Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 7 Μαΐου 2020


Κριός

Έχετε δίκιο μερικές φορές να σας φταίνε όλα μόνο που σήμερα σε μια ημέρα έντονη συναισθηματικά, ίσως να φτάσετε στο σημείο να πείτε λόγια, σε κάποιο πρόσωπο αγαπημένο, που να το μετανιώσετε μεν αλλά και να δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά. Ειδικά εάν το πρόσωπο αυτό, είναι ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός ανθρώπου σε ότι σας πει. Μπορεί πραγματικά να σας νοιάζεται .

Ταύρος

Στα ερωτικά, για αρκετό διάστημα ακόμα θα βρίσκεστε ή του ύψους ή του βάθους. Οπότε ή θα διάγετε μεγάλες περιόδους μοναξιάς, ή εκείνοι που θα θελήσουν να πολιορκήσουν την καρδιά σας, θα είναι παραπάνω από ένας. Διλήμματα θα σας βάζει συνεχώς ο έρωτας. Αλλά θα χρειαστεί ως προς τις επιλογές σας να διαφοροποιήσετε λιγάκι τα κριτήρια αξιολόγησης που είχατε μέχρι σήμερα. Όλα αλλάζουν γύρω σας, το ίδιο και η προσωπική σας κατάσταση.  Ας είναι για καλό σας.

Δίδυμοι

Πολλές θα είναι σήμερα οι αιτίες, που θα γίνουν οι εν δυνάμει αφορμές για να εκνευριστείτε σήμερα. Σίγουρα όμως δε θα προέρχονται από τις ερωτικές σας εξελίξεις, αφού θα έχουν τη δυναμική να σας φέρουν κάτι συναρπαστικό στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να το διαπιστώσετε, μέσα από μία τυχαία συνάντηση, με κάποιον άνθρωπο από τα παλιά. Μια σχέση που μπορεί να ήταν στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ή μιας φιλίας που από εδώ και στο εξής θα αλλάξει!

Καρκίνος

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προβληματικά, που συμβαίνουν στον ερωτικό σας τομέα. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μέσα σας, συναισθήματα για έναν άνθρωπο που τελικά αν αφήσετε το χρόνο να σας δείξει, θα διαπιστώσετε ότι δεν του άξιζαν. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μια σχέση με έναν άνθρωπο που για εκείνον σχετίζεστε παράλληλα ερωτικά στη ζωή του. Είτε γιατί έχετε μείνει μόνοι καιρό, επειδή πληγωθήκατε & δυσκολεύεστε να ξανά ερωτευτείτε.

Λέων

Μην μεταφέρετε στη σχέση σας, όσα γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις σχέσεις σας τις εργασιακές. Η ένταση και η ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεστε, ίσως να γίνετε η αφορμή να ξεσπάτε στο σύντροφό σας, μόνο που κάπου όλο αυτό τον έχει κουράσει. Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, πιθανόν να βγείτε με ένα άνθρωπο που σας έχει δείξει τη συμπάθειά του την ερωτική και εσείς να του μιλάτε συνεχώς για την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Λάθος .

Παρθένος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, νέες γνωριμίες και καινούργιες παρέες, διευρύνουν τον προσωπικό σας κύκλο. Φυσικά στον ερωτικό τομέα, έχετε αποφασίσει να μη μείνετε με σταυρωμένα χέρια κι έτσι ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται να οδεύστε και στο ερωτικό. Αυτή την πρόθεση θα την έχετε όλοι, είτε ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ξεγελαστείτε από τις προθέσεις μερικών.

Ζυγός

Θα φλερτάρετε σήμερα αγαπητοί φίλοι, θα φλερτάρετε ή θα σας φλερτάρουν. Κυρίως αυτό θα γίνει μέσω επικοινωνίας με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φυσικά αυτή η ανάλαφρη κατά τα άλλα στάση, προέρχεται από την ανάγκη για επιβεβαίωση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα και ίσως, δεν την παίρνετε όσο θα θέλατε, είτε είστε σε σχέση, από τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, είτε από επιλογή για καιρό θέλατε να είστε μόνοι.

Σκορπιός

Αφιερωθείτε σήμερα έστω και μετά τις απογευματινές ώρες, σε ότι σας ξεκουράζει την ψυχή και το σώμα. Έχετε μπει σε μία φάση της ζωής σας, όπου όχι μόνο διαπιστώνετε, αλλά και βιώνετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ασφαλώς και ένας τομέας που θα αλλάξει στη ζωή σας, είναι ο ερωτικός. Είναι ο τρόπος που θα προσεγγίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι ο τρόπος που θα εκφράζετε τα “θέλω” σας. Επιλέξτε όμως να το κάνετε με περισσότερη διπλωματία.

Τοξότης

Αν είστε σε μία μόνιμη επίσημη ή ανεπίσημη σχέση, καλό θα ήταν να προσέξετε να μην τη διαταράξετε, από την δημιουργία μίας παράλληλης ερωτικής κατάστασης. Τώρα περισσότερο που συναισθηματικά, ζητάει η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να ερωτευτείτε εκ νέου και αυτό να το εκδηλώσετε με αμετροέπεια. Αν είστε μόνη ή μόνος, προσέξτε να μην δημιουργήσετε μία σχέση  με έναν άνθρωπο, που είναι ήδη δεσμευμένος. Κι αυτό γιατί δε θα πάρετε συναισθηματικά ότι αξίζετε.

Αιγόκερως

Κάποια μηνύματα ειδήσεις ή τηλεφωνήματα που θα αφορούν τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά την προσωπική σας ζωή, ή εκείνον που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας μία ερωτική χροιά στη σχέση σας, ίσως σήμερα να σας θορυβήσουν, να νιώσετε ανασφάλεια και να του κάνετε σκηνές ζήλιας. Εάν όμως δε σιγουρευτείτε, ότι έχει ανταποκριθεί σε ερωτικά καλέσματα ο άνθρωπος αυτός από μόνος του, μην τον πιέσετε για κάτι που απλός μπορεί να έτυχε. Δε σας ταιριάζει η ανασφάλεια.

Υδροχόος

Ίσως να περάσει από το μυαλό σας σήμερα, να ξεκόψετε κάποιες ερωτικές επαφές που έχετε με κάποιον άνθρωπο, γιατί εκτός από το ερωτικό στοιχείο, πιθανόν να μη βρίσκετε άλλα σημεία ταύτισης  μαζί του. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να σας έχει προβληματίσει η πορεία της και τα κακώς κείμενα που δημιουργούνται κατά καιρούς με αποτέλεσμα να προβληματιστείτε, στο κατά πόσο οι προσπάθειές σας να τη συνεχίσετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα ή θα πέσουν στο κενό.

Ιχθύς

Εάν έχετε επιχειρήσει να κάνετε ένα μεγάλο κοινωνικό άνοιγμα, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει, ότι οι άνθρωποι που γνωρίζετε τώρα, έχουν ένα εξαιρετικό ή πνευματικό επίπεδο, μία δυναμική που σας ενθουσιάζει. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν κάποιοι που κυρίως σας δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, ότι τα κίνητρά τους έχουν μια ερωτική χροιά. Φυσικά αυτό να το προσέξετε στην περίπτωση που μαζί τους έχετε αποφασίσει μία μελλοντική συνεργασία, και όχι κάτι ερωτικό

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!