Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020


Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58’ , θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να πατήσουμε συναισθηματικά καλύτερα μέσα μας, έτσι ώστε με τις επόμενες ενέργειές μας, να αισθανθούμε ερωτική κάλυψη, να εκτονώσουμε πόθους και καταπιεσμένα απωθημένα, να ισορροπήσουμε και να κερδίσουμε, το χαμένο έδαφος που μας έφεραν οι περιορισμοί και η απομόνωση.

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια των ημερών, λόγω των όψεων που θα κάνει η Αφροδίτη, θα έχουμε την τάση να είμαστε πιο ρομαντικοί αλλά μπορεί κιόλας να αρχίσουμε να εξιδανικεύσουμε τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που θα θέλαμε πλάι μας τρέφοντας έτσι με αυταπάτες την ψυχή μας.

Στις 13/5 η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της, όπου τότε θα μπούμε στη διαδικασία, να σκεφτούμε τους έρωτες που προέρχονται από το παρελθόν και ίσως με τον Ερμή από τους Διδύμους στις 20/5, να πάρουμε με περισσότερη τόλμη την πρωτοβουλία μιας επικοινωνίας μαζί τους. Στις 22/5 ημέρα Παρασκευή το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 2 πρώτες μοίρες των Διδύμων.

Αυτό σημαίνει αν συνυπολογιστούν και οι συνολικές όψεις που συμβαίνουν στον ουρανό, ότι είναι μια καλή εποχή στο να κάνουμε επανεκκινήσεις και σε ερωτικό επίπεδο. Αρκεί να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι μπορεί να τρέφουμε ψευδαισθήσεις ή την αυταπάτη της επανεκκίνησης μιας σχέσης, που στο παρελθόν πιο πολύ μας πλήγωσε, παρά μας ταξίδεψε με το καραβάκι του έρωτα.

Έτσι λοιπόν εάν είσαι:

Κριός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, ενισχύεται μετά την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο,ίσως θα χρειαστεί να τονίσεις ότι πλέον τη σχέση σας τη βλέπεις σοβαρότερα. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι μπορείτε να τα βρείτε, ίσως πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, είναι σε φάση να θυμάται τα λάθη που συνέβησαν μεταξύ σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορεί και να υποτιμάει τα αισθήματα που αισθάνεσαι. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, υπάρχει η πιθανότητα ειδικά εάν τυχαίνει να εργάζεστε σε κοινό περιβάλλον. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ζητά πράγματι μία σταθερή αγκαλιά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, η νευρικότητα της επαφή σας ίσως να είναι αποθαρρυντική.  Ο Τοξότης ίσως να μη φανεί αξιόπιστος ως προς τις προσδοκίες σου. Με τον Αιγόκερω θα θυμάται πάντα την αμφίθυμη συμπεριφορά σου και θα το βάλει θέμα. Με τον Υδροχόο, θα αντιμετωπίσεις τα σπασμένα που προέρχονται από την ψυχολογική φάση που βρίσκεται. Και τέλος με τον Ιχθύ, έχει ανάγκη να ζήσει μαζί σου ένα παραμύθι αλλά επικοινώνησε μαζί του μετά τις 22 του μήνα.

Ταύρε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, αρκεί να σου επιβεβαιώσει την πρόθεσή του πως βλέπει τη σχέση σας σοβαρά.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, αλλάζει τον τρόπο που σε αντιμετώπιζε και ίσως απογοητευτείς. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μόνο σε επίπεδο σεξουαλικό προς το παρόν θα τα βρείτε. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μπορείς να κερδίσεις εκ νέου την εμπιστοσύνη του μετά το δεύτερο μισό του μήνα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δυστυχώς θα απορροφηθεί με την καριέρα του και όχι με τις σχέσεις του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι, θέλει να ζήσει ένα ερωτικό παραμύθι και άρα γιατί να μη του το πεις εσύ που τον ξέρεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μάλλον έχει αρχίσει να βρίσκει τον παλιό κακό εαυτό του που σε πλήγωνε. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, όχι πριν το τέλος του μήνα. Ο Τοξότης μόνο εάν δεν επενδύσεις στο βάθος του χρόνου. Με τον Αιγόκερω θέλει την επανασύνδεση αλλά κάτω από προϋποθέσεις. Με τον Υδροχόο, μάλλον δε θα ξέρει τι θέλει τελικά από σένα. Και τέλος με τον Ιχθύ, Έχει ανάγκη από την αγκαλιά σου αλλά μην περιμένεις να πάρει αυτός την πρωτοβουλία.

