφάλεια, να γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αποφύγετέ το.

Υδροχόος

Με την πρόθεση να αλλάξετε το καθεστώς της ερωτικής σας ζωής, ξεκινάτε από μια σειρά αλλαγών και συνηθειών της καθημερινότητάς σας. Αρχίστε λοιπόν πρώτα από την εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε την αλλαγή να φαίνεται, αλλάξτε στυλ και ύφος. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας ανατρεπτικοί και σίγουρα κάθε τι που αλλάζετε, γίνεται γρήγορα αντιληπτό από τους γύρω σας, από τον κύκλο σας, είτε αυτός είναι ο επαγγελματικός, είτε ο φιλικός. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι θα πολιορκηθείτε για άλλη μια φορά ερωτικά και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει.

Ιχθύς

Ίσως χρειάζεται να αποσυρθείτε, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να τραβήξετε γραμμή ώστε να κάνετε τον απολογισμό των προσπαθειών σας, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στη αισθηματική σας ζωή. Οι ημέρες που ακολουθούν, θα συνεχίσουν να σας πιέζουν συναισθηματικά, αφού κάποια πράγματα που αφορούν και την εξέλιξη της σχέσης σας αν είστε δεσμευμένοι σας προβληματίζουν. Αν είστε μόνοι, πιθανόν να έχετε διαπιστώσει, ότι κάποιος άνθρωπος που σας εντυπωσίασε αρχικά, δεν είχε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ώστε να σας κερδίσει το ενδιαφέρον. Μην απογοητεύεστε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u