Τετράγωνο Ερμή-Δία, Υπερβολές και κουτσομπολιά …


Πολλές φορές η επιθυμία μας να δώσουμε έμφαση στα λόγια μας είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε υπερβολές, οι οποίες μπορεί να γίνουν ακόμα πιο έντονες όταν λειτουργούμε παρορμητικά.

Κάτι τέτοιο θα παρατηρήσουμε να συμβαίνει πολύ έντονα γύρω μας αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα στις 26/04 , αφού ο Ερμής από το Παρορμητικό ζώδιο του Κριού, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 43’).

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών ημερών θα είναι η υπερβολή κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας με τους άλλους, με αποτέλεσμα είτε στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις να παρασυρθούμε σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και μεγάλα λόγια, είτε να πούμε πράγματα που δεν πρέπει κάτω από την παρόρμηση της στιγμής.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυτών των ημερών θα είναι η τάση μας για κουτσομπολιό και ανούσιες συζητήσεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές που κάποιοι μπορεί να  ξεχάσουν τους καλούς τους τρόπους.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί στις εκφραστικές υπερβολές θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε  σε υπερβολικές εκφράσεις οι οποίες όχι μόνο δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά θα βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, πριν τα εξωτερικεύσετε, καλό θα ήτανε να τα επανεξετάσετε ώστε να δείτε πια από αυτά μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή και ποια όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το έξυπνο μυαλό και την ευστροφία σας έχετε την ικανότητα να βρεθείτε πολύ εύκολα στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων σας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε για άλλη μια φορά τα βλέμματα, καλό θα ήτανε να μην παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά τα οποία μπορεί να σας εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι, και αυτό γιατί η επιθυμία σας να δείξετε στους προϊσταμένους σας ότι είστε αναντικατάστατοι είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε με αποτέλεσμα το επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Πολλά σχέδια για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην τα ανακοινώσετε στους συναδέλφους σας, ώστε να μην βρεθείτε στο επίκεντρο κακόβουλων σχολίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Προσέξτε όμως, γιατί οι θετικές ενδείξεις που πιθανό υπάρχουν είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Υπερβολικά εκδηλωτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Αυτό μπορεί να σας παρασύρει είτε σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, είτε σε υπερβολικές εκδηλώσεις τρυφερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να μαγεύετε τους συνομιλητές σας είναι δεδομένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χειραγωγείτε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας ή να τους χρησιμοποιείτε για να διασπείρουν φήμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Την γοητεία και την ικανότητα σας στο φλερτ θα την χρησιμοποιήσετε σε υπερβολικό βαθμό για να γοητεύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πιο προσωπικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επικοινωνιακό ξόδεμα είναι πιθανό να σας παρασύρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε πριν μοιραστείτε τις πληροφορίες που ξέρετε να φιλτράρετε εάν πραγματικά ενδιαφέρουν τον συνομιλητή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο που μιλάτε θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, είναι πιθανό όχι μόνο αυτά που λέτε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας να καταπατήσει τα όρια της ευγένειας.

ΙΧΘΥΣ

Η επιθυμία σας να τραβήξετε την προσοχή των φιλικών σας προσώπων είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές. Γι’ αυτό εάν δεν θέλετε να βρεθείτε στο μέλλον σε δύσκολη θέση, μην προβάλετε με υπερβολικό  τρόπο τις ικανότητες και την υπεραξία σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!