Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020


Κριός

Και ποιος δε θα ήθελε σήμερα να νιώσει δυνατά ερωτευμένος. Να νιώσει τους παλμούς της καρδιάς του ότι δεν τους ελέγχει γιατί έχει παρασυρθεί από ένα μεγάλο έρωτα. Αυτό σας ζητάει η μέρα σήμερα.  Αν λοιπόν βρίσκεται στο πλάι σας ένας άνθρωπος, διώξτε για μια μέρα τη ρουτίνα από τη σχέση σας και αιφνιδιάστε τον ερωτικά, αφού θα έχετε πρωτότυπες ιδέες για να το κάνετε. Εάν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι εάν παρευρεθείτε σε μία φιλική έξοδο, θα κάνετε μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Ο έρωτας σήμερα συμμαχεί τόσο με τις προθέσεις σας, όσο και με το να ενισχύσει την τόλμη σας.

Ταύρος

Δεν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια αλλά πρόθεση στο να κερδίσετε το έδαφος στην ερωτική σας ζωή και να αλλάξετε τα δεδομένα της. Έτσι βρείτε την αφορμή σήμερα μιας και η μέρα το απαιτεί να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Εκεί έξω θα συναντήσετε πολλούς μοναχικούς τύπους που αναζητούν τη συντροφιά και μια όμορφη κουβέντα. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, φορέστε το κέφι στο πρόσωπό σας και κατακτήστε με το λόγο και το παρουσιαστικό σας το περιβάλλον. Τολμήστε το διαφορετικό και προβάλλετε τον εαυτό σας. Θα βρεθείτε οι κερδισμένοι.

Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που ξέρετε να το παίζεται και εύστοχα και έντεχνα όταν χρειαστεί. Σήμερα λοιπόν, είναι μία ημέρα, που αν δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη θα δείτε σύντομα πόσο πολύ θα ανταποκρίνεται στις ερωτικές σας ορέξεις. Εντυπωσιάστε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, με τρόπους που δεν περιμένει και κατακτήστε την καρδιά του εκ νέου. Κι αν είστε μόνοι, τότε σίγουρα εκεί έξω σας περιμένουν εκπλήξεις, αφού θα πολιορκηθείτε από πρόσωπα πολλά υποσχόμενα ερωτικά. Μην το βάλετε κάτω και κερδίστε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Άμεσα.

Καρκίνος

Ασφαλώς και αν αφήσετε κατά μέρους τις αντιστάσεις που κρατάτε απέναντι στον έρωτα, θα σας χαρίσει το κομμάτι εκείνο που πραγματικά σας αξίζει. Για όσους από σας βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ρίξτε σήμερα λίγο νερό στο κρασί σας, ξεχάστε διαφωνίες ή ότι σας χωρίζει με το σύντροφό σας και κάντε του μια μεγάλη αγκαλιά. Επανεκκίνηση χρειάζεται η σχέση σας. Εάν τώρα είστε μόνοι, αποκλείεται να μην έχετε δεχτεί ερωτικά καλέσματα από ένα άτομο που σας γοητεύει και που μεταξύ σας υπάρχει μια ερωτική χροιά. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη περισσότερο λοιπόν.

Λέων

Σας ξεμυαλίζει αυτές τις ημέρες, ένα πρόσωπο που θα μπει αιφνίδια στη ζωή σας και σας προκαλεί με έντονο τρόπο ερωτικά. Εάν είστε ελεύθεροι από άλλες προσωπικές δεσμεύσεις, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρα πως θα ακολουθήσετε τις προκλήσεις του. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, τότε θα χρειαστεί να γίνετε στη συμπεριφορά σας ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού ο έρωτας και ο βήχας ως γνωστόν, δεν κρύβονται. Κατά τα άλλα αρέσετε και το ξέρετε αλλά και η γοητεία σας ασκεί μεγάλη έλξη σε μερικούς ανθρώπους. Σίγουρα θα έχετε θύματα της καρδιάς σας.

Παρθένος

Όσο και αν απαιτείται από σας να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες σε επίπεδο εργασιακό προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σας, όσο και αν πρέπει να καλύψετε υποχρεώσεις που εκκρεμούν, μην αφήνετε έξω από τα πλάνα σας, ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Δείτε τη σημερινή ημέρα σαν ευκαιρία, να αφιερώσετε χρόνο στον έρωτα στα φλερτ και στην κατάκτηση της καρδιάς του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε αλλά και είστε γοητευτικοί. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνετε περισσότερο μάχιμοι ερωτικά. Έξω πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν μια αγκαλιά…

Ζυγός

Τόσο οι μετοχές της γοητείας σας όσο και οι μπαταρίες σας σε ενέργεια, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες σήμερα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία και βάλτε στη ζωή σας, αρκετή δόση από έρωτα σήμερα. Ναι βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ψαχτείτε μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο και κάπου εκεί σας περιμένουν εκπλήξεις συναρπαστικές. Οι ερωτικοί πειρασμού θα είναι πολλοί και θα σας πολιορκήσουν. Αφήστε σπίτι και πίσω σας ότι σας απασχολεί και κοιτάξτε με το γοητευτικό σας στυλ στο να κατακτήσετε τα πλήθη. Η ερωτική τύχη σας πάει αλλά και σεις το έχετε αυτό ανάγκη.

