Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό από 10/3 – 17/3/2019

Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό από 10/3 – 17/3/2019


Σε γενικές γραμμές, αν και διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, αυτή η εβδομάδα θα κινήσει ήρεμα σχεδόν για όλες τις ομάδες των ζωδίων. Πιο ευνοημένοι θα είναι η ομάδα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα έχουν και τις ευχάριστες αλλά και τις λίγο πιο δύσκολες στιγμές εξαιτίας όχι μόνο των υπερβολικών προσδοκιών τους , αλλά κυρίως, γιατί είναι η ομάδα που επηρεάζεται πιο άμεσα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ξεκινώντας, την Κυριακή 13/03 και την Δευτέρα 11/3 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, οι μέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 12/3 η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι μια εξαιρετική ημέρα  για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 13/3 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τόσο τα ζώδια του  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου να συγκεντρωθούν σε απαιτητικές εργασίες. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα ενισχύσει την τάση υπερβολής που έχουν αυτή τη χρονική περίοδο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 14/3 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου να  πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα βοηθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου όχι μόνο να διαφημίσουν τον εαυτό τους, αλλά κυρίως, να επανεξετάσουν τις θέσεις τους.

Την Παρασκευή 15/3 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, θα είναι υπεύθυνη για τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 16/3 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους.

Την Κυριακή 17/3 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι εξαιρετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει σε ήρεμους και αρκετά ευχάριστους ρυθμούς, αρκεί να έχουμε στο νου μας μόνο μια προϋπόθεση, όχι υπερβολές. Γιατί είναι όμορφο να θέλουμε ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε τις σκέψεις μας στους αγαπημένους μας, αρκεί αυτά που λέμε να μπορούμε να τα κάνουμε πράξη και να μην είναι λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Άλλωστε, η ζωή και η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές τις οποίες πρέπει να μάθουμε να απολαμβάνουμε.

Καλά κούλουμα, Καλή Σαρακοστή και να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Πιο ευχάριστο θα γίνει από αυτή την εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό . Σημαντικό ρόλο ...

Astro-Μηνύματα από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Η εβδομάδα αυτή , δεν παράγει ιδιαίτερες πιέσεις και μας αφήνει το περιθώριο να οργ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Κριέ Τί ήθελα και σε ρωτούσα για το πως πάνε τα αισθηματικά σου; Με στόλισες με τόσα ...

Astro-Μηνύματα από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια πλούσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Κριέ Απαράδεκτη η δικαιολογία σου να μου λες ότι έχεις τις κλειστές σου και γι αυτό ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Έντονο πλανητικό ενδιαφέρον θα έχει η 3η εβδομάδα του Μαΐου, και αυτό γιατί εκτός α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u