Η εποχή που ζούμε από καρμική άποψη


Πάρτε μια βαθιά ανάσα, γιατί η απολύτως καρμική εποχή που ζούμε δεν πρόκειται να τελειώσει τόσο σύντομα.

Είμαστε μεν στην τελευταία φάση αλλά όχι στην κορύφωση. Ο χρονικός ορίζοντας των ζητημάτων που ζούμε θα είναι βαθύς και πρέπει να μετρήσουμε τις υπομονές μας.

Οπωσδήποτε, καθώς μας έχει δοθεί η ευκαιρία να πούμε κι άλλη φορά, η μεταστροφή μας από τα υλικά θέματα σε μια πιο πνευματική ζωή, με αξία στις προσωπικές σχέσεις και με διάχυση της αγάπης, αμέσως καλυτερεύει τα πάντα. Μέχρι να το καταφέρουμε αυτό, έχουμε αρκετά κύματα να περάσουμε. Ελάτε να δούμε γιατί.

Το Νέο πολεμάει το Παλιό, ο Νόμος πολεμάει το Όνειρο

Έχουμε σε εξέλιξη το 7ο τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό, που αντιπροσωπεύει το νέο, και τον Πλούτωνα που αντιπροσωπεύει το παλιό.

Ουσιαστικά η καρμική αυτή φάση άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2008 με την αντίθεση τότε του Κρόνου από την Παρθένο με τον Ουρανό από τους Ιχθύες.

Το σημαντικό είναι ότι με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό, ουσιαστικά έχουμε ένα άνοιγμα εκ νέου του ζωδιακού κύκλου, άρα και του κάρμα.

Ας μην ξεχνάμε δε, ότι αυτήν την στιγμή και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, δηλαδή τα βάρη μας και τα χρέη μας, είναι στον Κριό, μια θέση που σημαίνει ότι ανοίγουν όλα από την αρχή.

Υπομονή, γιατί έρχονται και όμορφες στιγμές

Συμβουλή: Σίγουρα πρέπει οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν είναι στην πραγματικότητα παίκτες, ίσως μοιάζουν περισσότερο με πιόνια.

Μόλις το καταλάβουμε αυτό, θα έχουμε κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη, αλλά και το ουσιαστικό βήμα για να περάσουμε από το στάδιο της ξύλινης κούκλας – Πινόκιο στην πραγματική ζωή.

Τα απανωτά τετράγωνα του Ουρανού με τον Πλούτωνα, μπορεί να μας έχουν κάνει ουσιαστική ζημιά σε επίπεδο οικονομικό, αλλά και σε πολεμικές συρράξεις, όμως στην ουσία μας έχουν κάνει και πολύ μεγάλο καλό.

Είναι όψεις που άνδρωσαν την ψυχή μας, μας αποκάλυψαν τις ψεύτικες φιλοδοξίες μας, έδειξαν πόσο λάθος δρόμο είχαμε πάρει στην καθημερινότητα.

Φυσικά κανείς δεν θέλει να περνάει οικονομικές δυσκολίες.

Αλλά, αυτό είναι το σημαντικό, μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα γυρίσουμε, θέλουμε και δεν θέλουμε, σε πραγματικές αξίες.

Σε ανθρώπους που αγαπάμε, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην σωστότερη διαχείριση των πόρων του πλανήτη μας. Δυστυχώς, έχουμε ακόμα καταστροφές να δούμε μέχρι να πούμε φτάνει ως εδώ…

Με αυτή τη δόση ταπεινοφροσύνης στο μυαλό, γνωρίζουμε ότι έχουμε περίπου πέντε ακόμα πιο δύσκολα χρόνια μπροστά μας, 2015-2020, με πολύ διαφορετικές προκλήσεις, με κινδύνους και ορισμένες εγγενείς δυσκολίες, αλλά βλέπουμε επίσης εκπληκτικές ευκαιρίες και πιθανότητες που θα βρεθούν στο δρόμο μας, αν μας ενδιαφέρει να επικεντρωθούμε σε λύσεις και όχι στα προβλήματα.

Έχουμε τους πόρους για να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές.

Βλέπουμε στην πραγματικότητα ότι έρχεται μια επανάσταση μεγαλύτερη από ό,τι έχουμε ζήσει ως τώρα.

Και ξέρετε γιατί θα είναι σπουδαία επανάσταση; Γιατί θα είναι εσωτερική, μια επανάσταση της συνείδησης και όχι των όπλων ή των τάξεων. Γένοιτο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!