Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος


Αγαπημένοι μου Ταύροι

Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο για την γενεθλιακή σας χρονιά η οποία θα φέρει πολλές εκπλήξεις,νέες ιδέες,ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές….Επίσης υπάρχει πιθανότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά και να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα…Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι θα σας φέρει το μέλλον και πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε…

Στον αισθηματικό τομέα περισσότερο  εσείς του 1ου δεκαημέρου με τον Ουρανό να σας επηρεάζει άμεσα θα έχετε την τάση αναθεώρησης κι επανεξέτασης μιας σχέσης που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας ή να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης στην ερωτική σας ζωή… Βεβαίως για εσάς που το σημαντικότερο στη ζωή σας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές… Αυτή η χρονιά όμως είναι κατάλληλη για να ξεδιαλύνετε ποιος πραγματικά αξίζει να είναι στη ζωή σας και ποιος όχι…

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εσείς του 1ου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε ήδη τριγμούς στις σχέσεις σας…  ότι δοκιμάζεται η αντοχή σας και γενικώς υπάρχει  μεγάλη πίεση από πολλά πρέπει αλλά κι από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να σας δημιουργούν δυσκολίες… Μην κάνετε ξαφνικά ξεσπάσματα, ηρεμήστε κι ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η σχέση που βρίσκεστε αξίζει να αντέξει… Οι υπόλοιποι τώρα του ζωδίου που δεν σας επηρεάζει ο Ουρανός άμεσα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα ίσως ετοιμάσετε το σπίτι το οποίο θα συγκατοικήσετε με το ταίρι σας και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας..

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εσείς του 1ου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε τη ζωή με ελεύθερη διάθεση και σίγουρα δεν είστε σε φάση να κάνετε κάποια σταθερή σχέση… Μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους να συμμετέχετε σε νέες ομάδες που μέσα από εκεί να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας αμφιβόλου διάρκειας… Οι υπόλοιποι του ζωδίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχέδια που ονειρευόσασταν καιρό, κάποιο πρόσωπο που επιθυμούσατε τελικά να έρθει κοντά σας και κάποιοι να κάνετε μια σοβαρή σχέση ίσως και με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας…

Και για τα τρία δεκαήμερα πάντως δεσμευμένους κι αδέσμευτους δεν θα συνιστούσα να μπλέξουν σε παρασκηνιακές ενέργειες γιατί το πιθανότερο είναι να τους δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα

Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε πολύ φιλόδοξοι με μεγάλη τάση να εξελιχθείτε …Επίσης θα υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αναγνωριστείτε κοινωνικά. Είναι σίγουρο πως με σκληρή δουλειά και προγραμματισμό θα καταφέρετε να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα… Δεχτείτε σαν ευκαιρία όποιες ξαφνικές αλλαγές και προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες…

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα  να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα πρέπει όμως να προσέχετε εξαπατήσεις και οι χειρισμοί σας να είναι μέσα στα όρια της λογικής… Δεν σας φοβάμαι γιατί πάντα φροντίζετε να είστε ασφαλείς παρ’όλα αυτά να έχετε το νου σας γιατί η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημά σας είναι εμφανής και υπάρχει περίπτωση να  κάνετε κάποια λάθη. Θα ήθελα να δείξετε μεγάλη προσοχή όταν ο Άρης στον Κριό από 28/06 και για ένα εξάμηνο περίπου θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο όπου μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις, κάποια εμπόδια αλλά και κάποια ψυχολογικά .Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίες για την οικονομική σας κατάσταση και την πορεία της…

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΜΑΙΟΣ

..Την πρώτη εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες… Στις 13 θα μπορούσατε να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία. Δυο μέρες αργότερα η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και θα έχετε την τάση να αναθεωρήσετε σχετικά με οικονομικά θέματα… Υπάρχει όμως κι η πιθανότητα να επιστρέψει κι ένας έρωτας από το παρελθόν αλλά μην χαθείτε στ’ονειρο γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε.. 22/05 κάτι νέο ,ευχάριστο συμβαίνει… Μια σχέση ,μια ιδέα που θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος μας έρχεται με δύο εκλείψεις οπότε σας εφιστά την προσοχή σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.. Στις 18 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να μετανιώσετε για λόγια που ανταλλάξατε με την οικογένειά σας… Ευτυχώς λίγο αργότερα ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη γυρίζει ευθύδρομη και αποκαθιστά αμφιβολίες που είχατε με τα οικονομικά σας. Ο5/06 Σεληνιακή έκλειψη-προσέχετε οικονομικές εξαπατήσεις. 21/06 Ηλιακη έκλειψη-Προβληματισμοί με την οικογένεια ή ένα ανδρικό πρόσωπο της οικογένειας που θα καταφέρετε να διαχειριστείτε.

 ΙΟΥΛΙΟΣ

Στις αρχές του μήνα έχουμε στις 05/07  την τρίτη έκλειψη στη σειρά στις 13 μοίρες του άξονα Καρκίνου –Αιγόκερω..Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 06/01/21…Θα πρέπει να προσεχτούν παρασκηνιακές ενέργειες και γενικώς να φυλάτε τα νώτα σας… Ασφαλώς και θα νοιώθετε μια ισχυρή εσωτερική ένταση αλλά ευτυχώς ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω οπότε δεν θα έχετε δυσκολίες από εξωτερικούς  παράγοντες… Οι περισσότερες εντάσεις όμως δημιουργούνται μέσα στο σπίτι και χρειάζεται προσοχή.. Η Έκλειψη δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και εντάσεις…

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι ίσως για να φιλοξενήσετε τον έρωτά σας ή γιατί έρχεται ένας απόγονος. Ο Κυβερνήτης σας Αφροδίτη στις 07/08 μπαίνει στον Καρκίνο , η διάθεσή σας είναι πιο τρυφερή και ασχολείστε με τα αδέλφια σας ή την οικογένειά σας. Η Νέα Σελήνη στις 19/08  σας κάνει να νοιώθετε όμορφα μέσα στο σπίτι σας 25/08 το τρίγωνο Ερμή- Ουρανού μπορεί να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα..

