Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 7 Ιουλίου 2020


Κριός

Σίγουρα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή, χρειάζεται κάποιες παρεμβάσεις από μέρους σας, τόσο για να τονωθεί και να ανανεωθεί εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, όσο και να εμπλουτιστεί στην περίπτωση που το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι. Το καλό νέο είναι ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, γιατί εσείς δε θα αφήσετε τίποτα πλέον στην τύχη του. Νέες παρουσίες και γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας, στην προσπάθειά σας να διευρύνετε τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο και κάπου εκεί κρύβεται ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας.

Ταύρος

Σε μία περίοδο που θα επανεξετάσετε πολλές σχέσεις και συνεργασίες, που έμειναν πίσω γιατί δεν τις ευνόησαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις κάποτε, μία φιλία μία επαφή που είχε και ερωτική χροιά, ίσως τώρα να σκεφτείτε να την ενεργοποιήσετε και να την καλλιεργήσετε περισσότερο. Το αν θα έχει ενδιαφέρον ή όχι, θα το καταλάβετε αφού ξεκινήσετε να αναζητάτε την ερωτική σας τύχη, μιας και τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Να θυμάστε όμως ότι ο έρωτας σας θέλει πιο αποφασιστικούς όταν προσπαθείτε να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Σε μία ημέρα που η ενεργητικότητα και η θετική διάθεση θα σας χαρακτηρίζει, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε είτε να τη μεταδώσετε στον σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε επιτέλους να βρείτε το θάρρος και να απευθύνετε τα αισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εάν ο άνθρωπος αυτός προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, η πιθανότητα μιας ερωτικής επανασύνδεσης, είναι εφικτή, αρκεί να ξεκαθαρίσετε εγκαίρως τη θέση σας απέναντί του, το τι θέλετε και σε ευελπιστείτε. Δείτε το.

Καρκίνος

Κάποιες αντιδράσεις σας σήμερα μπορεί να φανούν στο σύντροφό σας αψυχολόγητες, αν όχι αδικαιολόγητες, σχετικά με τις εντυπώσεις που θα κρατήσει από τη στάση σας. Η αλήθεια όμως είναι, ότι κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητες τα είναι, αφού του έχετε μαζέψει πολλά με αποτέλεσμα κάθε φορά που επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, να χάνετε την υπομονή σας και να αντιδράτε. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ρίξτε τον τρόπο που αντιδράτε, βρείτε την κατάλληλη στιγμή και πες τε του ακριβώς το τι σας χαλάει. Είναι σίγουρο πως θα το διορθώσει.

Λέων

Μην εκπλαγείτε, εάν κάποιο άτομο, μιλήσει για σας με τα χειρότερα λόγια στο σύντροφό σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Λόγοι ανταγωνιστικοί, κάνουν πολλούς ανθρώπους να σας στοχοποιούν επειδή δε μπορούν να σας φτάσουν. Ίσως να τονίσουν κάποιες παραλήψεις σας που σχετίζονται με τις προτεραιότητες που βάζετε την εποχή αυτή, έναντι του πλημμελούς ενδιαφέροντος που δείχνετε στον άνθρωπό σας. Δυστυχώς στην παρούσα φάση τα λόγια πιάνουν και ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις, τις οποίες πρέπει να αποφύγετε εντέχνως.

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή, θα φέρει στην καθημερινότητάς σας, πολλούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες ανθρώπων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσετε τώρα κάποια άτομα που θα σας ενθουσιάσουν και θα έχουν την ικανότητα να κάμψουν τις ερωτικές σας αντιστάσεις, να σας παρασύρουν σε μονοπάτια του έρωτα που μέχρι σήμερα ήταν για σας ανεξερεύνητα και να σας δώσουν την έμπνευση και την υποστήριξη να ακολουθήσετε παλιά όνειρα και φιλοδοξίες που κάποτε είχατε αφήσει στη μέσα. Προσέξτε μόνο εσείς, που βρίσκεστε ήδη σε σχέση.

