Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη με το μέρος μας…


Στις 14/04 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί με τον  Δία, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη, και θα σχηματίσουν μια από τις πιο τυχερές όψεις, όψη τριγώνου (24ο 20’). Σε αυτή την συνάντηση κορυφής, ο πλανήτης της τύχης  Δίας έρχεται να συναντήσει τον Ήλιο, δηλαδή την προσωπικότητα μας, με σκοπό να τη βοηθήσει να αναδείξει όλα τα ταλέντα της, γι’ αυτό και την αγγίζει με το μαγικό του ραβδάκι. Όταν δε, η  συνάντηση των δύο αυτών πλανητών γίνεται σε όψη τριγώνου, αυτό που μας φέρνει είναι  τύχη και ευκαιρίες  σε όποιο τομέα επιθυμούμε, μας βοηθάει να  βρούμε λύσεις σε υποθέσεις που μας απασχολούν, φέρνει στο πλευρό μας ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, μας δείχνει τις προοπτικές που υπάρχουν σε σημαντικούς τομείς, ευνοεί την επαγγελματική και προσωπική μας επέκταση, φέρνει σημαντικά κέρδη, δίνει λάμψη, ενώ παράλληλα, μας δίνει σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον μας. Η τυχερή όψη τριγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους,  Ζυγούς, Αιγόκερους ) και τους Λέοντες του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή και εσείς οι Κριοί να νιώσετε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδια σας τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε Ανώτερες Σπουδές,  επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Φυσικά, πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης για να βρείτε λύσεις σε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, να είστε έτοιμοι για ένα νέο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία βλέπετε πλέον το μέλλον εσείς  οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  σας υπόσχεται ότι μια ιδέα σας θα υλοποιηθεί σύντομα και θα σας φέρει θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, με τη libido να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, και τις ερωτικές προκλήσεις συνεχώς να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον  ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και μέσα από αυτόν θα προκύψουν τυχερές συνεργασίες. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική περίοδο έχουν πολλές προοπτικές να εξελιχθούν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται επιτυχία στα νέα επαγγελματικά σας ανοίγματα, ενώ παράλληλα θα έχετε βοήθεια και από σημαντικά πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Την καλή νεράιδα έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, με τον  ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα κάνει όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα. Έτσι κάτω από την επιρροή της θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέος έρωτας θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας με όλες τις τιμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία ή στις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν ορισμένα μέλη της οικογένεια σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια, Ασφαλιστικά Ταμεία).

ΖΥΓΟΣ

Με χαρά βλέπετε νέα  πρόσωπα να κάνουν αυτή τη χρονική περίοδο είσοδο στη ζωή σας.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ, θα φέρει νέα άτομα στη ζωή σας με τα οποία είτε θα συμπορευθείτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτά τα άτομα θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ευχάριστες της χρονιάς για εσάς τους   Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες ανοίγουν πολύ σημαντικές προοπτικές για τα οικονομικά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς κάτω από την επιρροή της όψης, θα αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας οι οποίες αφορούν είτε την επαγγελματική σας πορεία, είτε το σώμα και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε φέτος εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, ο οποίος ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα δημιουργικά σας σχέδια, θα μεγεθύνει την λάμψη και την γοητεία σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε παράφορα. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μέλλον σας οραματίζεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να οραματιστείτε εκ νέου το μέλλον της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια σχέση που μέχρι τώρα κρατούσατε μακριά από τα φώτα να πάρει την έγκριση της  οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Κριού, με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες , ενώ θα σας βοηθήσει να κάνετε την είσοδο σας στον κοινωνικό κύκλο ισχυρών προσώπων τα οποία θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τους πετύχετε. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας και να προβάλλετε ένα άλλο προφίλ.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u