Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020


Κριός

Δεν αρκεί μόνο να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση προβάλλοντας τα όμορφα στοιχεία πάνω σας, χρειάζεται αυτό να φανεί και στη διάθεσή σας. Φορέστε σήμερα το έξυπνο χαμόγελό σας και κατακτήστε τα πλήθη. Αν πραγματικά επιθυμείτε να έρθει στη ζωή σας ένας μεγάλος έρωτας δείξτε του ότι τον περιμένετε. Αισθήματα ηττοπάθειας δε χωρούν. Αποφασιστικότητα και μειωμένη υπερανάλυση χρειάζεται να έχετε. Μην κολλάτε στα πρώτα συμπεράσματα που θα βγάλετε σε μια νέα γνωριμία, που την εποχή αυτή, θα κάνετε πολλές. Ο δρόμος προς την ερωτική ολοκλήρωση έχει ανοίξει. Διαβείτε τον.

Ταύρος

Δώστε το χώρο και τη θέση που πραγματικά του αξίζει στον έρωτα γιατί κάπου την ερωτική σας ζωή, την έχετε παραμελήσει. Έτσι λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ανταπόκριση του συντρόφου σας, να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και να τονώσετε τι λίμπιντό σας. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα, είναι για πολλές αγκαλιές γεμάτη από ρομαντική διάθεση. Αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι κάποιο άτομο που σας έχει κάνει ερωτικό κλικ, βρίσκεται λίγο πριν να πει το “ναι” και να καμφθούν όλες του οι αντιστάσεις. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Τολμήστε το μπορείτε.

Δίδυμοι

Πιο αποφασισμένους σας βρίσκει η μέρα σήμερα, στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε τα βάλετε με τη μοναξιά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση μιας συντροφικότητας που θα σας καλύπτει και θα σας στηρίζει συναισθηματικά. Χαμηλώστε την ένταση ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας, ελιχτείτε και φερθείτε πιο διπλωματικά απέναντι στο ταίρι σας, αποφεύγοντας να γίνεστε κάποιες στιγμές απόλυτοι. Εάν είστε μόνο, με το λόγο σας γίνεστε πιο γοητευτικοί και το χιούμορ σας σίγουρα.

Καρκίνος

Είναι από τις λίγες φορές το τελευταίο διάστημα, που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε εκτός ζητήματα επαγγελματικής καταξίωσης ή βελτίωσης των οικονομικών  απολαβών σας, με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σας γοητεύει και να σας δημιουργήσει το κίνητρο να βρείτε τρόπους για να τον εντυπωσιάσετε. Όπως και να έχει το πράγμα, μαλακώνετε μέσα σας και οι αντιστάσεις σας προς τον έρωτα υποχωρούν. Αν λοιπόν αποφασίστε να διεκδικήσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει, έχετε να ζήσετε κάτι πολύ δυνατό.

Λέων

Ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας, προβλέπεται το διάστημα αυτό, ιδίως σε εκείνες που μετατρέπονται σαν εμπόδια ως προς την εξέλιξή σας. Εάν υπάρχει ένας ανολοκλήρωτος έρωτας, που όμως του έχετε δώσει ευκαιρίες και δεν προχωρά, ίσως τώρα να χρειαστεί να σταματήσετε να προσπαθείτε για κάτι που πολύ πιθανόν στο μέλλον δε θα σας καλύπτει συναισθηματικά. Αφεθείτε λοιπόν στην ερωτική τύχη που αυτή την εποχή θα είναι με το μέρος σας. Προσανατολιστείτε στο νέο το καθαρό το φρέσκο σε αισθήματα. Μην κοιτάτε πίσω, μπροστά σας περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.

Παρθένος

Μεταβάλλονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και κάποιες παίρνουν ιδιαίτερη μορφή. Έτσι λοιπόν να ξέρετε, ότι παίζει δυνατά το σενάριο, ένας φίλος σας ή ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να τον δείτε να αλλάζει τη στάση του απέναντί σας. Να προσπαθεί δηλαδή να σας προσεγγίσει με ερωτικό τρόπο. Από την άλλη μεριά, υπάρχει το ενδεχόμενο ο έρωτας να κρύβεται και να προκύψει, μέσα από μια νέα συνεργασία, ή μια φιλία που θα προέρχεται από τους χώρους που δραστηριοποιείστε. Ερωτικές ευκαιρίες μια φορά θα έχετε…

