Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Απριλίου 2020


Κριός

Ίσως ήδη να αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει και σας γεμίζει από θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Κι αν όχι, τότε εσείς θα φταίτε που δεν προκαλείτε την τύχη σας. Στο διάστημα αυτό που διάγουμε, μας γεμίζει άγχη και εκνευρισμό, γιατί το συναίσθημά μας στερείται από έμπνευση. Ο έρωτας θα μπορούσε τώρα να ξεπηδήσει, μέσα από ένα φιλικό μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ακόμα και κατά λάθος, από ένα πρόσωπο που τρέφετε συμπάθεια, από μια διαδικτυακή επίσκεψη στην οθόνη του υπολογιστή σας. Οπότε μην περιμένετε να συμβεί από μόνο του. Πάρτε εσείς την πρωτοβουλία και σκεφτείτε που.

Ταύρος

Περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά, με μια αμφιθυμία που ίσως κάποιες στιγμές, να δυσκολευτείτε να την ελέγξετε, καλύτερα σήμερα και αύριο, να προσπαθήσετε να είστε μόνοι, παρά με ανθρώπους που κάλλιστα θα μπορούσατε αν τσακωθείτε. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν οι διάλογοι με το ταίρι σας να είναι σε πολιτισμένα πλαίσια αλλιώς κινδυνεύουν να χαθούν οι  ισορροπίες στη σχέση σας. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή,ίσως στα πλαίσια μια επικοινωνίας ακόμα και διαδικτυακής να βγάλετε τα λάθος συμπεράσματα αισθηματικά.

Δίδυμοι

Με μια έφεση να εκλαμβάνετε τα πράγματα με υπερβολή, ίσως σήμερα να μάθετε κάτι που θα σας ενδιέφερε από ερωτικής άποψης και να το εντυπώσετε με λανθασμένες προοπτικές εξέλιξης. Μέσα από μια επικοινωνία, ίσως να διαπιστώσετε την εξέλιξη μιας τυπικής σχέσης σας, σε ερωτική, αφού τα μηνύματα που θα πάρετε, θα είναι παραπάνω από εξομολογητικά, τόσο που θα αγγίζουν τα όρια της τολμηρής ερωτικής πολιορκίας. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Προσέξτε που θα δεσμευτείτε και με ποιον.

Καρκίνος

Φερθείτε λιγάκι πιο διπλωματικά στον ερωτικό τομέα, είτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που έχετε ήδη αντιληφθεί, ότι προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Σε καιρούς εγκλεισμού και απομόνωσης, πολλές φορές φτιάχνετε με το μυαλό σας εικόνες που δεν υπάρχουν ή προθέσεις, που ο σύντροφός σας δεν έχει καν σκεφτεί ποτέ. Εάν στον ερωτικό σας ορίζοντα δεν υπάρχει κάποιος επίδοξος εραστής, προσέξτε μήπως το παρελθόν σας χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας και αυτό να ξέρετε δε θα είναι για καλό. Κοιτάξτε μονάχα μπροστά λοιπόν

Λέων

Λίγο καλύτερα και πιο στρωμένα θα έρθουν τα πράγματα στους τομείς που επιθυμείτε από εδώ και στο εξής, που σημαίνει ότι η ψυχολογία σας θα αναπτερωθεί και θα αισθανθείτε συναισθηματικά καλύτερα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Ο έρωτας έρχεται με απαιτήσεις και αυτό θα το δείτε είτε στο πρόσωπο του ανθρώπου που σας συντροφεύει, είτε σε εκείνο το άτομο που θα προσπαθήσετε να φλερτάρετε και έντεχνα θα αμφισβητήσει για να σας προκαλέσει ερωτικά, τις ικανότητές σας. Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας εκ νέου.

Παρθένος

Λίγο περισσότερο τυπικοί στα καθήκοντά σας, είτε αφορά το εργασιακό σας πεδίο, είτε τις διαπροσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις,γιατί σήμερα ίσως να σας χρεωθούν παραλήψεις που μάλλον θα συμβεί γιατί δε4ν είχατε προνοήσει για κάποια πράγματα. Εάν είστε μόνοι και δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, μέσω μιας τυχαίας γνωριμίας, πχ από το διαδίκτυο, όσο και αν ενθουσιαστείτε, διατηρείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Με χαλαρότητα, ίσως παρασυρθείτε σε κάποια παράλληλη σχέση και υποδυθείτε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης. Δείτε το.

