Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 28 Ιουλίου 2020


Κριός

Ακόμα και ο έρωτας χρειάζεται στρατηγική και δεν πρέπει να διέπεται από ανυπομονησία. Έτσι λοιπόν, εάν επιθυμείτε ερωτικά ένα πρόσωπο που μοιάζει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις σας, καλό θα ήταν να αλλάξετε την τακτική που πολιορκείτε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι μπροστά του δεν χρειάζεται να βγάζετε θυμό. Διπλωματία και λόγια που δεν περίμενε να ακούσει από σας χρειάζονται για να ξαφνιαστεί. Ή σε μια άλλη περίπτωση, δασκαλέψτε ένα κοινό σας φίλο τι πάει να του πει και πως να του μιλήσει για εσάς. Εδώ οι υπερβολές επιτρέπονται.

Ταύρος

Διαφωνίες και αντιδράσεις θα αντιμετωπίσετε από το σύντροφό σας, για θέματα που δεν αφορούν το δεσμό σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα σας πει για τις ενστάσεις που είχε για ένα συνεργάτη σας, ή ένα άτομο που εμπιστευθήκατε και το θεωρούσε εξαρχής αναξιόπιστο. Μη θυμώσετε μαζί του, γιατί κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει δίκιο. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως σήμερα να σας ενοχλήσει η κριτική ενός δικού σας προσώπου, σχετικά με ορισμένες επιλογές που κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να ενοχλεί τον άνθρωπο αυτό, το πόσο βαθιά πληγώνεστε όταν επενδύετε αμέσως συναισθηματικά, κάθε φορά που κάνετε μια σχέση.

Δίδυμοι

Μία ερωτική υπόσχεση δεν κοστίζει τίποτα, αρκεί να μην αποδειχθεί ανακόλουθη. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να σας κυνηγούν χρέη για διάφορες υποχρεώσεις, δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να υποσχεθείτε, ένα μικρό ταξίδι για δύο, με εσάς και το σύντροφό σας και ας μην πραγματοποιηθεί σύντομα. Αρκεί να του δώσετε  ένα χρονικό πλάνο για το πότε υπολογίζετε να το κάνετε. Εάν είστε μόνοι, τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν τις ημέρες αυτές. Με λέγειν και πνεύμα έξυπνο, θα μπορέσετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, αρκεί να είστε συνεπείς σε ότι του τάξετε.

Καρκίνος

Ο φτερωτός θεός έρωτας, έρχεται στη ζωή σας για να σας επιβεβαιώσει στα μάτια ανθρώπων που είναι γεμάτα θαυμασμό για σας, την αξία και το έργο σας. Τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να σας κάνει μία πρόταση που θα δέσει περισσότερο τη σχέση σας, ή θα την επισημοποιήσει. Κι αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο με κύρος και αναγνωρισιμότητα στον τομέα που εργάζεται και δραστηριοποιείται, μάλλον θα σας εξομολογηθεί τα αισθήματά του. Κλείστε παλιούς αισθηματικούς λογαριασμούς και μην κοιτάτε καν στο παρελθόν.

Λέων

Μετά από τόσο καιρό που αναλώσατε στο κυνήγι των στόχων της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, τώρα στρέφεστε σε πιο χαλαρά πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Άλλωστε φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας παρασύρουν σε χαρές, κοινωνικές εκδηλώσεις, συντροφιές και κουβέντες ανάλαφρες, όσο και αν οι καιροί είναι προβληματικοί. Η φυσική σας παρουσία ούτως ή άλλως με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει και δεν θα λείψουν και οι ερωτικές πολιορκίες από πρόσωπα που μπορεί ακόμα και να γνωρίζουν ότι εσείς βρίσκεστε σε μια άλλη σχέση.

Παρθένος

Ένα στενά φιλικό σας πρόσωπο, ίσως προσπαθήσει σήμερα να σας πει, ότι τον άνθρωπο που σας αρέσει ερωτικά, το έχετε υπέρ εκτιμήσει, ή εξιδανικεύσει. Πιθανόν έως ένα βαθμό μπορεί να έχει δίκιο. Σκεφτείτε όμως τι θα ήταν ο έρωτας, εάν δεν είχε υπερβολές στο σενάριό του. Μια βαρετή ιστορία θα ήταν που θα έχανε σύντομα το ενδιαφέρον της. Εάν είστε ερωτευμένοι, παραμείνετε σε αυτή τη διάθεση. Έτσι όποιο δύσκολο και αν σας φέρει η καθημερινότητά σας, εσείς θα έχετε την έμπνευση να το αντιμετωπίσετε. Άλλωστε είστε άνθρωποι που πατάτε τα πόδια σας στη γη, όταν χρειαστεί να βαδίσετε.