Δίδυμε,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αρκεί επικοινωνιακά να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τελικά θα διαπιστώσεις ότι δε θα προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ξεκινήστε να βρίσκεστε έστω και αν στην αρχή το κάνετε μόνο για το σεξ. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι με την προϋπόθεση να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μόνο από θαύμα θα καταφέρεις να τον ξεκολλήσεις από τη δουλειά του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μόνο μέσα από το ύφος του ρομαντισμού θα τον κερδίσεις.. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ναι αλλά δύσκολο αυτή η επανεκκίνηση να έχει διάρκεια στο χρόνο. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σε κάνουν να μετανιώνεις. Ο Τοξότης είναι σε φάση να δοκιμάζει ερωτικούς πειραματισμούς οπότε γιατί όχι. Με τον Αιγόκερω έχει ανάγκη να πατάει σε γνώριμο έδαφος άρα ναι μετά τις 12/5. Με τον Υδροχόο, μάλλον υπερεκτιμάς την ποιότητά του. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι αρκεί να δεχτείς, ότι οι διανοητικοί ρυθμοί σας έχουν διαφορές.

Καρκίνε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό μάλλον το πας φιρί-φιρί να ξανά πληγωθείς. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως να θέλει κι εκείνος να αφήσετε πίσω τα παλιά από τις 7/5 και μετά. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, έχει ανταπόκριση όλο αυτό αλλά μην πιστέψεις τις προθέσεις του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι ανήκει στις πιο δυναμικές επιστροφές για τη ζωή σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως να σε αντιμετωπίσει με υπεροψία και άδικα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις την τύχη σου μετά τις πρώτες ημέρες του μήνα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, να ξέρεις ότι δεν έχει καταλάβει τα δικά του λάθη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι αρκεί η συναισθηματική του αμφιθυμία να μη σε κουράσει πολύ τελικά. Ο Τοξότης, είναι καλός για σένα μόνο ως φίλος, παραδέξου το. Αιγόκερω ναι οι καρδιές σας θα συντονιστούν μετά τις 12/5 καλύτερα. Με τον Υδροχόο, μπορεί να θέλει πραγματικά να συνεχίσετε αλλά θα εξακολουθήσει να είναι απρόβλεπτος. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι εάν αντέξεις τις απόλυτες θεωρίες του που γνωρίζεις ότι μπορεί να μην τις πιστεύει.

Λέοντα,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα γίνει μόνο εάν είσαι σίγουρος ότι θα τηρήσεις τις υποσχέσεις του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως να τα καταφέρεις προς το τέλος του μήνα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μάλλον προς το παρόν δεν είναι καλή ιδέα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως θελήσει κάτι πιο επίσημο κοινωνικά από σένα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις για να τα πείτε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι αλλά κάτω από προϋποθέσεις και όρους που δε θα αντέξεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είτε εσύ, είτε εκείνος θα κοιτάξει σύντομα έξω από το παράθυρο της σχέσης. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Ο Τοξότης θα σου ζητήσει πράγματα που δεν πρόκειται να σου δώσει ποτέ. Με τον Αιγόκερω, τόνισε την αίσθηση της εμπιστοσύνης που πρέπει να σου έχει. Με τον Υδροχόο, ξεκίνησέ το φιλικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, πλησίασέ τον κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του.

Παρθένε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό επανεξετάζει τις σχέσεις του, βρες την ευκαιρία θα τον κερδίσεις. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, άστον να ηρεμήσει στην αρχή του μήνα θυμίζοντάς του την παρουσία σου τακτικά. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι στο φλερτ αλλά μην περιμένεις πριν τα μέσα του μήνα αποτέλεσμα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο τολμηρά, από όσο περιμένεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου φερθεί με αλαζονεία, γιατί ψάχνει λάθος την επιβεβαίωση. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σίγουρα αν του θυμίσεις ότι τον χρειάζεσαι θα τον έχεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, επανασύνδεση αλλά μόνο υπό όρους. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως τώρα πραγματικά να φουντώσει εκ νέου το πάθος. Ο Τοξότης, ναι θα γίνει αρκεί να του βάλεις όρια, που όμως παίζεται αν θα τα δεχτεί. Με έναν Αιγόκερω προσπάθησε να του δείξεις πτυχές του εαυτού σου που δε γνωρίζει. Με τον Υδροχόο, μπορεί να βρίσκεται σε άλλη σχέση και να σου το κρύψει. Και τέλος με τον Ιχθύ, πάντα θα σου δίνει την ευκαιρία που ζητάς αλλά τώρα να του δώσεις λίγο χρόνο για να σκεφτεί μια τέτοια προοπτική σοβαρότερα.

