Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!


Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται με την τελευταία  Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω ολοκληρώνοντας ένα κύκλο αλλαγών που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην 13ο 37’ του  Αιγόκερω στις 07:44 π.μ. στο ζώδιο του Αιγόκερω , ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την εξουσία, τους στόχους, τα όρια , την αυστηρότητα , τις τιμές, το κατεστημένο, την φιλοδοξία και την κοινωνική άνοδο, θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 2ο 21’ του Σταθερού Λέοντα.

Σε τι αλλαγές όμως θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε η τελευταία Πανσέληνος -Σεληνιακή Έκλειψη του καλοκαιριού ;

Το γεγονός ότι και αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα της Υπηρεσίας – Θυσίας (6ο -12ο ), θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή μας για άλλη μια φορά τα θέματα που αφορούν την εργασία  αλλά και την Δημόσια Υγεία αλλά και σημαντικά νέα σε ότι αφορά τις εξελίξεις γύρω από την θεραπεία και το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού , ενώ για άλλη μια φορά το παρασκήνιο καλά κρατεί.

Η όψη συνόδου ανάδρομου Δία – ανάδρομου Πλούτωνα που προηγήθηκε έρχεται να εδραιώσει αυτές τις αλλαγές, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει ενισχυτικά σε ότι αφορά την ανάγκη να επιταχυνθούν οι προσπάθειες της ανθρωπότητας σε σχέση με την μάχη που δίνει η επιστημονική κοινότητα απέναντι στον μονοκύτταρο εισβολέα, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού είναι πιθανό  να φορτίσει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα σε ότι αφορά το αίσθημα της κοινωνικής αδικίας και τις αντιδράσεις που έχουν προηγηθεί σε ορισμένες χώρες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Χείρωνα θα φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής μας τα θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό και τους πρόσφυγες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Χείρωνα είναι πιθανό να μην μας αφήσει να δούμε τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και να μας κρατήσει δέσμιους των συναισθημάτων μας.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνους τρόπους για να προωθήσουμε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας.

Ενώ, τον ρόλο του εξισσοροπιστή θα παίξει η ανοιχτή όψη εξάγωνου που σχηματίζουν μεταξύ τους οι δύο αιώνιοι εραστές του ζωδιακού η Αφροδίτη με τον Άρη, η οποία θα μας βοηθήσει να προβάλλουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι μια όψη που θα βοηθήσει αρκετά ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά αφήνοντας πίσω τους τις δύσκολες μέρες του παρελθόντος,

Αστρικά η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 19ο 29’ του Τοξότη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού {Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου ή στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 8ο 13’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Το μήνυμα της τελευταίας Σεληνιακής Έκλειψης του καλοκαιριού είναι:

φροντίζω με ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο τα του οίκου μου, αλλά νοιάζομαι και για το καλό του κοινωνικού συνόλου, γιατί έχω συνειδητοποιήσει ότι όταν είναι καλά οι άλλοι γύρω μου είμαι και εγώ καλά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης  στο ζώδιο του Αιγόκερου  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών ολοκληρώνεται στην ζωή σας. Πλέον εσείς οι Κριοί είστε έτοιμοι να βάλετε νέα όρια και να κυνηγήσετε στόχους που θα σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους και δημιουργικούς. Ενώ για τους περισσότερους από εσάς ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί η αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Του μελλοντικούς σας στόχους θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη εσείς οι Ταύροι. Άλλωστε έχετε αρχίσει πλέον να δέχεστε τις αλλαγές και να προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες, κάτι που για εσάς φάνταζε στην αρχή δύσκολο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχετε αλλάξει την οπτική θέασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά θα κληθείτε εσείς οι Δίδυμοι να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Για άλλους αυτοί οι φόβοι μπορεί να  έχουν σχέση με την οικονομική ανασφάλεια που μπορεί κατά καιρούς να αισθάνεστε, ενώ άλλοι να νιώθετε ότι εάν εκφράσετε τα συναισθήματα σας θα θεωρηθείτε αδύναμοι. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι εάν χαμογελάσετε στην ζωή δεν θα συμβεί τίποτα από τα δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους ήρθε η στιγμή των σημαντικών αποφάσεων της ζωής σας. Τα τελευταία χρόνια  διαπιστώσατε ότι αρκετές από τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις όχι μόνο δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε αλλά σας κρατάνε πίσω. Κλείστε λοιπόν την πόρτα στο παρελθόν  και προχωρήστε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας έχουν αρχίσει να σας προβληματίζουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις και να μην φοβηθείτε το αύριο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να τολμήσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε αρκετές ευχάριστες αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την οικογένεια σας  θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς. Για να το καταφέρετε θα πρέπει να αναθεωρήσετε αρκετές από τις  οικογενειακές πεποιθήσεις που σας κρατούσαν πίσω, ενώ θα πρέπει να μάθετε να διεκδικείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Σκορπιούς. Αυτό θα συμβεί γιατί θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τους συνομιλητές σας και εκφράζετε τις απόψεις σας, ενώ για άλλους είναι πιθανό ο έρωτας να τους χτυπήσει την πόρτα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αξία σας ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους εσείς οι Τοξότες. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε κοπιάσει πολύ τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή, ενώ για άλλη μια φορά δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια φορά είναι στραμμένα επάνω σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα βάλει το τελικό λιθαράκι στον κύκλο των αλλαγών που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξανά συστηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενισχύσει το άγχος σας για το αύριο καθώς θα σας βάλει στην διαδικασία να δουλέψετε αθόρυβα  και παρασκηνιακά.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές στον φιλικό σας κύκλο θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ανοίξει το δρόμο για νέες σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη, ενώ θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αποχωριστείτε φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία δεν έχετε πλέον κοινά σημεία επαφής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!