Astro-Μηνύματα απο 14/4 – 21/4/2019

Astro-Μηνύματα απο 14/4 – 21/4/2019


Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με πολύ καλές προϋποθέσεις εάν αναζητήσουμε συναισθηματική κάλυψη. Η έκφραση των όσων κρατούσαμε αρκετό καιρό μέσα μας, γίνεται πιο αβίαστα. Μπορούμε καλύτερα να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας. Η κρίση μας δεν είναι πια τόσο παρορμητική όσο το προηγούμενο διάστημα. Καλύτερη θα είναι η επικοινωνία μας με τους άλλους. Και νέες ευκαιρίες βελτίωσης, θα παρουσιάζονται συχνότερα στη ζωή μας.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο να διευρύνετε τον κύκλο σας. Η αισιοδοξία χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Προωθούνται νέα ξεκινήματα. Αποφεύγονται τα πίσω-γυρίσματα στο παρελθόν. Συναισθηματικά πατάτε καλύτερα στα πόδια σας.

*Κριοί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα σας προσθέτει επιπλέον άγχος σε επαγγελματικό τουλάχιστον επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική εποχή να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Η συνεννόηση με εκείνους που αγαπάτε, θα γίνεται μέρα με την ημέρα, καλύτερη.

*Ζυγοί, μπορεί η συναισθηματική σας κατάσταση να μη σας επιτρέπει όλες τις φορές να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα, όμως την εβδομάδα αυτή βελτιώνονται αρκετά τόσο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, όσο και οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όσο θα περνούν οι μέρες, θα δείτε καλυτέρευση και στα οικονομικά σας θέματα.

*Καρκίνοι, για κάθε καινούργιο εγχείρημα που θα επιχειρήσετε θα βρείτε συμπαραστάτες. Προσέξτε μόνο λίγο, να μην εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα προέρχονται κυρίως από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικά αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας μπλοκάρουν.

*Αιγόκεροι, εάν κάποια πράγματα καθυστερούν και δεν βλέπετε την εξέλιξη που θα θέλατε, δώστε λίγο χρόνο ακόμα και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αισθηματικά ζητήματα, ζητούν από εσάς επανεξέταση. Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας, στον τρόπο που τα αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα. Αλλάξτε οπτική στον έρωτα.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, ασχολείστε με νέες δραστηριότητες που θα σας ενθουσιάσουν. Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας. Υποχωρούν οι εργασιακές πιέσεις που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα.

*Ταύροι, φρέσκες ιδέες τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στο χώρο που δραστηριοποιείστε, σας καλούν να τις υπηρετήσετε. Αντιμετωπίζετε τις αλλαγές στη ζωή σας θετικά και όχι σαν ανατροπές. Προγραμματίζετε μικρές αποδράσεις με φίλους και αγαπημένους. Καλή εποχή για δίαιτα και βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

*Σκορπιοί, μετριάζονται οι συναισθηματικές εντάσεις που περάσατε το προηγούμενο διάστημα. Κάποια χρήματα σας έρχονται στα χέρια κι αυτό θα διευκολύνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητά σας. Συναντάτε φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Προσοχή στα μικρό-ατυχήματα κυρίως λόγω απροσεξίας.

*Λέοντες, υποχωρούν οι πιέσεις που δεχτήκατε το προηγούμενο διάστημα στα οικονομικά σας. Η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Καλή εποχή στο να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας συντροφεύουν. Κάνετε καινούργια σχέδια και είστε γεμάτοι ιδέες.

*Υδροχόοι, φροντίστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ο έρωτας ίσως σας προβληματίσει, ακόμα και να σας δυσκολέψει. Επικοινωνιακά είστε σε εξαιρετική εποχή. Νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, Οι ιδέες σας προωθούνται. Σχεδιάζετε μικρές ανοιξιάτικες αποδράσεις.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, συναντάτε αγαπημένους ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Η καθημερινότητά σας προγραμματίζεται καλύτερα. Διευθετούνται κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Μικρές εκδρομές και αποδράσεις θα σας ανανεώσουν.

*Δίδυμοι, εξαιρετική εβδομάδα για νέα ξεκινήματα. Ευχάριστες ειδήσεις θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας δώσουν την υποστήριξή τους. Εργασιακά εξομαλύνεται κι άλλο η κατάσταση. Ερωτικά θα έχετε τις ευκαιρίες σας να εκτονωθείτε. Η ενέργεια δε θα σας λείπει.

*Τοξότες, πιθανές προαγωγές στον εργασιακό σας χώρο, ίσως απαιτήσουν από σας περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας. Διευθετούνται κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε και θα έχετε την ικανοποίηση ότι αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

*Παρθένοι, προγραμματίζετε καλύτερα η ζωή σας. Μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα, με ανθρώπους από το εργασιακό σας περιβάλλον που τον προηγούμενο καιρό δυσκολευτήκατε. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα για άλλη μια φορά. Εξαιρετική περίοδος να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να κόψετε κακές συνήθειες.

*Ιχθύες, μια εβδομάδα που απαιτεί από εσάς καλύτερο προγραμματισμό στους χρόνους σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε ακάλυπτες κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας σε τρίτους. Η αγάπη μέσα από τη σχέση σας, γίνεται το καλύτερο στήριγμά σας. Μικρές ή μεγάλες εκδρομές θα σας ανανεώσουν. Αρκεί να οργανωθούν σωστά.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u