Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019


Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της, στο ζώδιο του Κριού, θα μας φέρει αντιμέτωπους τόσο με τις σχέσεις που έχουμε με τους άλλους όσο και με τον εαυτό μας.

Κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος, με το οποίο θα βιώσουμε τις προσωπικές μας στιγμές. Αυτοί που επηρεασθούν περισσότερο και αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), σημαντικές ευκαιρίες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 13/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα φέρει σημαντική βοήθεια και τύχη στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 14/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό τους και τις πεποιθήσεις τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ωθήσει να προχωρήσουν σε επανεκκινήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο απαιτεί από τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δείξουν τις οργανωτικές τους ικανότητες.

Την Τρίτη 15/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 16/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους , Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 17/10 η είσοδος  της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού ( Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 18/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού ( Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ).

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την ικανότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να αντιλαμβάνονται των παλμό των εξελίξεων και να προσαρμόζονται σε αυτό με ευκολία.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και τις αξίες μας, και να μην διστάσουμε να διώξουμε οριστικά ότι έχει τελειώσει. Άλλωστε μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα το φως.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u