Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μοιραίοι έρωτες…


Στις 14/04 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 08’). Η συνύπαρξη  των δύο αυτών πλανητών έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο με τον οποίο εμείς αισθανόμαστε ασφαλείς (οικονομικά και συναισθηματικά), την ανάγκη και την ικανοποίηση να έχουμε τους άλλους κάτω από την επιρροή μας, μα πάνω από όλα την ικανότητα μας να μετασχηματιζόμαστε. Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθάει στην ουσιαστική μεταμόρφωση  μας, φέρνει μοιραίους έρωτες, μας βοηθάει να επουλώσουμε τις συναισθηματικές μας πληγές, είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά μας, ενώ είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση τους προχωρώντας σε μια αισθητική παρέμβαση. Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,  Ιχθύες) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η ένταση και το πάθος σας χαρακτηρίζουν. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να επουλώσετε παλιές συναισθηματικές πληγές, φέρνοντας στη ζωή σας ένα νέο μοιραίο έρωτα, ο οποίος θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ, οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Διδύμους. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω ,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σχέδια  τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν για εσάς και θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς ψάχνετε δουλειά, για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα γίνουν το διαβατήριο σας για την επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι το εισιτήριο σας για να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα καταφέρετε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε την μορφή της ερωτικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιο ήρεμοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα  ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς για εσάς τους Σκορπιούς.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από την γοητεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί τόσο απέναντι στην οικογένεια σας όσο και με τα αποκτήματα σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί, είναι πολύ λεπτή η γραμμή που σας χωρίζει από το να γίνετε κτητικοί. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας έχει αλλάξει ριζικά. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο εκφραστικούς, ενώ, οι ιδέες σας θα είναι η αφορμή για να βοηθήσετε και άλλους να μεταμορφωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να ζήσετε έντονα συναισθήματα είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να νιώσετε πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα, με αποτέλεσμα να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον/ στην ερωτική σας σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Γοητευτικοί και ακαταμάχητοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο  σας με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την γοητεία σας, και θα σας βοηθήσει να αποτελέσετε το επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε ενθαρρυντικοί και δραστήριοι. Αξιοποιήστε α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Ημέρα για να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας. Επικοινωνήστε με φίλους και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι σήμερα, αλλά προσπαθήστε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την κοινωνική δρασ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 24/3 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό Στις 24/03 στις 22.38 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα μας απασχολή ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στην εσωτερική σας γαλήνη. Αφιερώστε χρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!