Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020


Κριός

Μάλλον δε θα καταφέρετε να κάνετε πολιτισμένο διάλογο με το σύντροφό σας σήμερα, εάν ανοίξετε κουβέντες που αφορούν τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις σοβαρές, ζητώντας του να τις αναβάλετε για λίγο αργότερα, που τα πράγματα θα κυλούν πιο ήρεμα. Εάν είστε μόνοι, μία λεκτική διένεξη με ένα φίλο θα σας αποκαλύψει ότι σας έβλεπε σαν ερωτικό του ανταγωνιστή. Πιθανόν και να είστε, αφού το άτομο που τον ενδιαφέρει, ενδιαφέρεται για σας και του το έχει πει ήδη. Καμιά φορά φταίτε χωρίς να φταίτε.

Ταύρος

Η εκπλήρωση των ερωτικών σας προσδοκιών, μάλλον δε θα βρει ανταπόκριση, ούτε από το σύντροφό σας που το τελευταίο διάστημα είναι απορροφημένος από διάφορα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητά του, ούτε από τον άνθρωπο που πολιορκείτε ερωτικά την καρδιά του. Αυτό θα συμβεί, γιατί σήμερα θα είστε πιο έντονοι στις απαιτήσεις σας, χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τις ανάγκες του άλλου. Μερικές φορές μάλιστα, θα προβάλλετε με αμετροέπεια ένα εγωιστικό προφίλ, που θα βρίσκει αφτιά κλειστά να ακούσουν οτιδήποτε από εσάς. Προσέξτε το λοιπόν.

Δίδυμοι

Όπως δεν υπολογίζετε το χρόνο, όταν πρόκειται να βοηθήσετε ένα δικό σας άτομο, έτσι δεν υπολογίζετε και τα χρήματα. Σήμερα όμως για να εντυπωσιάσετε ερωτικά το πλάσμα που διεγείρει τις επιθυμίες σας, μάλλον θα το παρακάνετε και μπορεί να ξεμείνετε από ρευστότητα χρημάτων.  Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πάθετε, να ξέρετε ότι τελικά θα κερδίσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ίσως τώρα να ξεκινήσει μια ερωτική περιπέτεια με έντονα συναισθήματα και πόθους. Άλλωστε ο άνθρωπος που δεν τσιγκουνεύεται τα λεφτά, δεν τσιγκουνεύεται και τα αισθήματα.

Καρκίνος

Το πως θα επιλέξετε να είναι η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, αυτός είναι δικός σας λογαριασμός. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία αρέσετε και όπου και αν παρευρεθείτε εντυπωσιάζετε με την παρουσία σας. Αυτό να ξέρετε από μόνο του σαν αιτία, μπορεί να δημιουργήσει ερωτικούς ανταγωνισμούς από ορισμένα άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο επαγγελματικό και φιλικό σας χώρο. Μην αντιδράτε όταν σας πετούν το γάντι κι αφήστε τους να ζήσουν τη ζήλια και την ανασφάλεια που τους προκαλείτε. Άλλωστε το δικαίωμα της επιλογής συντρόφου το έχετε εξασφαλισμένο.

Λέων

Ένα φιλικό σας πρόσωπο σήμερα θα σας ξεσηκώσει να βγείτε για λίγο από τις έννοιες σας και αν το ακολουθήσετε σε μία κοινωνική εκδήλωση για να σας γνωρίσει κόσμο. Άλλωστε για να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα, αφού η εντυπωσιακή παρουσία σας, τραβάει τα βλέμματα. Έτσι λοιπόν, ο φίλος σας, μπορεί να σας κάνει ένα είδους “προξενιό” με ένα άτομο που πιστεύει ότι έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε μεταξύ σας. Φροντίστε όμως να μην ξεμυαλιστείτε, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη.

Παρθένος

Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σας, καινούργιοι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα την εμπλουτίζουν. Πόρτες τώρα θα σας ανοιχτούν και κοινωνικοί κύκλοι που ποτέ άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση. Δεν αποκλείεται σε έναν από αυτούς, αν γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, αφού την εποχή αυτή, κάνετε σχέσεις ζωής, σε συνεργασίες φιλίες και ερωτικής χροιάς. Αν έχετε μπει πρόσφατα σε μια σχέση, φροντίστε όσο κι αν έχετε εντυπωσιαστεί από το άτομο που σας έκλεψε την καρδιά, να μην υπέρ εκτιμήσετε ή εξιδανικεύσετε τις δυνατότητες και τα θέλγητρά του.