Ζυγός

Η ερωτική τύχη βοηθά τους τολμηρούς κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται συχνά να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας. Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που σχετίζεστε φιλικά, ή διατηρείτε κρυφή σχέση μαζί του, πιθανόν τώρα να πρέπει να κάνετε τη σχέση σας πιο φανερή,αγνοώντας  τα πιθανά εμπόδια που σας κάνουν να μην το τολμάτε. Ακούστε την καρδιά σε αυτό που επιθυμεί και όχι τις κοινωνικές νόρμες. Η συναισθηματική ισορροπία είναι από τα πιο σημαντικά κρατήματα στη ζωή. Δοκιμάστε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας εκεί που πρέπει. Χαμένοι θα είστε σίγουρα μόνο εάν δεν το δοκιμάσετε.

Σκορπιός

Με ανελαστική συμπεριφορά και με λεκτικές επιθέσεις, στο διάλογο με το σύντροφό σας, δε θα καταφέρετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που έχουν προκύψει στη σχέση σας. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, δεν του αφήνετε πολλά περιθώρια για να μιλήσει και να εκφράσει τα δικά του “θέλω” και επιθυμίες. Η κατάσταση αυτή να ξέρετε πως τον έχει κουράσει και ξεκινά από τη συμπεριφορά σας. Εάν είστε μόνοι, η ερωτική σας ζωή μπορεί να αλλάξει, εάν αλλάξετε στάση απέναντι στον έρωτα. Η συμπεριφορά σας κουβαλάει μνήμες από το ερωτικό σας παρελθόν κι αυτό δε σας βοηθά.

Τοξότης

Το πρόσωπο που εκφράζει τις ερωτικές σας επιθυμίες, ρίχνει σιγά σιγά τις αντιστάσεις του, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα. Είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις σας. Με χαμόγελο και καλή πρόθεση από μέρους σας, δίχως εγωισμούς και αμετροεπή “θέλω” και επιθυμίες, θα καταφέρετε να το φέρετε στα μέτρα σας. Άλλωστε ως άνθρωποι, είστε θετικά σκεπτόμενοι και εκπέμπετε στο περιβάλλον σας θετική ενέργεια που σας κάνει στις παρέες σας αναντικατάστατους. Με εξωστρέφεια που είναι και φυσικό σας προσόν, βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, φλερτάρετε και δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη.

Αιγόκερως

Τα πάντα γύρω σας περνούν σε μια πιο φυσιολογική ροή και το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας διορθώνετε. Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν ή τους βγάζετε από τη ζωή σας, ενώ κάποιοι άλλοι, την εμπλουτίζουν ως νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα που στο παρελθόν δεν είχατε ξανά ασχοληθεί. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σιγοντάρουν τις επιδιώξεις σας, ενώ ένας έρωτας που περιμένατε να ανταποκριθεί, κάπου εδώ μπαίνει για τα καλά στη ζωή σας. Ως άνθρωποι με κύρος και γοητεία, αποκλείεται να μην έχετε ερωτικές επιτυχίες το διάστημα αυτό. Εκμεταλλευτείτε τις λοιπόν.

Υδροχόος

Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, σας γίνεται εμμονή και ίσως τώρα να θελήσετε να πάρετε κάποιες απαντήσεις, σχετικά με την πορεία που πήρε η σχέση σας. Εάν ήσασταν με ένα άνθρωπο, που είχατε μεταξύ σας ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας κοινωνικού στάτους, τρόπου ζωής,ή οικονομικής επιφάνειας, μην αναρωτιέστε το τι σας χώρισε, αφού τις απαντήσεις τις γνωρίζετε ήδη. Εάν όμως υπάρχει ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που πάντα σιγοντάρει με τον τρόπο του τις προσπάθειές σας, μην αγνοείτε τα ερωτικά αισθήματα που νιώθει για σας.

Ιχθύες

Πιθανόν κάποιοι από εσάς να βγήκατε το διάστημα αυτό, από μία μακροχρόνια σχέση, ή μία σχέση που συντηρούσατε γιατί δεν μπορούσατε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτή, παρ όλο που ερωτικά και συναισθηματικά δεν παίρνετε εκείνα που θα σας πρόσφεραν πληρότητα και συναισθηματική ισορροπία. Μην απογοητεύεστε όμως, αφού ο φτερωτός θεός έρωτας, έχει άλλα σχέδια για σας. Ίσως να συναντήσετε τον επόμενο σύντροφό σας, στο πρόσωπο ενός νέου σχετικά συνεργάτη ή φίλου που προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Μάλιστα θα σας κερδίσει αμέσως την καρδιά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!