Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου


Το φετινό καλοκαίρι μας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε και να ερωτευτούμε, πάντα όμως με προσοχή, γιατί θα πρέπει να έχουμε ως κύριο μέλημα μας, εκτός από τη διασκέδαση, την προστασία του εαυτού μας αλλά και των κεκτημένων μας.

Στις 10/07 στις 04:16 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου στην 18ο 01, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, την πατρίδα, τις οικογενειακές αξίες και παραδόσεις αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα μας, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 21ο 19΄των Μεταβλητών Διδύμων, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πληροφορία, την διάδοση της είδησης.

Έχοντας αφήσει πίσω μας, μια εβδομάδα γεμάτη έντονα και απρόσμενα γεγονότα, η Νέα Σελήνη του Ιουλίου φωτογραφίζει με την επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας (2ο οίκος, οίκος των αξιών).  

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα απαιτεί από όλους μας να μεταμορφωθούμε, αφήνοντας στην άκρη παρωχημένες αντιλήψεις , και να προσαρμοστούμε γρήγορα στην νέες συνθήκες. Άλλωστε στη φύση δεν επιβιώνει αυτός που θεωρητικά είναι πιο δυνατός, αλλά αυτός που έχει την ικανότητα να αλλάζει και να προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο περιβάλλον. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα οράματα μας.

Οι όψεις αντίθεσης του Άρη και της Αφροδίτης που προηγήθηκαν με τον Κρόνο, εκτός από αρκετούς περιορισμούς, μας βοήθησαν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, με οδηγό τη λογική και όχι το συναίσθημα. Ενώ οι όψεις τετραγώνου που σχημάτισαν ο Άρης και η Αφροδίτη με τον Ουρανό, εκτός από εκρηκτικά γεγονότα και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, προκάλεσαν και απρόσμενες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.

Πάντα όμως, μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο, έτσι, αφού ξεκαθάρισε το τοπίο στην ερωτική μας ζωή, ακολουθεί η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, μια όψη που μας υπόσχεται ότι όσοι βρεθούν σε διακοπές αυτή τη χρονική περίοδο θα ζήσουν έντονους καλοκαιρινούς έρωτες.

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που προηγήθηκε, και αυτό θα πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με την διασπορά φημών και ψεύτικων ειδήσεων, για διάφορα θέματα .

Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ερμή ανάδρομου Δία, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να προωθήσουμε τα νέα επαγγελματικά μας σχέδια, ενώ αρκετά νέα παιδιά θα δουν το δρόμο προς την Ανώτερη Εκπαίδευση να ανοίγει μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 23ο 52΄ των Μεταβλητών Διδύμων, είναι ιδιαίτερα σημαντική  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί σε αυτή τη μοίρα, καθώς ενεργοποιεί την Ηλιακή Έκλειψη της 14/12/2020. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 27ο 10΄του Ταύρου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι κρυφές όψεις που σχηματίζονται. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η σύνοδος του Αστρικού Άρη και της Αστρικής Αφροδίτης με τον ανάδρομο Τροπικό Πλούτωνα, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε όσες σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωράνε, και να μετασχηματίσουν αντίστοιχα όσες έχουν αντέξει.

Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αστρική Νέα Σελήνη με τον Τροπικό Ποσειδώνα απαιτεί από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί σε αρκετές περιπτώσεις τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι:

Αφήνω πίσω μου ότι δεν έχει να μου προφέρει κάτι, και προχωράω μπροστά, προστατεύοντας όμως παράλληλα τα κεκτημένα μου, ενώ δεν αφήνω τις φήμες και τις ψεύτικες ειδήσεις να επηρεάσουν την κρίση μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα σε νέες βάσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Από την άλλη πλευρά για ορισμένους από εσάς μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να είναι η αφορμή για να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας από εδώ και στο εξής. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι αρκετά φορτωμένο, με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις , στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας. Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις στις οποίες θα συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυνατοί και αποφασισμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε τρόπους για να διαφυλάξετε τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτές τις ημέρες είναι δικός σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, ανοίγει το δρόμο να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, με την προϋπόθεση ότι,  έχετε κλείσει οριστικά και αμετάκλητα τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες και όχι άδικα, αφού τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές διαδεχόταν η μια την άλλη. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ θα πρέπει να είστε έτοιμοι και για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, ενώ κατά τη διάρκεια των διαφόρων προσκλήσεων, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα βρείτε και αρκετούς συμμάχους για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να βάλετε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας, και τα σχέδια σας για το μέλλον που αφορούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. Επίσης,  οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικές ειδήσεις σε ότι αφορά τις Σπουδές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις οι οποίες σας απασχολούν εδώ και καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες.  Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά τόσο με τη σχέση σας με τον σύντροφο σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται και οι νέες συνεργασίες, οι οποίες έχουν όλες τις προοπτικές για να κρατήσουν καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας συνεχώς αυξάνονται. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί να δείξετε το σοβαρό σας πρόσωπο, και να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις ευθύνες που σας έχουν δοθεί. Ενώ παράλληλα, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε το άγχος και την πίεση της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ παράλληλα, σας υπόσχεται ότι θα έχετε την δυνατότητα να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την σχέση τους με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!