Σκορπιός

Δεδομένου ότι είστε από τα πιο ερωτικά πλάσματα που υπάρχουν, δε θα δυσκολευτείτε σήμερα, να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι του έρωτα. Άλλωστε έχει βάλει σκοπό του να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν τον περιμένατε. Φαίνεται λοιπόν πως επανέρχεστε σε μία γνωριμία που κάνατε πριν λίγο καιρό με ένα άτομο, όπου αναπτύχθηκε μεταξύ σας ερωτική χροιά αλλά έληξε πριν να εξελιχτεί. Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο στη ζωή σας, όσο και αν ο εγωισμός σας προβάλλει αντιστάσεις, βάλτε νερό στο κρασί σας και επανεκκινείστε τη σχέση αυτή. Δε θα χάσετε, σίγουρα θα απογειωθείτε ερωτικά.

Τοξότης

Γιορτή του έρωτα η σημερινή κι εσείς απ τη φύση σας, βρίσκετε πάντα τον τρόπο να μετατρέπετε την κάθε μέρα σαν να ήταν γιορτή. Έτσι λοιπόν με αφορμή τον άγιο Βαλεντίνο, βγείτε έξω γιορτάστε χαρείτε, φερθείτε με εξωστρέφεια, κάνετε καινούργιους φίλους. Αυτό απαιτεί από σας και ο έρωτας. Χαρίστε χαμόγελα αισιοδοξίας, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, μην κολλάτε στα “πρέπει” και στα “μη”. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί είναι εκείνοι που ποθούν κρυφά να τρυπώσουν στην αγκαλιά σας. Βέβαια ούτε να μιλήσετε στον έρωτά σας για δεσμεύσεις, ούτε και να δεσμευτείτε προς το παρόν…

Αιγόκερως

Σήμερα ο φτερωτός θεός του έρωτα, ίσως στοχεύσει την καρδιά σας και αισθανθείτε αδύναμοι να αντισταθείτε σε ένα πειρασμό, που εδώ και καιρό σας προκαλεί. Πιθανόν να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας κύκλο, από τους χώρους που δραστηριοποιείστε ή να εκφραστεί στο πρόσωπο κάποιου συνεργάτη σας. Εκεί θα φανούν άλλωστε οι αντιστάσεις σας, γιατί εδώ δε θα έχουμε να κάνουμε για έναν έρωτα που να κινείται στο φως αλλά μάλλον για έναν παρασκηνιακό έρωτα. Βγείτε έξω λοιπόν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και ζήστε την ημέρα αυτή, όπως πραγματικά αξίζει.

Υδροχόος

Εάν η ερωτικής σας σχέση, περνάει την εποχή αυτή σκαμπανεβάσματα, όσο και αν σας κουράζουν, μην θέσετε όρους στο σύντροφό σας, ούτε να δείξετε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά σας. Εάν πάλι έχετε νιώσει ότι η σχέση που διατηρείτε δε σας ξεκουράζει αλλά αντίθετα σας προβληματίζει, μην αποφασίσετε προς το παρόν τη λήξη της πορείας της. Μπορεί αυτό να είναι κάτι παροδικό. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία, που σίγουρα ερωτικά, θα έχει κάτι συναρπαστικό να σας πει. Όμως μάλλον θα πρόκειται για κάτι εφήμερο.

Ιχθύς

Έχετε έναν τρόπο μαγικό, να κάνετε την κάθε μέρα από τη ζωή σας να έχει τα χρώματα του έρωτα. Σήμερα όμως θα σας δοθεί μία παραπάνω ευκαιρία, να το αποδείξετε κιόλας. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε ασυντρόφευτοι το διάστημα αυτό, ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, φτιάξτε τον έτσι ώστε να αποπνέει διάθεση ερωτική και προσκαλέστε τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά,για να περάσετε ένα βράδυ μαζί γεμάτο έρωτα και αισθησιασμό. Είναι η μέρα σας σήμερα και οι ευκαιρίες σας στον έρωτα θα είναι πάρα πολλές.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u