Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μοιραίοι έρωτες…

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μοιραίοι έρωτες…


Στις 14/04 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 08’). Η συνύπαρξη  των δύο αυτών πλανητών έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο με τον οποίο εμείς αισθανόμαστε ασφαλείς (οικονομικά και συναισθηματικά), την ανάγκη και την ικανοποίηση να έχουμε τους άλλους κάτω από την επιρροή μας, μα πάνω από όλα την ικανότητα μας να μετασχηματιζόμαστε. Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθάει στην ουσιαστική μεταμόρφωση  μας, φέρνει μοιραίους έρωτες, μας βοηθάει να επουλώσουμε τις συναισθηματικές μας πληγές, είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά μας, ενώ είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση τους προχωρώντας σε μια αισθητική παρέμβαση. Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,  Ιχθύες) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η ένταση και το πάθος σας χαρακτηρίζουν. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να επουλώσετε παλιές συναισθηματικές πληγές, φέρνοντας στη ζωή σας ένα νέο μοιραίο έρωτα, ο οποίος θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ, οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Διδύμους. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω ,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σχέδια  τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν για εσάς και θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς ψάχνετε δουλειά, για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα γίνουν το διαβατήριο σας για την επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι το εισιτήριο σας για να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα καταφέρετε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε την μορφή της ερωτικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιο ήρεμοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα  ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς για εσάς τους Σκορπιούς.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από την γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί τόσο απέναντι στην οικογένεια σας όσο και με τα αποκτήματα σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί, είναι πολύ λεπτή η γραμμή που σας χωρίζει από το να γίνετε κτητικοί. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας έχει αλλάξει ριζικά. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο εκφραστικούς, ενώ, οι ιδέες σας θα είναι η αφορμή για να βοηθήσετε και άλλους να μεταμορφωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να ζήσετε έντονα συναισθήματα είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να νιώσετε πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα, με αποτέλεσμα να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον/ στην ερωτική σας σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Γοητευτικοί και ακαταμάχητοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο  σας με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την γοητεία σας, και θα σας βοηθήσει να αποτελέσετε το επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u