Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές σχεδίων !!!


Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε όλοι μας αυτή τη στιγμή, είναι να υπάρξει μια ανατροπή στη ζωή μας και να βγούμε από την αδράνεια.

Αυτό θα γίνει με την βοήθεια του πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών και ανατροπών Ουρανό, τον οποίο θα πάει να συναντήσει ο Ήλιος στις 26/04 (6ο 35’).

Μέσα από αυτή τη συνάντηση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δρομολογηθούν αλλαγές αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητα μας, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να γίνουμε μικροί επαναστάτες καθώς έχει αρχίσει να μας κουράζει όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να εκδηλώσουν τάσεις ανεξαρτησίας από σχέσεις και συνεργασίες που μας έχουν κουράσει κάτι το οποίο μπορεί να μην γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο.

Να μας ωθήσει να αναθεωρήσουμε αρκετά από τα σχέδια μας ή πράγματα και καταστάσεις που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαμε δεδομένες, να εκφράσουμε πρωτότυπες και αρκετά ανατρεπτικές ιδέες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και προκλητικές συμπεριφορές.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά είναι ένας από τους τομείς που σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Δεν πρέπει να ανησυχείτε όμως γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, όπως για παράδειγμα, να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βγείτε από την αδράνεια με ιδιαίτερα ανατρεπτικό τρόπο. Εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να αποχωριστείτε τις παλιές σας συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες ιδέες έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, εάν θέλετε να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή θα πρέπει  όχι μόνο να  μελετήσετε με προσοχή το κάθε σας βήμα, αλλά και να τις υποστηρίξετε με θέρμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς οι Καρκίνοι είναι να ανανεωθείτε επαγγελματικά. Αυτό θα γίνει μόνο εάν σπάσετε τους δεσμούς σας με άτομα από το επαγγελματικό σας παρελθόν και αφήσετε νέα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσουν να προωθήσετε με εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές στην ζωή σας διαδέχονται η μια την άλλη. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να προκαλέσουν ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σας, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας. Μην δυσανασχετείτε όμως, γιατί είναι για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέα θεμέλια θα χτίσετε το μέλλον σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά τα σχέδια σας και να δεχτείτε με χαρά τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είσαστε τις τελευταίες ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η διάθεση σας όμως θα αλλάξει καθώς η πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία από εκεί που δεν το περιμένατε θα έρθει για να ταράξει ευχάριστα τα νερά. Η καλή σας διάθεση θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφάσεις ζωής θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και δεν το λέμε τυχαία, αφού κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να ρίξετε εντελώς ξαφνικά και με εντυπωσιακό τρόπο, τους τίτλους του τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία την οποία κρατούσατε στην ζωή σας από συνήθεια, ώστε να δώσετε χώρο σε νέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ριζικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Για άλλους αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας των ξαφνικών αλλαγών που θα υπάρξουν στο χώρο της εργασίας τους, ενώ για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αποχωριστούν ξαφνικά κάποιες συνήθειες τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να αναπτύξετε ένα πρωτότυπο και άκρως ανατρεπτικό σχέδιο, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να φέρει στην ζωή σας εντελώς ξαφνικά ένα ανατρεπτικό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες συνθήκες θα δημιουργηθούν στο χώρο του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί για άλλους να σημαίνει ότι θα κόψουν τον ομφάλιο λώρο που τους κρατά συνδεδεμένους με οικογενειακές αντιλήψεις και θα εκφράσουν με έντονο τρόπο τάσεις ανεξαρτησίας ενισχύοντας για άλλη μια φορά τον τίτλο του επαναστάτη, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν νέες αφίξεις στην οικογενειακή τους ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη προκλητικότητα, δεν είναι σίγουρα μια από αυτές που σας χαρακτηρίζουν. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, είναι πιθανό ο τρόπος με τον οποίο θα μιλήσετε και θα συμπεριφερθείτε να είναι εντελώς προκλητικός.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!