Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 30 Ιουνίου 2020


Κριός

Φορτωμένοι με υποχρεώσεις και καθήκοντα που μέρα με την ημέρα πληθαίνουν από τη μία μεριά και από την άλλη μια γενικότερη ασυνεννοησία με συνεργάτες και ανθρώπους δικούς σας, θα σας φέρει εκτός εαυτού και ίσως μιλήσετε με ένταση στο σύντροφό σας σήμερα. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε ποιος σας φταίει και σε τι, πριν του χρεώσετε αιτίες που δεν είναι υπαίτιος. Εάν είστε μόνοι και υπάρχει ο άνθρωπος εκείνος που περιμένετε καιρό να σας πει το πολυπόθητο «ναι», μάλλον σήμερα θα σας κάνει να χάσετε την υπομονή σας.

Ταύρος

Μην αναζητάτε την «αξιοπιστία» στον έρωτα, αφού από μόνος του είναι ουτοπικός και παραμυθένιος. Μην αναζητάτε τη λογική, όταν το πρώτο πρόσταγμα στα αισθηματικά ζητήματα το έχει η καρδιά και το συναίσθημα. Ούτε τη σταθερότητα σε μια μόνιμη σχέση μη θέλετε, γιατί μια σχέση για να έχει διάρκεια στο χρόνο, πρέπει να επιταχύνει και να εξελίσσεται, αλλιώς θα την αλλοτριώσει ο χρόνος η ρουτίνα και η βαρεμάρα. Όλα αυτά καλείστε να σκεφτείτε σήμερα και γενικά το διάστημα αυτό και να αναπροσαρμόσετε τη στάση σας.

Δίδυμοι

Μια παλιά σας αγάπη ή ένας μεγάλος έρωτας, ύστερα από μία τυχαία συνάντηση θα επανέλθει εκ νέου στη ζωή σας και θα σας ξεσηκώσει για τα καλά. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί σίγουρα τις ημέρες αυτές, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα που έχει, ή προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε τώρα σε μια άλλη σχέση.  Μόνο που στη δεύτερη περίπτωση, συναισθηματικά θα νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι στο να κάνετε το λάθος και να ακολουθήσετε το χτες αντί να κοιτάξετε και να ταχτείτε στο σήμερα. Δείτε το.

Καρκίνος

Μπερδεμένοι συναισθηματικά ίσως να αισθανθείτε σήμερα, όταν δείτε αν αλλάζει η συμπεριφορά του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Με ηρεμία ζητήστε του εξηγήσεις, από το να φτιάχνετε με το μυαλό σας φανταστικά σενάρια και να βασανίζεστε. Υπάρχει σε μια άλλοι περίπτωση το ενδεχόμενο, η σκέψη σας να μοιράζεται στην συμπάθεια και στην ερωτική διάθεση, που σας δείχνουν δύο άνθρωποι. Τα ερωτικά διλήμματα αφορούν ακόμα και εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση και όχι μόνο τους αδέσμευτους.

Λέων

Ακόμα και ο έρωτας θέλει τον αρχηγό του και καλά θα ήταν αυτό να το λάβετε στα σοβαρά. Το τελευταίο διάστημα, η συμμετοχή σας στον ερωτικό στίβο είναι υποτονική και έχετε κάνει πολλές απουσίες, στο όνομα των φιλοδοξιών και της καριέρας σας. Υπάρχουν άνθρωποι που επιθυμούν να σας πολιορκήσουν ερωτικά αλλά οι λαβές που τους δίνετε είναι ελάχιστες. Ενώ όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, μην εκπλαγείτε, εάν ο σύντροφός σας, σας κατηγορήσει για αδιαφορία. Προσπαθήστε δε, να μην του καλλιεργείτε ανασφάλειες.

Παρθένος

Στο στόχαστρο και στα λόγια των άλλων, η προσωπική και ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται αυτές τις μέρες. Πρέπει όμως ότι κι αν πέσει στην αντίληψή σας να το αγνοήσετε και να θυμάστε ότι με αδιάκριτα άτομα, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς. Άλλωστε θα έχετε το διάστημα αυτό, τον έρωτα με τις ευκαιρίες του σύμμαχο κι αν επιθυμείτε να αλλάξετε το σκηνικό της προσωπικής σας ζωής, δεν έχετε παρά να προκαλέσετε την τύχη σας.  Κάποιο φιλικό σας άτομο ή ένας άνθρωπος που θαυμάζετε, μπορεί να σας πει το πολυπόθητο «ναι».

