Ερμής στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει


Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράμε στα ερεθίσματα που δεχόμαστε από το περιβάλλον δεν είναι ποτέ ίδιος, άλλες φορές αντιδρούμε παρορμητικά, άλλες πιο συναισθηματικά, ενώ άλλες με ψυχρή λογική. Μετά από 2 περίπου μήνες όπου είχαμε να διαχειριστούμε όλοι μας ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών, ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να εκφραζόμαστε με πιο συναισθηματικό τρόπο.

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τόσο τον τρόπο που εκφραζόμαστε, όσο και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες μας στους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, φόβους που για αρκετό καιρό κρύβαμε καλά μέσα μας.

Επίσης, θα οξυνθεί η ικανότητα μας να καταλαβαίνουμε την συναισθηματική κατάσταση των συνομιλητών μας, ενώ δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα σκύψουμε πάνω σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα τους δώσουμε τις συμβουλές μας.

Ωστόσο, θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα δυσκολευτούμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα ή τα νεύρα μας με αποτέλεσμα να εκφράσουμε τα παράπονα μας πιο έντονα ή να έχουμε νευρικά ξεσπάσματα.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/07 στις 23:34 μ.μ. και στις 28/07 στις 04:10 π.μ.  να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Ιδιαίτερα ευνοούμενοι από το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες) όπου θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν  τα μελλοντικά τους σχέδια και να προχωρήσουν σε πολύ σημαντικές συμφωνίες, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχουν πολύ σημαντικές συζητήσεις και θα κληθούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις τόσο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 12/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία (1ο 24΄), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση ενώ υπόσχεται ότι θα φέρει και τυχερές συναντήσεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 2 ημέρες του ζωδίου τους καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (14ο 24’), θα ωθήσει να προωθήσουν τις τολμηρές τους ιδέες τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο μισό του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 54’), θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την διαίσθηση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 25/07 η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (25ο 22’), θα παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και εκδικητικές ενέργειες  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα μέσα από τις οποίες θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας , ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα βρείτε λύσεις σε  θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί ιδιαίτερα τις επαγγελματικές συζητήσεις , ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές  μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, στις οποίες όμως μπορείτε να  συνδυάσετε και ολιγοήμερες διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες για τις οποίες είχατε ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και καιρό, ενώ είναι πιθανό να λάβετε και ένα bonus. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και φυσικά να ολοκληρώσετε τις  συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι είστε πιο αποφασισμένοι σε σχέση με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις μυστικές επαγγελματικές επαφές και τις κρυφές συμφωνίες, τις οποίες θα είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε σε λίγο καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να εισβάλει και πάλι στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί αρχικά τις συζητήσεις με φίλους, ενώ μέσα από τα διάφορα καλέσματα και τις φιλικές συγκεντρώσεις  θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπα, τα οποία θαυμάζατε καιρό και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης,  είναι πιθανό να έρθετε και πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Με την καριέρα σας ασχολείστε με ιδιαίτερο ζήλο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο  του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, βελτιώνοντας παράλληλα και την εικόνα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή  για να στείλετε το βιογραφικό σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η είσοδος  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης  τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποία μέσα στο χειμώνα είχε αναβληθεί, αλλά και να φύγετε για  διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθηση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  ευνοούν τις συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες,  ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και με παλιούς σας συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε την ηρεμία να επιστρέφει στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες θα αναλάβετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας, στις οποίες θα δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να αρχίσετε να φλερτάρετε και με κάποιους συναδέλφους σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, τα οποία δουλεύατε εδώ και καιρό.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα είστε οι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!