Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020


Κριός

Καταπιεσμένοι πόθοι και συναισθηματικές ανασφάλειες, θα βγαίνουν στη επιφάνεια και με πολύ δυσκολία, θα μπορέσετε σήμερα να συγκρατήσετε μέσα σας, την ένταση που υπάρχει. Ο έρωτας σας δίνεται με το σταγονόμετρο, ή στέλνει στο δρόμο σας, άτομα άτολμα, να προχωρήσουν στο πλάι σας. Τουλάχιστον εσείς, ξέρετε τι θέλετε. Διεκδικήστε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, με περισσότερη τρυφερότητα, όχι με παρορμητισμό.  Δώστε του το χρόνο το βήμα και το χώρο, να εκφράσει τα “θέλω” και τις επιθυμίες του, χωρίς να φοβάται τις δικές σας αντιδράσεις .

Ταύρος

Το πρόσωπο που βλέπετε στο καθρέφτη σας, είναι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ότι σας στηρίζει περισσότερο. Όταν όμως συναισθηματικά και ερωτικά τα πράγματα δε σας εμπνέουν και δε διέπονται από σταθερότητα, το πρόσωπο αυτό σας ζητάει να δείτε τι μπορεί να φταίει στην περίπτωση αυτή. Ίσως τον καιρό που διάγουμε μέσα στην καρδιά σας να μην υπάρχει ένα αλλά δύο πρόσωπα που δεν έχετε αποφασίσει σε ποιο, θα χωθείτε στην αγκαλιά του. Εκείνο που δείχνει να είναι πάντοτε δίπλα σας αλλά ζείτε μαζί του μια ρουτίνα; Ή το άλλο που σας αναστατώνει την ψυχή;

Δίδυμοι

Όποιο κι αν είναι το πρόσωπο, που πολύ θα θέλατε να είχατε στην αγκαλιά σας αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον τρόπο να το προσεγγίσετε, τουλάχιστον τα επόμενα βήματα της τακτικής σας, μην τα κοινοποιείτε πουθενά. Ερωτικοί ανταγωνιστές μπορεί να φανούν στο δρόμο σας και να σας προκαλέσουν με εκείνα που θα σας πουν να αντιδράσετε. Ίσως λοιπόν αυτό να γίνει το γεγονός, που θα σας εκθέσει στο περιβάλλον σας και καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Εάν είστε σε σχέση, ίσως να αισθανθείτε τις ημέρες αυτές, την ανάγκη να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης.

Καρκίνος

Ο έρωτας έρχεται να σας βάλει στα δύσκολα, αφού την εποχή αυτή, ίσως να χρειάζεται να πείτε το “ναι” ή το “όχι”, στην εξέλιξη μιας σχέσης σας ερωτικής. Πιθανόν να αφήσατε το χρόνο να σας δείξει το τι θα ακολουθήσει η καρδιά σας, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή, που θα πιεστείτε στο να δώσετε κάποιες απαντήσεις, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για λίγο ακόμα προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και μη δεσμευτείτε απέναντί του για πράγματα που δεν είστε σίγουροι εάν θέλετε να ακολουθήσετε. Ένα άτομο από το χώρο που δραστηριοποιείστε θα σας εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Λέων

Μην πιέζετε στο να πάρετε απαντήσεις, είτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε από εκείνον που προσπαθείτε να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Δεν είναι ακόμα κατάλληλες οι συνθήκες, ενός εποικοδομητικού διαλόγου, ούτε και η ψυχολογία σας, στο να συμπεριφερθείτε έντεχνα και να αποσπάσετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί εσείς να δεχτείτε πιέσεις προκειμένου να δεσμευτείτε σε μία σχέση που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα.

Παρθένος

Μπορεί η καρδιά σας να επιθυμεί έναν άνθρωπο και να είστε διατεθειμένοι την περίοδο αυτή, να κάνετε κάποιες θυσίες για εκείνον. Φίλοι όμως θα βρεθούν στο δρόμο σας, να σας που με ύφος προειδοποίησης ότι δεν κάνετε καλά. Επειδή όμως ως άνθρωποι χαρακτηρίζεστε από ευθυκρισία, να θυμάστε τούτο. Καλύτερα κάποιος να μετανιώνει για κάτι που έκανε στη ζωή του, παρά για κάτι που δε δοκίμασε να κάνει και πλέον να είναι αργά για να το διορθώσει. Ο έρωτας θέλει τα ρίσκα του ακόμα και αν ξέρετε ότι δε θα βγούνε εκεί που ονειρεύεστε. Εάν βγούνε όμως θα είστε οι κερδισμένοι.