Ζυγός

Λίγο μικτά θα είναι τα συναισθήματά σας σήμερα. Θα έχουν μια αμφιθυμία που σε μερικές των περιστάσεων θα είναι και αδικαιολόγητη από το περιβάλλον σας. Συναισθηματικά δεν πατάτε σε σταθερό έδαφος. Αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως τις μέρες αυτές να υπάρχει μεταξύ σας μία υποβόσκουσα ένταση. Προσπαθήστε να βρείτε τις αιτίες που τη δημιουργεί, χωρίς να τις ρίχνετε σαν ευθύνη στον άνθρωπό σας. Αν είστε μόνοι, μάλλον αυτό που σας λείπει ερωτικά, δεν είναι η αυτοπεποίθηση αλλά ο λεπτός τρόπος σας για να κάμψετε τις αντιστάσεις που προβάλει ο άλλος.

Σκορπιός

Εάν φερθείτε με εξωστρέφεια, οι ημέρες αυτές, έχουν να σας χαρίσουν πολλές ερωτικές προσφορές, αρκεί να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Ευτυχώς από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο, φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας και προσκλήσεις για εξόδους θα σας πιέσουν να βγείτε και να χαρείτε. Μην στέκεστε λοιπόν αρνητικοί σε όλα αυτά, που σκοπό έχουν να σας δώσουν έμπνευση, έρωτα περιπέτεια και τη δυναμική αυτή που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή σας με μια καινούργια πιο φρέσκια και αισιόδοξη ματιά. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Ακόμα και αν χρειαστεί να βγείτε από έναν έρωτα ανάξιο τον προσδοκιών σας, το διάστημα αυτό, δε θα λείψουν οι ερωτικοί πειρασμοί που θα σας παίρνουν τη θλίψη από τα μάτια. Αρέσετε και το ξέρετε αλλά το μεγάλο σας ατού, είναι η έντονη προσωπικότητά σας. Ένας καινούργιος έρωτας φαίνεται να σκαρώνεται στη ζωή σας και μάλιστα σε μια εποχή που σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους ψυχικά. Προέρχεται από μία φιλία που έχει μέσα της τα στοιχεία της συμπάθειας και τη εμπιστοσύνης. Μια γνωριμία που ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό σας ότι μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ιστορία.

Αιγόκερως

Θα υπάρξουν εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και φροντίστε να είναι θετικές για εσάς. Έτσι εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, που το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους σας προβλημάτισε προσπαθήστε να γίνετε πιο υποχωρητικοί απέναντι στο σύντροφό σας, αντί να αντιλογείτε μαζί του. Αν είστε μόνοι, τα μηνύματα που θα στέλνετε στο περιβάλλον σας, δε θα ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις σας, για το αν είστε διαθέσιμοι ερωτικά ή όχι. Επιπλέον μπορεί να αντιμετωπίσετε και την περίπτωση ερωτικών ανταγωνισμών, εάν ζητάτε να πολιορκήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Ο ερωτικός σας τομέας, χρειάζεται να επανεξεταστεί και να κρίνετε εάν τελικά, στο επίπεδο που βρίσκεται, σας καλύπτει συναισθηματικά ή όχι. Ενώ γύρω σας υπάρχουν την περίοδο αυτή, πολλοί ερωτικοί πειρασμοί που σας πολιορκούν, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί προς το παρόν κάτι μονιμότερο και σταθερό. Εσείς όμως χρειάζεστε μία σχέση που να διέπεται από σταθερότητα και σιγουριά και αυτό μερικές φορές σας απογοητεύει, όταν τα άτομα που συναντάτε, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας αυτές. Μην πέφτετε ψυχολογικά γιατί όλα χρειάζονται το χρόνο τους να συμβούν.

Ιχθύς

Πιθανόν να καταφέρετε να βρείτε σήμερα, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ένα από αυτά, είναι να θυμίσετε στον εαυτό σας, πως άμα δεν υπάρχει ο έρωτας στη ζωή σας, δεν υπάρχει και η έμπνευση στο να ακολουθήσετε όλους τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τον τρόπο και επικοινωνήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ακόμα και αν προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Είναι η εποχή των ερωτικών επανασυνδέσεων, οπότε αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, θεωρήστε το σαν καλή ευκαιρία για σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!