Ζυγός

Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και ίσως σήμερα το νευρικό σας σύστημα να δοκιμαστεί από διάφορους λόγους, ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις τόσο, που δεν αποκλείεται να αντιδράσετε με την παραμικρή αφορμή, στο σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Είτε βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, λόγω των πιέσεων και καταπιέσεων που σας ασκούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, ερωτικά μάλλον δεν μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι. Πάρτε το χρόνο σας και αφήστε τον να λειτουργήσεις υπέρ σας. Μη δεσμεύεστε προς παρόν.

Σκορπιός

Από σύμπτωση ή από κάποια τυχαία συνάντηση, μπορεί να βρεθείτε τις ημέρες αυτές, ύστερα από πολύ καιρό, με ένα πρόσωπο αγαπητό, που κάποτε περάσατε μαζί, κάποιο φεγγάρι της ζωής σας. Το σίγουρο είναι πως θα το χαρείτε και να ξέρετε ότι αυτός ο άνθρωπος, έρχεται τώρα στο σήμερα το δικό σας και θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή και στην καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει να σας προτείνει μία ιδέα του, ή μία πρόταση να συνεργαστείτε για ένα κοινό σκοπό. Όμως το ότι μπορεί να καταλήξει να έχει μια ερωτική χροιά, ίσως να γίνει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωή σας, εάν το επιθυμείτε.

Τοξότης

Για ένα θέμα που σας απασχολεί, θα τρέξετε τις ημέρες αυτές, και σαν άριστοι άνθρωποι στις δημόσιες σχέσεις, θα καταφέρετε τελικά να το ρυθμίσετε με τη βοήθεια κάποιου προσώπου, που έχει τον τρόπο και τη δύναμη στο να σας βοηθήσει, όπου και όταν το χρειαστείτε. Όμως να ξέρετε ότι κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται και ένας νέος έρωτας, ή στο πρόσωπο αυτό, να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και δεν είστε σε άλλη σχέση, δε θα ήταν άσχημο να δοκιμάζατε την αναζωπύρωσή του.

Αιγόκερως

Τυχαίες συναντήσεις και συναπαντήματα θα έχετε τις ημέρες αυτές, που κάποιες θα σας κάνουν να χαρείτε πολύ, αφού θα βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε να δείτε πάρα πολλά χρόνια και που τα θυμάστε με θετικά συναισθήματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιο πρόσωπο από μια τέτοια περίπτωση, να καταφέρει να γίνει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας κι ας ήταν μονάχα φίλος ή συμμαθητής σας, ή ένας αγαπητός σας συνάδελφος που κάποτε δουλέψατε μαζί για ένα διάστημα. Ο έρωτας έρχεται τώρα για να σας αιφνιδιάσει.

Υδροχόος

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές, κατηγορίες άσκοπα σχόλια και αδιάκριτες συζητήσεις απέναντι στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, θα γίνουν ίσως η αιτία να αλλοιωθούν κάποια χαρακτηριστικά, είτε της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, ειδικά εάν με τον σύντροφό σας έχετε ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας κοινωνικής τάξης, τρόπου ζωής κτλ, είτε εάν είστε μόνοι, η εκκεντρική μερικές φορές στάσης σας που τα προκαλεί. Προσπαθήστε τουλάχιστον από τη μεριά σας να μη δίνετε το δικαίωμα να σας σχολιάζουν άνθρωποι που σας ζηλεύουν.

Ιχθύς

Επειδή ο έρωτας θα έρθει να σας συναντήσει από εκεί που δεν τον περιμένατε, καλό θα ήταν να βρίσκεστε σε φόρμα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να φροντίσετε καλύτερα την υγεία και τη φυσική κατάσταση και όσο κι αν σας είναι δύσκολο, κόψτε συνήθειες ανθυγιεινές, που μειώνουν τις φυσικές σας ικανότητες. Άλλωστε και ελεύθεροι να μην είστε, ένας λόγος παρά πάνω να κάνετε το σύντροφό σας να σας επιθυμεί, ακόμα περισσότερο. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις θα ανανέωναν τη σχέση σας. Κανονίστε το από τώρα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!