Astro-Μηνύματα από 3/5 – 10/5/2020


Ξεκινάει αμήχανα η εβδομάδα αυτή, αφού πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, προσαρμοσμένους στα νέα δεδομένα μιας κανονικότητας, που σε τίποτα δε θα μοιάζει, με ότι θεωρούσαμε παλαιότερα κανονικό.

Άρα όλα αλλάζουν και αν δεν γίνουν το δικό μας κίνητρο να τα αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξουν από μόνα τους. Η συνολική μεταμόρφωση της ζωής μας, απαιτεί να αναπροσαρμόσουμε τον τρόπο που θέταμε μέχρι σήμερα τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, που βιοποριζόμασταν, που αντιμετωπίζαμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Καλούμαστε να αλλάξουμε την οπτική γωνία που βλέπαμε τη ζωή μας και τους τρόπους που πορευτήκαμε σ αυτή, μέχρι σήμερα. Αλλαγές εκ βάθρων ζητά η Πανσέληνος του μήνα, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 17 μοίρες του άξονα Ταύρου Σκορπιού.

Όσο και αν αυτό ακούγεται βαρύ, μιας και στο σχήμα της Πανσελήνου συμμετέχουν με τις ενέργειές τους, ο Δίας με τον Πλούτωνα, ας βάλουμε στο μυαλό μας τη λέξη “μεταμόρφωση” κι ας αισιοδοξήσουμε με την ιδέα αυτή. Ας πούμε με αυτοπεποίθηση, ότι τώρα που όλα γύρω αλλάζουν, θα βρεθεί σίγουρα ο τρόπος, ότι μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε, τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να επανεκκινήσουμε τη ζωή μας.

Να κάνουμε όλα εκείνα που δεν είχαμε καταφέρει μέχρι σήμερα, λόγω των επιλογών που ακολουθήσαμε στη ροή της, να γίνουν αληθινά. Επειδή τίποτα δεν θα είναι ίδιο, πολλές φορές από την πρόθεση που θα έχουμε να πιαστούμε από ότι νομίσαμε σταθερό, μπορεί να καλλιεργήσουμε αυταπάτες, ή να ακολουθήσουμε ανυπόστατες προσδοκίες που θα μας τις καλλιεργούν εσκεμμένα όσοι θέλουν να μας επηρεάσουν προς όφελός τους.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. 

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, η διαχείριση των οικονομικών σας θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή. Τα πράγματα θα σας εξωθήσουν στο να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων, να ενισχύσετε τις ήδη υπάρχουσες. Στον τομέα του εργασιακού σας πεδίου, θα συμβούν την εποχή αυτή διάφορες ανακατατάξεις, που θα σας δημιουργούν ανασφάλειες και δεν αποκλείεται στο τέλος να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Κυνηγήστε εσείς τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μη περιμένετε να πάρετε απ αυτό που τώρα επαγγέλλεστε, εκείνο που πραγματικά αξίζετε. Τολμήσετε να στραφείτε σε μια νέα επαγγελματική πορεία. Θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι . 

*Ζυγοί, ο τομέας που θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, έχει να κάνει με το “εγώ και οι άλλοι”, στο κατά πόσο είναι σημαντικοί ή όχι, η παρουσία τους για την εξέλιξη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ανακαλέσετε στη σκέψη σας, μερικές απουσίες ανθρώπων από τη ζωή σας, που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο σ αυτή και που για διάφορους λόγους συνθήκες ή καταστάσεις, βγήκαν από το πλάνο σας. Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε διάφορες κοινωνικές συμβάσεις που μέχρι σήμερα αναγκαζόσασταν να ακολουθήσετε και να αποφασίσετε αν θα εξακολουθήσετε να τις ακολουθείτε. Εντοπίστε λοιπόν τι είναι εκείνο που έχετε πραγματικά ανάγκη.  