Ζυγέ,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι εάν και οι δύο, ρίξετε τον πήχη του εγωισμού σας και κάνεις το πρώτο βήμα.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο χρειάζεται τη συμπαράστασή σου, αφού πολλές ανατροπές του έχουν συμβεί. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μην περιμένεις σταθερότητα από τη στάση του γιατί τον καιρό αυτό, θα πνίγεται σε μία κουταλιά νερό. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι θα μπορούσε εκ νέου να αναζωπυρωθεί η σχέση σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, γίνε περισσότερο δοτικός απέναντί του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σίγουρα δεν πρέπει να επαναλάβεις την ίδια τακτική στη σχέση που είχατε. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος την εποχή αυτή κι εκμεταλλεύσου το. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι όλα μπορούν να συμβούν ξαφνικά κι αναπάντεχα μεταξύ σας, ονειρέψου τον. Ο Τοξότης λατρεύει τον τρόπο που του φέρεσαι, μπορείς να τον δελεάσεις με δώρα και απολαύσεις. Με τον Αιγόκερω μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, εάν βάλεις να μεσολαβήσει στην επανασύνδεση ένας κοινός σας φίλος-φίλη. Με τον Υδροχόο, μην επενδύσεις προς το παρόν συναισθηματικά λόγω του άστατου χαρακτήρα του. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν δεν τον βάλεις σε μια σειρά, δε θα σε καλύψει συναισθηματικά, με μια σταθερή σχέση.

Σκορπιέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να μην προσπαθήσει κανείς να καπελώσει τον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λατρεύει τη δοτικότητά σου και δύσκολα θα σου αντισταθεί εάν τον επαναπροσεγγίσεις.  Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, βάλε κοινό γνωστό σας να μάθει για τη ζωή του την παρούσα στιγμή. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  κάνε τον να αισθανθεί ξανά ασφαλής μαζί σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, φρόντισε να μειώσεις την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ σας, λόγω των περιορισμών που ζούμε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως σε ενοχλήσει η απότομη συμπεριφορά του για άλλη μια φορά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μπορεί να διατηρεί την πεποίθηση ότι θα βρίσκεσαι πλάι του όποτε κι αν σε χρειαστεί. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, κέρδισε την εμπιστοσύνη του εκ νέου. Ο Τοξότης λατρεύει να του δίνεσαι αλλά και να σε θαυμάζει για το χαρακτήρα σου. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις στρατηγικά την προσέγγισή του, παίρνοντας πληροφορίες από το περιβάλλον που κινείται. Με τον Υδροχόο, μια επανασύνδεση χρειάζεται να διέπεται από κάποιες προϋποθέσεις που μάλλον δε θα τηρήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, δε θα δυσκολευτείς να του κατακτήσεις εκ νέου την καρδιά, αφού ακόμα υπάρχεις στο μυαλό του.

Τοξότη, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα έγκειται στο κατά πόσο θα ανεχτείς τη νευρικότητά του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, επιβάλλεται να αναδειχθείς, ως σταθερή αξία στη ζωή του. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  διώξτε ότι σας χώρισε  και αγνοείστε λόγια τρίτων. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  ίσως δυσκολευτείς να τον πείσεις πως εκείνα που τον πειράζουν δε θα επαναληφθούν στο μέλλον εκ νέου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να τον φέρεις πίσω στη φωλιά σου χρησιμοποιώντας το έξυπνο πνεύμα σου. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα σου θυμίσει ότι σε μερικά βασικά ζητήματα ήσουν ανακόλουθος. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, με έξυπνο τρόπο και λόγο ευθύ κέρδισέ του ξανά το μυαλό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, δείξτου πως διαθέτεις τη δυναμική να καταφέρετε πολλά μαζί. Ο Τοξότης λατρεύει τον τρόπο που μιλάς και κινείσαι αλλά ψάχνει για περισσότερη χαλαρότητα στη σχέση σας. Με τον Αιγόκερω ίσως συμβεί μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, από τις 28/5 και μετά. Με τον Υδροχόο, ίσως να μη δυσκολευτείς να τον πλησιάσεις, αρκεί να του ρίξεις το γάντι “υποτίθεται” σε φιλικά πλαίσια.  Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι υπάρχει η προοπτική επανασύνδεσης, αφού την περίοδο αυτή, ψάχνει για αγάπη και ασφάλεια συναισθηματική.

