Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό απο 14/4 – 21/4/2019

Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό απο 14/4 – 21/4/2019


Η 3η  εβδομάδα του Απριλίου μπορεί να μην έχει πολλές πλανητικές όψεις, έχει όμως σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις στο δεύτερο μισό της, οι οποίες θα αλλάξουν την ροή τη ενέργειας γύρω μας, ξεκινώντας από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, το πώς λειτουργούμε στις σχέσεις μας, και πάνω από όλα, θα φωτίσει σημαντικές πτυχές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πιο απελευθερωμένοι από αυτές τις πλανητικές αλλαγές θα νιώσουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες ), έτοιμοι για να κάνουν ξεκάθαρες συζητήσεις και να διεκδικήσουν τα θέλω τους θα αισθανθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ με μεγαλύτερη αισιοδοξία θα ατενίσουν το μέλλον τους τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 14/4, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία ευνοεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να αγαπήσουν αληθινά και να μεταμορφώσει ουσιαστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 15/4 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές ή οικονομικές σπατάλες και ερωτικά σκάνδαλα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τρίτη 16/4 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου  θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους , Τοξότες , Ιχθύες) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 17/4 ο Ερμής θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων , απελευθερώνοντας ουσιαστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) από τις μπερδεμένες σκέψεις, και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού. Η παρουσία του στο ζώδιο του Κριού θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς, ευνοεί τις ξεκάθαρες κουβέντες, αφού αυτό που λέμε αυτό εννοούμε, ενώ θα παρασύρει σε έντονες συζητήσεις τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 18/4 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους , Αιγόκερους) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 19/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών, να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις σχέσεις τους και να δουν ξεκάθαρα πτυχές που μέχρι τώρα απέφευγαν να αγγίξουν.

Το Σάββατο 20/4 ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων τους . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα γεμίσει με ενέργεια όχι μόνο τους Ταύρους αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) και υπεραισιοδοξία  τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση και θα κάνει πιο διεκδικητικά στον έρωτα τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Η Κυριακή 21/4 είναι ημέρα 2 ταχυτήτων, στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες , Υδροχόους) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες). Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους , Ιχθύες) , από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Οι πλανητικές μετακινήσεις της 3ης εβδομάδας του Απριλίου, θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο εξωστρεφείς , διεκδικητικοί και αισιόδοξοι, σε αυτή την αλλαγή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η είσοδος των δυο προσωπικών πλανητών (του Ερμή και της Αφροδίτης) στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Όλη αυτή όμως η ενέργεια δεν θα πάει χαμένη, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να της δώσουμε αξία.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα !!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u