Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/5 – 17/5/2020


Μια ιδιαίτερα παραγωγική και γεμάτη ενδιαφέρουσες όψεις και πολλές πλανητικές αλλαγές ξεκινά.

Με πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τον Ερμή, ο οποίος λίγο πριν  ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψεις με τον Δία και τον Άρη, ενώ με την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων η πρώτη του συνάντηση θα είναι με τον Κρόνο, και τον Ήλιο, ο οποίος θα σχηματίσει θετικές όψεις τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Δία.

Δεν θα μείνουμε μόνον εκεί, αφού, η πλανητική κινητικότητα θα συνεχιστεί με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και με το γεγονός ότι δύο πλανήτες θα ξεκινήσουν την ανάδρομη πορεία τους,  και αυτοί είναι,  ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου, η  Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, και ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), πιο απελευθερωτική για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ  πιο έντονη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 10/05 αρχικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο ρομαντικούς και τρυφερούς  τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και των Ιχθύες και τους Παρθένους,  η οποία μαζί  με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα απογειώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων).

Την Δευτέρα 11/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις και να παρασυρθούν σε εγωιστικές συμπεριφορές οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Τρίτη 12/05 θα κυριαρχήσουν οι πολλές πλανητικές αλλαγές, αρχικά ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη θα μπει σε στάση στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής που έχει κάνει την είσοδο του τα ξημερώματα στο ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να οργανώσουν την δουλειά τους με πρακτικό τρόπο και να ασχοληθούν με υποθέσεις που είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα για καιρό.

Την Τετάρτη 13/05 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα ωθήσει σε δράση, λίγο πιο μυστική, ενώ, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 14/05 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα έχουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Παρασκευή 15/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματικής τους ζωή.

Το Σάββατο 16/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς), ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ενώ την Κυριακή 17/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παίρνω και πάλι την ζωή μου στα χέρια μου, όμως αυτή την φορά θα δεν θα αφήνω την ρουτίνα να με παρασύρει, αλλά θα δίνω στον εαυτό μου το χρόνο που χρειάζεται για να επαναξιολογήσω τις σχέσεις μου και να κάνω τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!