Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020


Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδος που διάγουμε, είναι ιδιαίτερα δυναμική και για να λειτουργήσουμε μέσα από αυτή, χρειάζεται να επιδείξουμε θάρρος επίμονη και αποφασιστικότητα.

Κάποια θέματα επαγγελματικά, προσωπικά, ή οικογενειακά, κλείνουν οριστικά και κάποια άλλα ανοίγουν. Διαπροσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται, νέες δημιουργούνται, ενώ ορισμένες παλιές αποχωρούν από τη ζωή μας ή διαγράφονται, ύστερα από σοβαρές ρήξεις.  Αναθεωρούνται συνεργασίες.

Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετική στο να κάνουμε δυναμικές εκκινήσεις, να δρομολογήσουμε νέους στόχους ή φιλοδοξίες, να προβάλλουμε τον εαυτό μας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, να λάβουμε κοινωνική ή επαγγελματική καταξίωση.

Στον αντίποδα, καταστάσεις που πάγωσαν, υπολειτουργούν, ή λειτουργούν σαν πέδη στα σχέδιά μας, καλό θα ήταν να μην τους δίνουμε παραπάνω χρόνο ή προσπάθεια με την ελπίδα πως μπορεί στο μέλλον να εξελιχθούν.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί θα σταθείτε την εβδομάδα αυτή, παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες να προχωρήσετε σε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες, ή να σταματήσετε εκείνες που νοσούν και λειτουργούν τοξικά στην ψυχολογία σας. Τώρα θα μπορέσετε να προωθήσετε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, ενώ θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που έχουν τον τρόπο να σας βοηθήσουν ή να σας ανοίξουν πόρτες σε πεδία που δεν είχατε άλλοτε πρόσβαση. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες επανεξετάζονται και αναθεωρούνται σε κάποιες περιπτώσεις. Πιθανόν να υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε την δυσθυμία και τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο..

*Ζυγοί, κάτω από το πρίσμα της κρίσης σας, ξεκαθαρίζετε την πραγματική αξία ή όχι, μερικών σχέσεων ή συνεργασιών, που διατηρείτε. Κάποιες από αυτές θα τις βγάλετε εντελώς πλέον από τη ζωή σας, ενώ κάποιες άλλες εξίσου σημαντικές που σας απέδειξαν πως αντέχουν στα δύσκολα που έφερε η διάρκεια του χρόνου, θα τις ενισχύσετε πηγαίνοντάς τις ένα βήμα παραπάνω. Η διαδικασία αυτή θα σας ζορίσει και θα φέρει εντάσεις, που σε μερικές περιπτώσεις θα τις προκαλέσετε στο περιβάλλον εσείς, πράγμα σπάνιο για τον ήπιο κατά κανόνα  χαρακτήρα σας. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν, λίγο αργότερα, που δε θα παρεμβάλλεται το συναίσθημα έναντι της λογικής σας.

*Καρκίνοι, είστε αποφασισμένοι να προωθήσετε την καριέρα και τα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε όμως να το κάνετε με έντεχνους τρόπους, περισσότερο διαλλακτικούς και λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένους, ακόμα και αν οι συνθήκες ή οι καταστάσεις προκαλέσουν την αντίδρασή σας. Πιθανόν τα συμφέροντά σας να συγκρούονται με κάποιων ανθρώπων, που πιθανόν να σας βλέπουν ανταγωνιστικά και να λειτουργούν εν αγνοία σας στο παρασκήνιο. Μην τους δώσετε λαβές ή αφορμές να το καλλιεργήσουν εις βάρος σας, ακόμα και αν πέσουν στην αντίληψή σας οι ενέργειές τους. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα, που να μην το έχετε αποδείξει ως αξία ήδη. Σχέσεις διαπροσωπικές ξεκαθαρίζονται, διαγράφονται από τη ζωή σας, ή επισημοποιούνται.

*Αιγόκεροι, δοκιμάζονται τις ημέρες αυτές οι πολύ στενές οικογενειακές σας σχέσεις. Την εβδομάδα αυτή, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις φιλίες ή συνεργασίες σας. Μη δίνετε άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν βελτιώνουν τη στάση τους απέναντί σας. Κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κοιτάξτε και προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω νοσηρές καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους. Άλλωστε ευνοούνται την εποχή αυτή τα νέα ξεκινήματα, οι νέες φιλίες και συνεργασίες. Ενώ δεν αποκλείεται να σας προτείνουν μία θέση ισχυρότερη από αυτή που κατέχετε με οικονομικά οφέλη και καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, θα εξετάσετε τις ημέρες αυτές, κάποιες ιδέες προτάσεις ή προοπτικές εξέλιξης με οικονομικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο, ή στο επίπεδο μιας νέας συνεργασίας. Καλό θα ήταν την περίοδο αυτή της διερεύνησης, κάποια πράγματα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην κοινοποιείτε τα επόμενα σχέδια, ή τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αποφύγετε να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες, κοιμηθείτε περισσότερο, ανανεωθείτε με μικρές εκδρομές ή σύντομες αποδράσεις, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία σας. Μην τροφοδοτείτε με τις αντιδράσεις σας το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί στο εργασιακό σας πεδίο. Συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις. Προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς.

*Σκορπιοί, σε ένα κόσμο όπου βασιλεύει η τρέλα και ο παραλογισμός, οι ψεύτικες φοβιστικές ειδήσεις, η λάθος ενημέρωση, η παραπληροφόρηση και οι άσχημες εικόνες, καλό θα ήταν να αλλάξετε στάση και τακτική, να περιορίσετε τις αντιδράσεις σας, να μην παρασύρεστε από όλα αυτά και να φερθείτε στρατηγικά, έναντι των ανθρώπων των συνθηκών και των καταστάσεων, που καλείστε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας. Με περισσότερη εξωστρέφεια θα κινηθείτε κοινωνικά τις ημέρες αυτές. Θα έχετε ενισχυμένη διαίσθηση.  Μην κοινοποιείτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε και κρατήστε τα συμπεράσματα για τον εαυτό σας. Προσοχή στον τρόπο που τοποθετείστε σε κάποια ζητήματα, στην οδήγηση και στο χειρισμό αιχμηρών εργαλείων και αντικειμένων.