*Καρκίνοι, κάτι αλλάζει στον τρόπο σκέψης σας αλλά ταυτόχρονα θα σας γεννηθούν οι προσδοκίες, να ονειρευτείτε εκ νέου μία καλύτερη επανεκκίνηση της ζωής σας. Τα μηνύματα που θα πάρετε την εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά σε σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν υπάρχουν συναισθηματικά ή ερωτικά κατάλοιπα από το παρελθόν, απαλλαγείτε το συντομότερο απ αυτά, γιατί ξεκινάει μια νέα συναρπαστική εποχή στον τομέα των ερώτων σας. Φιλίες συνεργασίες και κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλάζουν τώρα σύσταση ή διαφοροποιούνται απέναντί σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να σας δουν ανταγωνιστικά. 

*Αιγόκεροι, σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα επανεξετάσετε την περίοδο αυτή. Θα εντοπίσετε το κατά πόσο η παρουσία κάποιων ανθρώπων σας ωφελεί, ή τελικά παρεμποδίζει την εξέλιξη της ζωής σας. Αυτό θα συμβεί είτε σε επίπεδο συνεργασιών αλλά ακόμα και σε αισθηματικό επίπεδο. Και μπορεί να τραβάτε τώρα γραμμή και να αποφασίζετε τι θα αφήσετε πίσω και τι θα κρατήσετε, παράλληλα νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας, άλλοτε φιλικές και άλλοτε επαγγελματικές, που θα έχουν μάλιστα πολύ ενδιαφέρον. Στον ερωτικό τομέα, δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ούτε όμως και οι κεραυνοβόλοι χωρισμοί, όσο κι αν δε φημίζεστε για τις απρόβλεπτες και ξαφνικές σας αποφάσεις. Κάνετε επανεκκίνηση  στη ζωής σας.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, με τις τόσες ανατροπές που συμβαίνουν κι έχουν επηρεάσει όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σας, είναι λογικό οι αντοχές σας να εξαντλούνται και να αντιδράτε με δυσθυμία. Η Πανσέληνος στον άξονά σας την εβδομάδα αυτή, δοκιμάζει περισσότερο τις συναισθηματικές σας αντοχές και τις αντιδράσεις σας. Αυτό όμως συμβαίνει για να σας αναγκάσει όχι μόνο να δείτε τη ζωή σας από άλλη οπτική αλλά και να προβείτε σε αλλαγές που απέχουν πολύ από τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα πράγματα ως τώρα. Εφαρμόστε τα εφόδια που πήρατε, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, εξελίξτε το γνωστικό σας επίπεδο. Βγάλτε  ταλέντα σας. 

*Σκορπιοί, σε μια αμφίθυμη κατάσταση θα βρίσκεστε την εβδομάδα αυτή που θα τονιστεί μάλιστα ιδιαίτερα προς την Πέμπτη με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σας. Από τη μία πλευρά θα υπερεκτιμάτε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις και από την άλλη θα αντιμετωπίζετε σχεδόν υποτιμητικά κάποια πράγματα που προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας, ότι δεν τα έχετε συναισθηματική τουλάχιστον ανάγκη. Τα “θέλω” και οι προσδοκίες σας για να εισακουστούν από εκείνους που πρέπει, χρειάζεται να τα προβάλλετε με περισσότερη διπλωματία, παρά με απαίτηση, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Ευκαιρίες επαγγελματικές ή ερωτικές πάντως θα υπάρχουν. 

*Λέοντες, σε πολλά μέτωπα θα χρειαστεί να δώσετε τις μάχες σας την εβδομάδα αυτή, σε καταστάσεις που θα απαιτήσουν από σας να βρείτε άμεσες λύσεις, σε συνεργασίες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, σε διαπροσωπικές σχέσεις που βαδίζουν σε λάθος κατευθύνσεις. Οικογένεια και εργασιακό περιβάλλον θα σας πιέσουν και θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρο άγχος και κούραση. Παράλληλα θα έχετε προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες που θα προωθούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας στον τομέα  που σας ενδιαφέρει, πρέπει όμως να ξεχωρίσετε, ποιες θα είναι ανυπόστατες και ποιες θα αξίζουν πραγματικά τον κόπο να τις υπηρετήσετε. Σκεφτείτε το. 

