Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/11 – 20/11/2022


Την δυνατότητα να επουλώσουμε τις πληγές μας θα μας δώσει αυτή η εβδομάδα, καθώς θα είναι πιο ήρεμη, ευχάριστη για τους περισσότερους από εμάς, και γεμάτη θετικές συγκινήσεις. Σε αυτό θα συμβάλουν οι θετικές όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, αλλά και οι μετακινήσεις του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη.

Με το δεξί θα ξεκινήσει η εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού, θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή, αλλά και σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία, η οποία ανοίγει τον δρόμο για τυχερές ερωτικές γνωριμίες. Στην ίδια ευχάριστη θέση θα βρεθεί και ο Ερμής, καθώς και αυτός λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού, θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο παρατηρητικοί, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, μας υπόσχεται ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Αντίστοιχα θετικές θα είναι και οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος, αφού αρχικά θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια όψη που θα μας ωθήσει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας, ενώ στην συνέχεια η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους και να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια υπήρχαν στο δρόμο μας. Το ειδυλλιακό  σκηνικό θα χαλάσει στα τέλη της εβδομάδας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, του ανάδρομου Άρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια όψη που θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς για άλλη μια φορά θα μας φέρει αντιμέτωπους με απάτες, ψευδαισθήσεις αλλά και φανατικές αντιδράσεις.

Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ιδιαίτερα τυχερή και ερωτική θα είναι για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Μια από τις πιο ερωτικές και επικοινωνιακές περιόδους της χρονιάς θα ξεκινήσει για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Πολύ όμορφα θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι στα τέλη της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

 Την Κυριακή 13/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς τους προσφέρει την  δυνατότητα να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους και να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Την Δευτέρα 14/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα του Αιγόκερω, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 15/11

Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα της ημέρας, θα ολοκληρωθεί με την θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, μια όψη που υπόσχεται θετικές εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 16/11

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, αλλά και τυχερές γνωριμίες.

Την Πέμπτη 17/11

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας και ευχάριστων συζητήσεων για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε εντάσεις και λεκτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 18/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους και να ξεπεράσουν όσα εμπόδια υπάρχουν στον δρόμο τους τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 19/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 2η φορά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 20/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο, γι’ αυτό και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, καθώς μια απαιτητική κατάσταση μας βοηθάει να δυναμώνουμε και να προχωράμε μπροστά, και να μην αγνοούμε τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!