Ζυγός

Με τόσο άγχος που έχετε μέσα σας, θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε αλλά και να ανταποκριθείτε όπως θα έπρεπε σε ζητήματα ερωτικά. Ίσως μάλιστα να έχετε διαπιστώσει ότι η λίμπιντο σας παρουσιάζει μία κάμψη τελευταία. Παροδική θα είναι και οι αιτίες βρίσκονται στους ρυθμούς και στις απαιτήσεις που έχει από σας η καθημερινότητα. Όμως καλό θα ήταν να βάλετε στο πρόγραμμά σας, κάτι που θα ενισχύσει τις φυσικές σας άμυνες και θα τονίσει την ερωτική σας διάθεση. Το διάστημα αυτό, δε θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε την καρδιά και την αγκαλιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Οι απαντήσεις που δεν έχετε πάρει από το σύντροφό σας ή τον άνθρωπο που κάποτε προσπαθήσατε να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση αλλά δεν τελεσφόρησε, θα σας κάνουν πιο επιτακτικούς απέναντί του. Ίσως τώρα μια μικρή αφορμή, να αρχίσετε και να του προσάπτετε πράγματα που δεν του αναλογούν, κάτι που σίγουρα δε βοηθά μία ερωτική σχέση να χτιστεί, αντίθετα δημιουργεί αισθήματα φυγής σε όποιον είναι δίπλα σας. Αλλάξτε τον τρόπο και τις τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα, σε ερωτικό τουλάχιστον επίπεδο για να το δείτε να εξελίσσεται τελικά.

Τοξότης

Δεν εννοείτε εσείς τον έρωτα υπό προϋποθέσεις και όταν σας θέτουν όρους και προϋποθέσεις, ο άνθρωπος που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, σας προκαλεί το συναίσθημα του εγκλωβισμού. Μην δώσετε τη συναίνεσή σας σε μία ερωτική κατάσταση που αν μη τι άλλο δε σας δίνει πλέον έμπνευση. Ο έρωτας μπορεί να είναι διαφυγή από την πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να μετατραπεί σε φυλακή. Φροντίστε έντεχνα αυτό να το ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή που θα επιθυμούσατε δίπλα σας.

Αιγόκερως

Δίνετε τη λανθασμένη εντύπωση, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε με εκείνον που φλερτάρετε, ότι η σχέση που έχετε μαζί του ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σας διαχείριση. Αυτό όμως τον κάνει να μην αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες απέναντι σε σας και σε ότι μπορεί να εξελιχθεί μεταξύ σας, πράγμα που στο τέλος θα σας αναγκάσει να βρεθείτε να απολογείστε για κάτι που δε θα φταίτε εσείς.

Υδροχόος

Η πολυπόθητη σταθερότητα της προσωπικής και ερωτικής σας ζωής, αργεί ακόμα. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, η πρόθεσή σας να την ενισχύσετε και να τη κάνετε να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, δε θα βρει την ίδια αντίστοιχα ανταπόκριση του συντρόφου σας, για τους δικούς του λόγους. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως περάσει από το μυαλό σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και θελήσετε να το συναντήσετε, ανακινώντας εκ νέου τη σχέση αυτή. Ποιες όμως μπορεί να είναι οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που θα πάρετε απέναντί του;

Ιχθύς

Κριτική για ορισμένους που θεωρείτε καλούς σας φίλους ή συνεργάτες θα σας ασκήσει σήμερα ο σύντροφός σας και θα σας εκθέσει κάποια πράγματα που ίσως δεν του επιτρέπετε να εμπλέκεται στις υποθέσεις σας. Προσέξτε μόνο γιατί σε εκείνα που θα έχει να σας πει, μάλλον θα έχει εντοπίσει κάποια ζητήματα που έχει δίκιο να ισχυρίζεται. Αν φλερτάρετε με ένα πρόσωπο που ένας φίλος σας σας λέει ότι δεν είναι το κατάλληλο για σας, λάβετέ τον σοβαρά γιατί εσείς μπορεί να το αντιμετωπίζετε με τα ροζ γυαλιά του έρωτα, που δεν σας αφήνουν να δείτε την πραγματικότητα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!