*Υδροχόοι, βρείτε τρόπους να εκτονώσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια που έχετε μέσα σας, υπαίτια για το εκνευρισμό που αισθάνεστε και για τις εκρηκτικές σκέψεις που κάνετε και τρελαίνεστε. Φροντίστε τον εαυτό σας ψυχοσωματικά, γιατί πολλά θέματα από μικρές ενοχλήσεις ή η δυσθυμία που συχνά αισθάνεστε, προέρχονται από σκέψεις και προβληματισμούς, ανεκτόνωτους πόθους και την καταπίεση που δέχεστε, είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε οικογενειακό. Βρείτε διεξόδους ακόμα και μέσα από τον έρωτα, που φαίνεται την εποχή αυτή να σας δίνει τις ευκαιρίες, τόσο να κάνετε γνωριμίες, ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. 

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε τα θέματα της ζωής σας, επιβάλλουν οι ημέρες αυτές, αν και είναι δικαιολογημένος ο πανικός και η ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεστε ώστε να σας δημιουργείται δυσθυμία. Η νοσταλγία θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, για κάποια πράγματα που έγιναν, ή μπορεί να εκφραστεί και σαν απωθημένο για κάποια άλλα που δεν κατάφεραν να γίνουν. Ίσως τώρα να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή, με κάποια παλιά σας συνεργασία, ή έναν άνθρωπο που ήσασταν ερωτικά μαζί. Το σημαντικό είναι, να καταφέρετε να κάνετε μία σωστή συναισθηματική διαχείριση αποφεύγοντας ακραίες συμπεριφορές. 

*Τοξότες, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που θα ζητήσουν τις παρεμβάσεις σας για να διορθωθούν, θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Ίσως μάλιστα επανέλθουν κάποια θέματα που είχατε αφήσει πίσω και που τώρα θα κληθείτε να τα επανεξετάσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και χωρίς αναβολές. Θα χρειαστείτε ανθρώπους δικούς σας να σας στηρίξουν και συνεργάτες ή φίλους, που στη διάρκεια του χρόνου σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Δεν αποκλείεται να τους αναζητήσετε ή να βρείτε τον τρόπο να τους πλησιάσετε εκ νέου, ειδικά εκείνους που οι σχέσεις σας έχουν διαρρηχθεί. Βρείτε συμμάχους εξασκώντας τη διπλωματία σας. 

*Παρθένοι, μια εξαιρετικά επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για σας. Ίσως τώρα μία ιδέα που θα πάρετε, να γίνει η αφορμή που θα κάνει τα οικονομικά σας να βελτιωθούν. Όσο και αν βαραίνει το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις και καθήκοντα, πάντα θα υπάρχει χώρος για την εξέλιξη της προσωπικής και ερωτικής σας ζωής. Ευνοούνται οι επαφές σας με το εξωτερικό, ενώ τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα επιμόρφωσης, εμπλουτίζοντας το γνωστικό σας επίπεδο. Παράλληλα θα πρέπει να αξιολογήσετε κάποιες προτάσεις που θα δεχτείτε, αφού μπορεί να μοιάζουν σαν βατήρες που οδηγούν σε στόχους και  φιλοδοξίες σας αλλά ίσως να’ναι ανυπόστατες 

*Ιχθύες, τώρα θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας, να βρείτε συμμάχους και συμπαραστάτες και να μεθοδεύσετε τα πλάνα σας,στη νέα πραγματικότητα που φέρνει καινούργια δεδομένα για τις ζωές όλων μας. Παράλληλα μπορεί να σας γίνουν προτάσεις, άκρως δελεαστικές και πραγματικά να είναι, όμως πριν συναινέσετε ή τις ακολουθήσετε, καλό θα ήταν να τις εξετάσετε στη λεπτομέρειά τους. Βέβαια δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Πρέπει να γίνετε προσεκτικοί σχετικά με το ποιους θα εμπιστεύεστε κι αν κάνετε νέα σχέδια καλό θα ήταν να μην τα κοινοποιήσετε προς το παρόν.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u