Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/2 – 20/2/2022


Το χαμόγελο, η καλή διάθεση και η αισιοδοξία επιστρέφουν, μετά από αρκετό καιρό και πάλι στην ζωή μας. Αν θέλαμε να περιγράψουμε με δύο λόγια αυτή την εβδομάδα, θα λέγαμε ότι είναι μια από τις πιο όμορφες και ερωτικές εβδομάδες της χρονιάς, και σε αυτό δεν θα παίξει ρόλο αποκλειστικά και μόνο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς αστρολογικά θα την γιορτάσουμε μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα.

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή στο Αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, συνεχίζεται με την λαμπερή Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα και ολοκληρώνεται με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς. Αυτό όμως που κάνει αυτή την εβδομάδα τόσο ξεχωριστή, είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη, την ημέρα της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, και υπόσχεται να ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη, όχι μόνο αυτή την ημέρα, αφού είναι μια όψη που θα μας επηρεάσει θετικά για αρκετό καιρό μιας και  αυτοί οι δύο πλανήτες θα συνεχίσουν το σφιχτό εναγκαλισμό τους και στο ζώδιο του Υδροχόου, σχεδόν μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Ενώ πολύ σημαντική, σε Κοσμικό κυρίως επίπεδο, θα είναι και η συνάντηση σε όψη εξάγωνου του Δία από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια όψη που θα δώσει καινοτόμες ιδέες και λύσεις, σε θέματα που αφορούν την Γη, τις καλλιέργειες αλλά και στην μάχη κατά των ασθενειών. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ όμορφη για όλους, όμως, ιδιαίτερα ευνοημένοι τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στα οικονομικά τους θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ πολύ θετική για θέματα επικοινωνίας είναι και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Απελευθερωμένοι θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Γεμάτοι ενέργεια θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ κάτω από το πρίσμα του μεγεθυντικού φακού θα βάλουν τις προσωπικές τους σχέσεις και τις συνεργασίες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Αυτοί όμως, που πραγματικά θα απολαύσουν το φως του φεγγαριού είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Κυριακή 13/02

η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να εξωτερικεύσουν με πιο έντονο τρόπο τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 14/02

Η όψη αντίθεσης της Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει, μέχρι το μεσημέρι, τους φόβους και τις ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Ενώ, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), παράλληλα όμως θα εγκαινιάσει μια περίοδο με έντονες συζητήσεις και αρκετές συγκρούσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 15/02

Οι απαιτητικές όψης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα αισθάνονται ότι εξωτερικά εμπόδια δεν τους αφήνουν να εξελιχθούν.

Την Τετάρτη 16/02

Θα είναι η μέρα που θα γιορτάσουμε πραγματικά τον έρωτα, καθώς η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση κυρίως για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς). Όλα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο έντονα κάτω από το φως της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ στο ζώδιο του Λέοντα και θα επηρεάσει συναισθηματικά κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Την μαγεία αυτής της Πανσελήνου θα απολαύσουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες).

Την Πέμπτη 17/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία θα παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του  2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 18/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες ιδέες, οι οποίες μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι, όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Επίσης, το ίδιο απόγευμα η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, μια χρονιά που θα έχει την σφραγίδα του πλανήτη της τύχης Δία. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το Σάββατο 19/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 20/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την όψη συνόδου της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικά καυγαδάκια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας, αρκεί να μάθουμε να απολαμβάνουμε την μοναδικότητα της στιγμής, και οι λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν θα έρθουν με μαγικό τρόπο.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!