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 05/09 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς ..Όλη η προσοχή σας συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια… Ωστόσο μετά τις 11 του μήνα επιστρέφουν κάποιες εντάσεις που είχατε βιώσει στο πρόσφατο παρελθόν και μπαίνετε σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού… Όποια κι αν είναι η κατάσταση που σας απασχολεί να ξέρετε ότι όλα γίνονται για την εξέλιξή σας… 23/09 Ίσως ψυχρανθείτε και πείτε λόγια άσχημα με τον έρωτα σας ή θα σας απασχολήσουν τα παιδιά σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Παρόλο που ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον 12ο οίκο και σας δημιουργεί εκνευρισμό εσείς βρίσκετε σαν καταφύγιο το σπίτι και την οικογένειά σας. Λίγο αργότερα ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και αρχίζετε να τακτοποιείτε θέματα καθημερινότητας ή προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας… Γύρω στις 10 του μηνός θα έχετε ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις με φίλους… Στα μέσα του μήνα ίσως επιστρέψει μια παλιά σχέση ίσως όμως να πάρετε πίσω και κάποια χρήματα που σας χρωστάνε… 24/10 Υπάρχει δυνατότητα σταθεροποίησης σε καριέρα και δουλειά..

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Αυτό το μήνα αποφύγετε υπερβολές  σε ότι έχει σχέση με την καλοπέρασή σας και προσπαθήστε να εστιάσετε στην επίλυση κάποιων θεμάτων που σας είχαν απασχολήσει  τους προηγούμενους μήνες… Ο Ερμής και ο Άρης ευθύδρομοι φαίνεται να ευνοούν για την τελική διευθέτηση. Στις 20 του μηνός μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα με πρόσωπα κύρους.. 21/11 Μεγάλα πάθη και έρωτες  30/11 Η έκλειψη που γίνεται φέρνει επιφυλακτικότητα και ίσως κάποιες αποκαλύψεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Οι αρχές του μήνα σας βρίσκουν λίγο ρομαντικούς και παραπλανημένους… Ίσως να σας φαίνεται και λίγο θολό το τοπίο σχετικά με οικονομικά  που οφείλετε σε τρίτους.. Στις 14/12 η έκλειψη σας δημιουργεί διλήμματα και ανασφάλεια για τα οικονομικά σας αλλά υπάρχει η δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε και να κλείσετε οριστικά και εκκρεμότητες με νομικά ζητήματα… 20/12 Η Σύνοδος Δία-Κρόνου είναι πιεστική.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Από τις 06 του μήνα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας ….Αυτό θα σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά θα πρέπει να προσέξετε πως θα εκδηλώσετε τη ένταση και πίεση τόσων μηνών. Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και ασχολείστε περισσότερο με την καριέρα σας. Γύρω στα μέσα του μήνα, ενώ γνωρίζετε νέα άτομα και ιδέες, στον τομέα της καριέρας πιέζεστε πολύ. Δεν αποκλείονται κεραυνοβόλοι έρωτες. 28/1 Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Από την πρώτη του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και νιώθετε πιο ελεύθεροι να δημιουργήσετε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης συλλαμβάνετε νέα σχέδια που όμως φαίνεται ότι συναντούν εμπόδια. Χρειάζεται μεγάλη επιμονή για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Στις 20 ο Ερμής γυρνάει ευθύδρομος και ίσως παρθούν οι τελικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Το τετράγωνο Δία-Κρόνου συνεχίζει να σας πιέζει σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθετε να σας πλημυρίζει η αγάπη για τους άλλους και έχετε μια αλτρουιστική διάθεση. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας με κάποιο φίλο ή με γνωριμία μέσα από παρέα μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Από τις 3 του μήνα ο Άρης περνάει στους Διδύμους και τα σχέδια σας θα πάρουν μεγάλη ώθηση. Προσέξτε τα πολλά έξοδα. Το τέλος του μήνα μπορεί να σας βρει με ένα κρυφό έρωτα ή σε ένα ταξίδι μυστικό με το ταίρι σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος σας βρίσκει κρυφά ερωτευμένους. Μπορεί να υπάρχουν σχέδια στο μυαλό σας για οικονομικές επιτεύξεις και είναι ένας μήνας που σας δικαιώνει και σας βοηθάει να αναπτύξετε τις επιχειρησιακές σας δραστηριότητες. Οπωσδήποτε οι πιέσεις συνεχίζονται αλλά υπάρχει μεγάλη βοήθεια. Γύρω στις 10/4 προσέχετε λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά. Στις 15 η  Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και νιώθετε παντοδύναμοι για μια νέα αρχή. Μπορεί τα εμπόδια να συνεχίζονται αλλά εσείς είστε δυνατοί.

 

Από την Άσπα Κούτρα Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόοι μου ,εύχομαι χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας με την ευχή σε αυτή την ιδιό ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιανουάριο περισσότερο θα ευνοηθούν τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου και περισσότερ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιανουάριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το νέος έτος σε κάθε επίπεδο και τομέα χαρακτηρίζεται … από τροποποιήσεις που θα α ...

Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκεροί μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι στην επόμενη γενεθ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Δεκέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ένας γεμάτος μήνας πλησιάζει… που θα ανατρέψει τα δεδομένα των περισσότερων ζωδί ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μεταβατικός μήνας που θα φέρει σημαντικές αλλαγές αλλά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u