Ζυγός

Επιτέλους, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάποια θέματα που αφορούσαν το σπίτι και την οικογένεια τακτοποιούνται κι έτσι το άγχος σας υποχωρεί. Φαίνεται ότι βρίσκετε μονιμότερες λύσεις και δίνετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να κάνει αυτά που του αρέσουν και τον ευχαριστούν. Ο έρωτας το φλερτ το ερωτικό παιχνίδι γενικότερα, ανακινείται εκ νέου και σας προκαλεί. Μία ή πολλές επαφές ή επικοινωνίες, σαν μεταμορφώνουν σε πόλο ερωτικής έλξης. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που μένουν μακριά, ανταλλάσετε απόψεις και κερδίζετε τις εντυπώσεις;. Πολιορκήστε !!!

Σκορπιός

Με ευμετάβλητη ψυχολογία, ίσως σήμερα να αισθανθείτε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι θετικά σκεπτόμενοι και σας φτιάχνουν το κέφι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έρθετε σε επαφή,  με μια ψυχή, που ίσως κάποτε κάτι πήγε να συμβεί ερωτικά, αλλά δεν το επέτρεψαν οι περιστάσεις να ολοκληρωθεί. Για σκεφτείτε λοιπόν, μήπως είναι πλέον ο κατάλληλος καιρός για να σκεφτείτε την προοπτική μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, επιχειρήστε να τολμήσετε να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Θα είναι μαζί σας.

Τοξότης

Μια οικονομική ενίσχυση από κάπου που περιμένατε καιρό, θα σας βοηθήσει να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Επιμεληθείτε λοιπόν περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Ενώ προσπαθήστε τώρα, να σταματήσετε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Κοιμηθείτε καλύτερα και φτιάξτε σωστότερα το βιολογικό σας ρολόι. Σίγουρα η αισθητική διαφορά θα είναι ευδιάκριτη και στο περιβάλλον σας, όπου κάπου εκεί, δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτά σας.

Αιγόκερως

Όλα για έναν έρωτα θα μπορούσαν να αφιερωθούν στη ζωή σας, που την εποχή αυτή, φαντάζει σαν άπιαστο όνειρο σαν ένα ιδανικό που αδυνατεί να ευδοκιμήσει, σε εποχές άγχους και συναισθηματικής ξηρασίας. Έξω όμως η Άνοιξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει και μέσα σας. Ο έρωτας δίνει έμπνευση αρκεί να τον προκαλέστε. Δοκιμάστε εκ νέου να ανανεώσετε τη σχέση σας όσοι έχετε, ή προχωρήστε παρακάτω όσοι  εξαρχής πιστέψατε σε κάτι ουτοπικό και τώρα γνωρίζετε ότι είναι ανέφικτο να συνεχιστεί. Μόνο μπροστά υπάρχει η Άνοιξη και η αναγέννηση.

Υδροχόος

Αποφάσεις ζωής καλείστε να πάρετε το διάστημα αυτό, σε μια περίεργη για τη ανθρωπότητα εποχή, που ακόμα ούτε το  και το “σήμερα” , δε μπορεί κανείς να προβλέψεις το πως θα εξελιχτεί. Οι περιστάσεις και κάποιες αναβολές που ήρθαν στην καθημερινότητά σας, έχουν επηρεάσει και την αισθηματική – ερωτική σας ζωή. Η πολυπόθητη σταθερότητα μάλλον θα πάρει αναβολή, μέχρι νεοτέρας διαταγής, ενώ οι ερωτικοί πειραματισμοί, καλό θα ήταν να περιοριστούν από μέρους σας. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας συνοδεύει ερωτικά. Μην απομακρύνεστε.

Ιχθύς

Θεωρείστε εξαιρετικό το διάστημα αυτό, στο να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή, με κάποιο πρόσωπο που εκτός του ότι είναι ισχυρό και διαθέτεις τον τρόπο και την αναγνωρισιμότητα στο να προωθήσει κάποιο στόχο σας, παράλληλα σας ασκεί ερωτική γοητεία. Αν λοιπόν στη ζωή σας, υπάρχει κάποιος άνθρωπος που πιστεύετε ότι μόνο στα πιο τρελά σας όνειρα θα μπορούσατε να τον κατακτήσετε, πριν καταθέσετε τα όπλα, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, που τις μέρες αυτές θα είναι με το μέρος σας. Τόλμη χρειάζεται και αποφασιστικότητα από μέρους σας λοιπόν..

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!