Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019


Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της, στο ζώδιο του Κριού, θα μας φέρει αντιμέτωπους τόσο με τις σχέσεις που έχουμε με τους άλλους όσο και με τον εαυτό μας.

Κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος, με το οποίο θα βιώσουμε τις προσωπικές μας στιγμές. Αυτοί που επηρεασθούν περισσότερο και αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), σημαντικές ευκαιρίες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 13/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα φέρει σημαντική βοήθεια και τύχη στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 14/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό τους και τις πεποιθήσεις τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ωθήσει να προχωρήσουν σε επανεκκινήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο απαιτεί από τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δείξουν τις οργανωτικές τους ικανότητες.

Την Τρίτη 15/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 16/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους , Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 17/10 η είσοδος  της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού ( Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 18/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού ( Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ).

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την ικανότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να αντιλαμβάνονται των παλμό των εξελίξεων και να προσαρμόζονται σε αυτό με ευκολία.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και τις αξίες μας, και να μην διστάσουμε να διώξουμε οριστικά ότι έχει τελειώσει. Άλλωστε μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα το φως.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Ιδιαίτερα απαιτητική και αρκετά περιοριστική, θα είναι η 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Κριέ μη μασάς Έχεις και τον άλλο που σου λέει “κάντε έρωτα και όχι πόλεμο” κι εσύ ο ...

Astro-Μηνύματα από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Στην αρχή της εβδομάδας αυτής, ίσως πολλοί να αισθανθούν εκνευρισμό και κάποια συν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/9 – 6/10/2019

In category Astrology News

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευρά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u