Αιγόκερε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να μην του θυμίζεις πράγματα που τον εκνευρίζουν. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, πάρε την πρωτοβουλία εσύ να τον βρεις και μίλα του ξεκάθαρα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  ίσως σε μια επανασύνδεση να ξανά συναντήσεις τα κακώς κείμενα που σας χώρισαν. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  τρέχουν πολλά στη ζωή του τον καιρό αυτό, όχι όμως ότι δε σε θέλει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, έχεις τον τρόπο με το κανάκεμα και την κολακεία να του τραβήξεις την προσοχή. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, κατέβασε τον πήχη της παρορμητικότητάς σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να του μιλήσεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα δυσκολευτείς να τον βρεις σε μία αδύναμη στιγμή και να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι το πάθος και ο πόθος, μπορούν το μήνα αυτό να ζωντανέψουν. Ο Τοξότης λατρεύει την παιδικότητά σου, οπότε θύμισέ του τις ανέμελες στιγμές που περάσατε μαζί. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις ξανά μια σχέση το διάστημα αυτό, προφυλαγμένη από αδιάκριτα βλέμματα. Με τον Υδροχόο, ίσως ξεπεραστούν από μεριάς του εκείνα που σας χωρίζουν, εσύ όμως θα πληγώνεσαι από τη μνήμη του πάντα. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του το ζητήσεις, θα είναι δύσκολο να σου το αρνηθεί.

Υδροχόε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό παίζει δυνατά, αφού ξέρετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λέμε ναι, αφού αποζητά τη σταθερότητα που μόνο σε σένα την έβρισκε. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, θα χρειαστείς πολλή υπομονή μαζί του και φως θα δεις γύρω στις ημέρες του δεύτερου μισού του μήνα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, έχε πίστη και υπομονή, γιατί κουβαλάει πολλά από το παρελθόν σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, εκείνος θα πάρει την πρωτοβουλία να βρεθείτε, αλλιώς μην το επιχειρίσεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, συζητήσεις μεταξύ σας θα γίνουν, απλά άνοιξε περισσότερο την καρδιά σου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, η συναισθηματική του κατάσταση βρίσκεται σε αμηχανία γι αυτό εκμεταλλεύσου τη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, λέμε σίγουρα θα επικοινωνήσετε το μήνα αυτό, πάτε την πρωτοβουλία μετά τις 17/5. Ο Τοξότης σε έχει ακόμα στο μυαλό του αλλά προς το παρόν δεν διαπραγματεύεται την ελευθερία του. Με τον Αιγόκερω μπορείς να επιχειρήσεις μια επικοινωνία μαζί του αλλά μετά τις δεκαπέντε του μήνα. Με τον Υδροχόο, δε θα βγάλεις ούτε αυτό το μήνα άκρη. Και τέλος με τον Ιχθύ, ένας μεγάλος έρωτας, γεννιέται από τη στάχτη του.

Ιχθύ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να γίνεις λιγάκι πιο αυθόρμητη/ος. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, κάνε του μια πρόταση συνεργασίας που να προσβλέπει στο μέλλον. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, τώρα μπορείς να τον φέρεις κοντά σου, απλά και χωρίς πολλή προσπάθεια. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, χρειάζεται να αισθανθεί συναισθηματική σταθερότητα μαζί σου αλλά και ασφάλεια. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως τον ενοχλεί να παίρνεις εσύ τα σκήπτρα της σχέσης σας, οπότε δώσε ή δημιούργησε την αφορμή να πάρει αυτός την πρωτοβουλία επανασύνδεσης. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, άφησε να κυλήσει λίγος καιρός ακόμα για να καταλάβει πόσο του ήσουν σημαντική/ος. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, να ξέρεις πως δεν είναι σε θέση να σου ορκιστεί προς το παρόν, αιώνια πίστη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως να του θυμίσεις τις ιδιαίτερες στιγμές που ζήσατε μαζί. Ο Τοξότης λατρεύει τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, κάντο λοιπόν.  Με τον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις τώρα μια επανασύνδεση, αφού έμειναν λίγες οι σταθερές αξίες της ζωής του. Με τον Υδροχόο, μόνο μια σχέση σεξουαλικής φύσεως, ίσως θα μπορούσε να διατηρηθεί μεταξύ σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει, αρκεί να του το ζητήσεις.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν μέσα στο έτος 2024

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν μέσα στο έτος 2024 είναι: Ταύρος: Ο Ταύρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!