Ζυγός

Μπορεί να είστε πλάσματα ερωτεύσιμα, όμως εκείνο που σας λείπει, είναι η αποφασιστικότητα να πάρετε το παιχνίδι του έρωτα και να ορίσετε τους κανόνες του. Ή μπορεί να εγκαταλείπετε μία μάχη, όταν ο άνθρωπος που πολιορκείτε την καρδιά του δεν ανταποκρίνεται στο αίσθημα που νιώθετε για εκείνον. Όμως ο έρωτας την εποχή αυτή, ζητά από σας να δώσετε το στίγμα σας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μία σχέση, πείτε στον σύντροφό σας εκείνα που ονειρεύεστε για σας. Μιλήστε του για τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, για εκείνα που χαίρεστε μαζί του ή ακόμα και για ότι σας κάνει ανασφαλείς.

Σκορπιός

Το να γίνεστε απόλυτοι στις θέσεις σας, ίσως σας κάνει να διαπιστώσετε, ότι κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, απομακρύνονται από κοντά σας, γιατί δεν ανέχονται πλέον τη δύσθυμη συμπεριφορά σας. Το να είναι ένας από αυτούς ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, αυτό δεν είναι καλό, γιατί είναι εκείνος που σας ξέρει καλύτερα και άρα κάπου κάνετε λάθος. Για πολλούς λόγους συναισθηματικά, δεν εμπιστεύεστε τους άλλους γύρω σας. Πως να υποκύψετε στο φλερτ ενός ανθρώπου για να τον γνωρίσετε καλύτερα, εάν εξαρχής νιώθετε μια προκατάληψη προς το πρόσωπό του; Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Μια ερωτική επιτυχία σας βγαίνει τις μέρες αυτές. Ίσως να καταφέρετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που επιθυμείτε, είτε γιατί η σχέση που είχατε δεν έκανε τον κύκλο της, είτε γιατί μπορεί μέχρι σήμερα να υπήρχε ένα φλερτ αλλά απείχε από την προσωπική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων. Εάν σκεφτόσασταν την περίπτωση μιας ερωτικής επανασύνδεσης, τώρα θα έχετε την ευκαιρία που ζητάτε, μόνο που λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε, ότι τελικά δεν άξιζε τον κόπο, αφού ο άνθρωπος που επιθυμούσατε δια κακώς, βγάζει όλα εκείνα τα κουσούρια του χαρακτήρα του, που σας ενοχλούν.

Αιγόκερως

Σε μια ημέρα σαν την σημερινή, εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας κρεσέντο και γνωρίστε κόσμο. Μην πέσετε από τα σύννεφα, εάν δεχτείτε το φλερτ ενός ανθρώπου που δεν του τό ‘χατε, αφού γοητεύετε τα πλήθη με τον τρόπο που φέρεστε και την αξιοπρέπεια που εκπέμπετε, όπου και αν παρευρεθείτε. Νέες γνωριμίες διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο και πρόσωπα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα εισβάλλουν στη ζωή σας. Εάν μάλιστα υπάρχει ένας άνθρωπος που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ερωτικά, τώρα κάντε ξεκάθαρα τα αισθήματα που νιώθετε για κείνον. Θα ανταποκριθεί έναντι αυτών.

Υδροχόος

Αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, προβλέπονται το διάστημα αυτό και δεν μπορεί να μην επηρεάσουν και την προσωπική σας κατάσταση. Εάν η ερωτική σας ζωή δε σας ικανοποιεί, μην επιμένετε να συντηρείτε στο μυαλό σας την προοπτική μιας σχέσης που φάνηκε εξαρχής προβληματική, γιατί με τον άνθρωπο που σχετιστήκατε, είχατε ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας. Από θέμα στάτους, ηλικίας, οικονομικής επιφάνεια και τρόπου ζωής. Οι επιλογές που θα κάνετε από δω και στο εξής για το πως θα σταθείτε ερωτικά, θα καθορίσουν το μέλλον των συναισθηματικών σας ισορροπιών.

Ιχθύς

Μερικές φορές, οι μεγάλες ερωτικές σχέσεις, φθείρονται από το χρόνο ή την γεωγραφική απόσταση που υπάρχει και όχι γιατί αλλάζουν τα συναισθήματα που τρέφουν οι αιώνιοι σύντροφοι, ο ένας για τον άλλον. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να σας συμβαίνει ή να σας συμβεί τις ημέρες αυτές. Μία πολύ σπουδαία ερωτική σχέση να ρίξει τίτλους τέλους, για να πάρει τη θέση της μια καινούργια που θα σας οδηγήσει σε άλλα ερωτικά μονοπάτια. Εάν τώρα, είστε σε ένα δεσμό που πλέον πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα για να δέσει καλύτερα, μη φοβηθείτε να το τολμήσετε, ακόμα και αν δεν έχει την κοινωνική αποδοχή.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!