Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/5 – 17/5/2020


Μια ιδιαίτερα παραγωγική και γεμάτη ενδιαφέρουσες όψεις και πολλές πλανητικές αλλαγές ξεκινά.

Με πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τον Ερμή, ο οποίος λίγο πριν  ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψεις με τον Δία και τον Άρη, ενώ με την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων η πρώτη του συνάντηση θα είναι με τον Κρόνο, και τον Ήλιο, ο οποίος θα σχηματίσει θετικές όψεις τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Δία.

Δεν θα μείνουμε μόνον εκεί, αφού, η πλανητική κινητικότητα θα συνεχιστεί με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και με το γεγονός ότι δύο πλανήτες θα ξεκινήσουν την ανάδρομη πορεία τους,  και αυτοί είναι,  ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου, η  Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, και ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), πιο απελευθερωτική για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ  πιο έντονη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 10/05 αρχικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο ρομαντικούς και τρυφερούς  τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και των Ιχθύες και τους Παρθένους,  η οποία μαζί  με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα απογειώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων).

Την Δευτέρα 11/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις και να παρασυρθούν σε εγωιστικές συμπεριφορές οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Τρίτη 12/05 θα κυριαρχήσουν οι πολλές πλανητικές αλλαγές, αρχικά ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη θα μπει σε στάση στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής που έχει κάνει την είσοδο του τα ξημερώματα στο ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να οργανώσουν την δουλειά τους με πρακτικό τρόπο και να ασχοληθούν με υποθέσεις που είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα για καιρό.

Την Τετάρτη 13/05 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα ωθήσει σε δράση, λίγο πιο μυστική, ενώ, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 14/05 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα έχουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Παρασκευή 15/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματικής τους ζωή.

Το Σάββατο 16/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς), ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ενώ την Κυριακή 17/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παίρνω και πάλι την ζωή μου στα χέρια μου, όμως αυτή την φορά θα δεν θα αφήνω την ρουτίνα να με παρασύρει, αλλά θα δίνω στον εαυτό μου το χρόνο που χρειάζεται για να επαναξιολογήσω τις σχέσεις μου και να κάνω τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u