Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020


Κριός

Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε εάν φερθείτε με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα τις ημέρες αυτές. Εκτός του ότι θα έρθετε σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα κάνετε σπουδαίες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο, με ιδιαίτερα γοητευτικό χαρακτήρα, ικανό να σας ξεμυαλίσει ερωτικά, αρκεί να μη βρίσκεστε ήδη σε μία δέσμευση. Προσέξτε το.

Ταύρος

Η σταθερότητα είναι σημαντική για τη ζωή σας, όσο σημαντική είναι και η συναισθηματική σας ισορροπία. Ο έρωτας καιρό τώρα παίζει περίεργα παιχνίδια με την καρδιά σας και αν είστε μόνοι, θα το έχετε διαπιστώσει περισσότερο, αφού σας πλησιάζουν άνθρωποι, τόσο διαφορετικοί από εσάς και τα γούστα σας, που πολλές φορές σας φέρνουν αμηχανία. Καλό θα ήταν να το συνηθίζετε. Αν είστε σε σχέση μπορείτε τώρα να την αναθερμάνετε. Προσπαθήστε το.

Δίδυμοι

Προτεραιότητα σήμερα έχει η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Κάποια θέματα που τα αφήσατε πίσω, ίσως επηρεάσουν και την ερωτική σας απόδοση. Αυτό μάλιστα αν είστε σε μία μόνιμη σχέση, πιθανόν ο σύντροφός σας να το εκλάβει και ως αδιαφορία προς τα “θέλω” ή τις επιθυμίες του. Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε καιρό να κάνετε μία σχέση, ίσως φοβάστε να επιχειρήσετε τη δημιουργία της από το φόβο μήπως και δεν τα καταφέρετε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Καρκίνος

Πολλές φορές όταν τελειώνει μία σχέση, ζει για καιρό ένα τεράστιο “γιατί” που καταχωρείτε στη μνήμη και σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά. Ίσως λοιπόν να ζήσατε μία τέτοια περίπτωση που κάνατε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να την ξεπεράσετε αλλά τώρα να κάνει την επανεμφάνισή της και να σας θέτει διλήμματα, επανασύνδεσης. Κοιτάξτε μπροστά και μην δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που έκαναν κάποτε επαναλαμβανόμενα λάθη εις βάρους σας.

Λέων

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση που δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται, πριν την εγκαταλείψετε, ψάξτε να βρείτε τις αιτίες που συμβαίνει αυτό. Ειδικά εάν με το σύντροφό σας, είστε μαζί χρόνια κι έχει αντέξει η σχέση αυτή στα δύσκολα που έφερε η κοινή σας ζωή. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό αλλά υπάρχει ένα άτομο, που ενώ του έχετε δείξει το ενδιαφέρον σας δεν ανταποκρίνεται, μην αποθαρρύνεστε. Απλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα.

Παρθένος

Η συμπεριφορά ενός φίλου ή κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε ιδίως σε θέματα προσωπικά, θα σας προβληματίσει σήμερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να του ξεφύγουν από ανοησία του κάποια θέματα που άπτονται της ερωτικής σας ζωή και αυτό να γίνει αιτία να εκτεθείτε και να σχολιαστείτε ανάλογα. Προσέξτε λοιπόν το τι λέτε και ποιους εμπιστεύεστε το διάστημα αυτό. Κρατήστε την αισθηματική και ερωτική σας ζωή μακριά από αδιάκριτους.

Ζυγός

Ως άνθρωποι που διατηρείτε καλές σχέσεις με τους πρώην ερωτικούς συντρόφους σας, πιθανόν να κάνετε μια επαφή, με κάποιο πρόσωπο που σχετιστήκατε ερωτικά στο παρελθόν. Στην περίπτωση που τώρα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή δε σας καλύπτει, θα αναζητήσετε την παρηγοριά σε ένα πρόσωπο που υπήρξε σταθμός η γνωριμία και η συμπόρευση μαζί του. Συναισθηματικά, θα είστε μπερδεμένοι και ευάλωτοι τη σημερινή ημέρα.

Σκορπιός

Δυσκολίες στη ροή της σχέσης σας, πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα με το σύντροφό σας, αφού η συνεννόηση μεταξύ σας θα γίνεται μετ εμποδίων. Η απόλυτη στάση σας για ορισμένα θέματα, ίσως να τον αποθαρρύνουν να σας πει τη γνώμη του νομίζοντας ότι θα κάνει άδικο κόπο. Έτσι όμως δημιουργούνται κενά στη σχέση σας. Ο τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας μοιάζει απόλυτος, κάτι που δε σας κάνει ερωτικούς.

Τοξότης

Όσο και αν αποφεύγετε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις στο σύντροφό σας, τις οποίες θεωρείτε περιττές ή ανούσιες, καλό θα ήταν σήμερα να το κάνετε, αλλιώς για τη στάση σας αυτή, μπορεί να χρεωθείτε ανευθυνότητα απέναντι στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, σίγουρα στις προθέσεις σας είναι να μην αφήσετε ένα φλερτ ανεκμετάλλευτο, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος που θα σας πλησιάσει, να ζητήσει από εσάς τη δημιουργία μίας πιο σοβαρής σχέσης.

Αιγόκερως

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο λέει ένα τραγούδι, όμως σίγουρα όταν για κάποιο λόγο ξανασυναντιούνται δύο άνθρωποι που κάποτε μοιράστηκαν σπουδαία πράγματα, το γεγονός είναι ιδιαίτερα όμορφο. Επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν ίσως συμβούν στη ζωή σας, τελείως ξαφνικά και αναπάντεχα. Δεν αποκλείεται μάλιστα εφόσον το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, μία τέτοια σχέση να ξανά ζωντανέψει, με ακόμα πιο έντονο πάθος.

Υδροχόος

Μην αρνηθείτε να βγείτε σήμερα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφού σε μια συντροφιά, δεν αποκλείεται να γίνετε η ψυχή της παρέας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχετε και στον έρωτα, αφού θα διαπιστώσετε ότι μερικοί άνθρωποι σας χαρίζονται χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια στο να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις τους. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε τη ζήλια του συντρόφου σας.

Ιχθύς

Δεν είναι δα και τόσο χάλια όσο πιστεύετε, τα πράγματα στα ερωτικά σας. Απλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαταλείψατε τον ερωτικό στίβο, ή πληγωθήκατε από κάποιον πρώην σύντροφο, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεστε να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Σήμερα ίσως κάποιες στιγμές να σας πιάνει το παράπονο, εξαιτίας της έλλειψης ενός συντρόφου που πραγματικά να σας καταλαβαίνει, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι, ή βρίσκεστε σε σχέση.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!