*Λέοντες, με την προώθηση των επαγγελματικών σας ζητημάτων θα ασχοληθείτε τις μέρες αυτές. Η σκέψη σας βρίσκεται σε εγρήγορση. Θα εξετάσετε νέες ιδέες και επαγγελματικές προοπτικές. Αλλάζει η στάση σας απέναντι σε ανθρώπους που συνεργάζεστε. Γίνεστε λιγότερο εύπιστοι ως προς την αποτελεσματικότητά τους. Την περίοδο αυτή, ευνοούνται οι επαφές σας με ανθρώπους ή συνεργασίες που ζουν και επιχειρούν στο εξωτερικό. Θέστε κάποια όρια στους ανθρώπους που αναγκαστικά συνυπάρχετε σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να αντιμετωπίσετε έγκαιρα, μικρές ενοχλήσεις στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε περισσότερο το πρόγραμμα της διατροφή σας. Περιορίστε βλαβερές συνήθειες.

*Υδροχόοι,  πολλές μετακινήσεις θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Θα βρείτε το έδαφος σε ομάδες και συλλογικούς χώρους στο να εκφράσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας. Μην επιμείνετε να αρέσετε σε όλους, αφού κάποιοι σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Δώστε την προσοχή σας στις σχέσεις που διατηρείτε με αδέρφια ή στενούς συγγενείς. Δεν αποκλείεται τις ημέρες που τρέχουν να υπάρξουν εντάσεις και ασυνεννοησία μεταξύ σας. Συναισθηματικά αμφίθυμοι θα νιώθετε κάποιες φορές. Τώρα θα κλείσουν κάποιοι κύκλοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ κάποιες σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, που είχαν στο παρελθόν διαταραχτεί, επαναξιολογούνται και δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να ρίξετε γέφυρες επανασύνδεσης.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, περισσότερο δραστήριοι θα είστε σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους κύκλους σας, έχει έντονη κινητικότητα, προσκλήσεις αλλά και προκλήσεις για να τις κατακτήσετε. Ίσως τώρα να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στους χώρους που κινείστε ή δραστηριοποιείστε. Στη διάρκεια αυτή, πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις, οπότε προνοήστε λιγάκι παραπάνω στο να έχετε κάτι στην άκρη για να τα καλύψετε, αποφεύγοντας κυρίως τις άσκοπες αγορές και καταναλωτικές δαπάνες σε είδη που δεν τα χρειάζεστε άμεσα. Καλό θα ήταν να κλείσετε θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κληρονομιές, φορολογικά ή άλλα σχετικά ζητήματα.

*Τοξότες, η κατήφεια του προηγούμενου διαστήματος παρέρχεται κι έτσι την εβδομάδα αυτή, θα είστε πιο δυναμικοί, αποφασισμένοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, δραστήριοι και με έντονη κοινωνική κινητικότητα. Ξεκινάει μια εποχή που θα σας δώσει την έμπνευση να κάνετε δημιουργικά πράγματα, που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, ή να προωθήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας αποδώσουν και οικονομικά οφέλη. Οι ημέρες αυτές μπορούν να χαρακτηριστούν άκρως ερωτικές, αφού θα έχετε τις ευκαιρίες στο να αλλάξετε το ερωτικό τοπίο της ζωής σας. Διαχειριστείτε χωρίς σπατάλες τους οικονομικούς σας πόρους. Ίσως να παρουσιαστούν κάποιες ζημιές στο σπίτι ή τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

*Παρθένοι, οικονομικά φορολογικά κληρονομικά ή και νομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια τις ημέρες αυτές. Κάντε καλύτερους διακανονισμούς και ρυθμίσεις σε δάνεια που εκκρεμούν και μην προβείτε σε δανεισμούς ή να δανείσετε χρήματα την περίοδο αυτή. Σταθεροποιούνται σχέσεις κυρίως αισθηματικές, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένες από αυτές να επισημοποιηθούν σε κοινωνικό επίπεδο. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού ίσως δεχτείτε μία άκρως δελεαστική πρόταση, ή προαγωγή τις ημέρες αυτές. Προς το παρόν όμως μην δεσμευτείτε ενυπόγραφα και κερδίστε χρόνο στο να απαντήσετε μετά τις 12 του μήνα, που θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με την εξέλιξη αυτή. Τώρα θα κλείσει οριστικά, μια κατάσταση της προσωπικής σας ζωής.

*Ιχθύες, η διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να είναι συνετή και να αποφύγετε να κάνετε δαπάνες σε είδη που δεν χρειάζεστε άμεσα, αφού θα έχετε την τάση να ξοδεύετε χρήματα για ανάγκες κυρίως καταναλωτικής εκτόνωσης. Θα χρειαστεί να καλύψετε τις ημέρες αυτές κάποια έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις, που δεν είχατε υπολογίσει. Καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων σημαντικών θεμάτων που αναμένετε, ίσως σας ρίξουν ψυχολογικά. Να είστε προσεκτικοί στον προγραμματισμό ταξιδιών, να τσεκάρετε διπλή και τριπλή φορά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα. Μην αγοράζετε την εποχή αυτή συσκευές τεχνολογίας. Μία στενή διαπροσωπική σας σχέση, ίσως τώρα περάσει μία περίοδο κρίσης.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!