Οι Προχωρημένες Όψεις του Ήλιου


Όταν κοιτάζουμε ένα προοδευμένο ωροσκόπιο το πρώτο πράγμα που επιθυμούμε να εντοπίσουμε είναι αν σε κάποια περίοδο την οποία εξετάζουμε θα έχουμε όψεις του προοδευμένου Ήλιου με κάποιον πλανήτη.

Αν δεν υπάρχει διέλευση ή συνάντηση, τότε η περίοδος που εξετάζουμε θα είναι πολύ ομαλή, αλλά και άδεια από γεγονότα, μια περίοδος περισυλλογής και εσωτερικής ανασκόπησης. Και αυτό βέβαια είναι πολύ χρήσιμο. Τα γεγονότα όμως ξεκινάνε από την στιγμή που θα συναντήσουμε στον προοδευμένο Ήλιο κάποιον πλανήτη.

Γενικά πρέπει να ξέρουμε ότι ο Ήλιος επηρεάζει και δεν επηρεάζεται από τους προσωπικούς πλανήτες, παρά μόνον από τους συλλογικούς, δηλαδή τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο.

Οι σχέσεις του με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή – αλλά και με την Δήμητρα και τον Χείρωνα, είναι σχέσεις εξουσίας και κυριαρχίας. Ο Ήλιος επιβάλλεται.

Οι όψεις που μπορεί να σχηματίζει είναι αντιθέσεις, σύνοδοι, τετράγωνο, τρίγωνα και εξάγωνα, όπως και ημίσεως τετραγώνου και όψη χιαστί, δηλαδή 150 μοιρών. Από αυτές οι σύνοδοι είναι αμφίσημες, έντονες, με ακραία επιρροή, που δεν μπορούμε όμως να τις χαρακτηρίσουμε καλές ή κακές.

Είναι θέμα γνώσης και χειρισμού των δυνάμεων.

Οι όψεις χιαστί του Ήλιου δίνουν έντονο δυναμισμό πάντα, τα τετράγωνα μας κινητοποιούν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε με πιο καθαρό μυαλό, τα τρίγωνα και τα εξάγωνα σηματοδοτούν επιτυχίες.

Κατά τις περιόδους που ο προοδευμένος Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιον πλανήτη πρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές στην ζωή μας, στο πεδίο που κυριαρχεί ο πλανήτης. Αν δηλαδή έχουμε σύνοδο προοδευμένου Ήλιου με Σελήνη, θα πρέπει να ξέρουμε ότι η οικογενειακή μας ζωή θα αλλάξει ριζικά, αν έχουμε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι πιθανόν να ζήσουμε έναν έντονο και αντιφατικό, γοητευτικό αλλά δύσκολο έρωτα.

Όταν έχουμε τρίγωνο του προοδευμένου Ήλιου με πλανήτες έχουμε σίγουρη επιτυχία στα θέματα που ορίζει ο πλανήτης, και μάλιστα πολύ έντονη. Το ίδιο, αλλά λιγότερο εντυπωσιακά, επηρεάζει και το εξάγωνο.

Καλό είναι να μαθαίνουμε την σχέση του προοδευμένου μας Ήλιου με τους πλανήτες όταν πρόκειται να κάνουμε μια επιχείρηση, ή να πάρουμε ένα ρίσκο. Ένα τετράγωνο για παράδειγμα του Ερμή με τον προοδευμένο μας Ήλιο θα μας πληροφορήσει ότι δεν είναι κατάλληλη εποχή για ανοίγματα.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθραβ

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!