Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/7 – 18/7/2021


Γεμάτη ευκαιρίες , τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Η αφετηρία των θετικών γεγονότων γίνεται με την είσοδο του Ερμή, μετά την δίμηνη παραμονή του στους Διδύμους, στο Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ η πρώτη του συνάντηση με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, φέρνει στην ζωή μας σημαντικούς ανθρώπους αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Επίσης, η άκρως ερωτική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα , στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μας  υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες ερωτικές εμπειρίες και παθιασμένους έρωτες.

Τις διαισθητικές μας ικανότητες θα ενισχύσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στα μέσα της εβδομάδας ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα , ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στα τέλη της εβδομάδας με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει αρκετούς σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των πρώτων ημερών, ενώ μια περίοδος πολλών συζητήσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα ξεκινήσει για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Από την άλλη πλευρά, με χαρά θα δουν την ερωτική τους ζωή να  αναζωπυρώνεται τόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί, Υδροχόοι) όσο και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) εξαιτίας της όψης συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη.

Την φωνή της διαίσθησης τους θα πρέπει να ακούσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι η εβδομάδα για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους). Ενώ οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 11/07

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς)  να αναπτύξουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ θα εγκαινιάσει μια περίοδο πολλών συζητήσεων για  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 12/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς θα φέρει τυχερές γνωριμίες, αλλά και την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Την Τρίτη 13/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο τόσο για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, όσο και για τους Κριούς και τους Τοξότες.

Την Τετάρτη 14/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 15/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και τις διαισθητικές ικανότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 17/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα παρασύρει σε εμμονές και αρνητικές σκέψεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Ακούω την διαίσθηση μου και εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται για να κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου, η κινητήριος δύναμη άλλωστε για όλα είναι ο έρωτας, όμως πρέπει να θυμάμαι ότι για να κάνω μια νέα αρχή είναι απαραίτητο να έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!