Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, επιπόλαιες συμπεριφορές & ερωτικά σκάνδαλα!!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, επιπόλαιες συμπεριφορές & ερωτικά σκάνδαλα!!


Στις 15/4 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη(24ο 18’). Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην  Αστρολογία  η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν άμεση σχέση με την  ομορφιά , την απόλαυση, το χρήμα, την τύχη , την επέκταση και γενικά με ότι έχει σχέση με την καλή ζωή. Υπάρχει όμως περίπτωση η σχέση αυτών των δύο πλανητών να γίνει βαρετή; Η απάντηση είναι πως ναι, όταν χαθεί το μέτρο και όλα πάνε προς την υπερβολή. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πιθανό να βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Δία, η οποία ενισχύει την ροπή που μπορεί να έχουμε προς την τεμπελιά, την αδράνεια, τις απολαύσεις, μας ωθεί σε επιπόλαιες κινήσεις, μας παρασύρει σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες, είναι υπεύθυνη για ερωτικά σκάνδαλα, ενώ σε ότι αφορά την υγεία και την φυσική μας κατάσταση, μπορεί να μας οδηγήσει σε διατροφικές κραιπάλες, να χαλάσουμε δηλαδή το πρόγραμμα διατροφής μας με αποτέλεσμα να αυξήσουμε το σωματικό μας βάρος. Η όψη τετραγώνου των δυο αυτών πλανητών θα επηρεάσει του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε τόσο στους φίλους όσο και στον/στην ερωτική σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις κοινωνικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη μοναχικός σίγουρα δεν εκφράζει εσάς τους  Δίδυμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές δηλώσεις με σκοπό να εντυπωσιάσετε τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, αν αυτή η προσπάθεια έχει ουσία ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε εσείς οι Καρκίνοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διατροφικές κραιπάλες με αποτέλεσμα να χαλάσετε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσατε τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα τυχεροί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους  με αποτέλεσμα να πιστεύετε εσφαλμένα, ότι τα σχέδια σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνουν πραγματικότητα από μόνα τους, χωρίς εσείς να χρειασθεί να καταβάλετε προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα τόσο απέναντι στους φίλους όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Με έμμεσο τρόπο ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι δικός σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εμφάνιση σας , ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε υπερβολικές σπατάλες για αυτό το λόγο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι δεν χρειάζεται να διατυμπανίζετε στους άλλους τι πρόκειται να κάνετε, αντίθετα καλό είναι να δημιουργείτε αναμονή .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάτι σας χαρακτηρίζει είναι η ικανότητα σας να διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά θέματα.  Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια σας να γοητέψετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν στιγμές που η υπερβολή γίνεται συνώνυμο της ύπαρξης σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον κυβερνήτη σας  Δία ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικά έξοδα για το σπίτι σας, όχι γιατί είναι απαραίτητα αλλά για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα δυνατά σας χαρτιά είναι η γοητεία σας.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε βαρύγδουπες εκφράσεις με σκοπό να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα των συνομιλητών σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι από την στιγμή που ο λόγος σας έτσι κι αλλιώς έχει δύναμη, είναι ανούσιο να αναλώνεστε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με ότι έχει αξία για εσάς ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο  Δια από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε μεγαλύτερη αξία σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον από ότι αξίζουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ενισχύσει την γοητεία σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ είναι πιθανό να χαλαρώσει τις άμυνες σας και να σας παρασύρει στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u