Ζυγός

Μην επιτρέπετε σε κανένα να λέει τη γνώμη του για το πώς κινείστε ή ποιες επιλογές κάνετε από κοινού, εσείς και ο σύντροφός σας. Καλοθελητές υπάρχουν παντού και δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να βάλουν λόγια, ή να εκθέσουν κοινωνικά, κομμάτια της προσωπικής σας ζωής. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους εκθέτετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, ακόμα και αν τους εμπιστεύεστε. Οι ημέρες είναι περίεργες και οι συμπεριφορές των ανθρώπων που πιστεύουμε πως ξέρουμε θα διαπιστώσετε πως αλλάζουν.

Σκορπιός

Μπορείτε να εκμαιεύσετε το πολυπόθητο «ναι» την συγκατάβαση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, είτε για να δημιουργήσετε μία νέα σχέση μαζί του, είτε με το να πάτε τη σχέση που ήδη έχετε μαζί του ένα βήμα μπροστά, στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει να είστε μαζί. Μην ζορίζετε όμως καταστάσεις, εάν τον δείτε να πελαγώνει τη στιγμή που εσείς του ζητάτε επίμονα την άποψη ή τη θέση του για το πώς τα βλέπει τα πράγματα. Τις ημέρες αυτές εξακολουθούν να είναι δυνατές οι ερωτικές επανασυνδέσεις, εάν αυτό, είναι κάτι που επιθυμείτε.

Τοξότης

Ημέρες που προκαλούν συχνά μεταξύ των ανθρώπων παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες είναι αυτές που διάγουμε. Ειδικά εσείς από χαρακτήρα, θα διέπεστε από την αίσθηση της ανυπομονησίας και θα έχετε την τάση, να απαιτείτε από το σύντροφο ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απαντήσεις εδώ και τώρα.  Όμως αντί να του δίνετε την αίσθηση ότι προσπαθείτε να τον στριμώξετε στη γωνία, γιατί δε χρησιμοποιείτε το μεγάλο ταλέντο σας, να χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες λέξεις για να τον παρακινήσετε να σας ικανοποιήσει την επιθυμία;

Αιγόκερως

Καμιά φορά για κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, νιώθετε την ανάγκη να τα μοιραστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Και θεωρείστε τον εαυτό σας τυχερό, εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που μπορείτε να εμπιστεύεστε τα ζητήματα αυτά, που υπάρχουν στην καρδιά σας. Τις ημέρες όμως αυτές, συνειδητά χρειάζεται να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην τα κοινοποιείτε, γιατί αυτόματα, κάνετε τον εαυτό σας ευάλωτο στο να εκτεθείτε κοινωνικά, ακόμα και από λάθος.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που επανεξετάζετε και αναθεωρείτε κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις, κάποιες πολύ στενές ίσως και ερωτικές, που με το πέρασμα του χρόνου έχετε ήδη διαπιστώσει, ότι δεν εξελίσσονται. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση που δεν περπατά, θα αποφασίσετε να της δώσετε μία τελευταία ευκαιρία, που όμως εάν δείτε ότι κάτι τέτοιο δεν αποδίδει σημάδια βελτίωσης, ίσως και να αποφασίσετε να τη σταματήσετε. Από την άλλη μεριά, εάν είστε μόνοι αλλά έχετε στο μυαλό σας μία ερωτική επανασύνδεση, μην προσπαθείτε αιώνια.

Ιχθύς

Παραπονούμενος μπορεί να βγει σήμερα ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, αφού κάποιες υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που του δώσατε, δεν τις τηρείτε και φαίνεστε στα μάτια ανακόλουθοι. Όχι, δεν το κάνετε επίτηδες αλλά μερικές φορές βάζετε άλλες προτεραιότητες, πιστεύοντας ότι ο άλλος δεν το εισπράττει ως αδιαφορία από μέρους σας αλλά το δικαιολογεί. Εάν είστε μόνοι, θα συναντήσετε σήμερα ή αύριο, ένα άτομο που κάποτε δουλεύατε στο ίδιο περιβάλλον και ίσως σας εξομολογηθεί τα αισθήματα που ένιωσε για σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!