Επανασυνδέσεις ζωδίων Απρίλιος 2019

Επανασυνδέσεις ζωδίων Απρίλιος 2019


Ένας μήνας, που θα φέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του πολλές και σημαντικές ανατροπές κατά κύριο λόγο, στις αισθηματικές σχέσεις των ζωδίων. Με την Αφροδίτη στον φιλικό οίκο των Ιχθύων, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα υπάρξουν λύσεις, επανενώσεις ζευγαριών αλλά και ευκαιρίες για νέα ζευγαρώματα που θα έχουν αντοχή στον χρόνο!

Πιο αναλυτικά :

Κριός

Είστε εσείς αυτοί, που θα ανοίξετε τον καινούργιο μήνα, και κάτω από ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις, που σίγουρα θα σας ενισχύσουν, σε όλα αυτά που το περίπλοκο σας μυαλό σκέφτεται, να υλοποιήσει! Κυρίως όμως στα ερωτικά σας που έχουν πλήρως αποσταθεροποιηθεί, μιας και έχουν υπάρξει πολλά και σημαντικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, οι νέες ιδέες και τα αληθινά συναισθήματα, θα σας φέρουν και σε μόνιμες επανασυνδέσεις μέσα από πράξεις, που θα ανακύψουν και από τις δύο τελικά πλευρές.

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε από την πρώτη μέρα κιόλας του Απριλίου σε ετοιμότητα, καθώς ο οίκος των ερωτικών σας, θα ενεργοποιηθεί και εσείς θα είστε αυτοί, που θα βρεθείτε στο επίκεντρο γεγονότων που θα αφήσουν το στίγμα τους, για όλο το υπόλοιπο της εποχής. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα για τους ελεύθερους και τους δηλωμένους εργένηδες, που θα βρουν μια καινούργια αγάπη που θα μέλλει να γίνει και η μόνιμη δέσμευση της ζωής τους. Την εμπειρία την έχετε, άρα λάθη σίγουρα πια δεν θα κάνετε.

Δίδυμοι

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα για εσάς, καθώς με τον Άρη πάνω σας θα γίνετε το απόλυτο επίκεντρο για νέες γνωριμίες, αλλά και προσεγγίσεις από το μακρινό σας παρελθόν. Τώρα που και όλα τα άλλα ζητήματα της ζωής σας, έχουν πάρει την ευθεία τους, σίγουρα πρέπει να δείτε και πιο σοβαρά τι επιθυμείτε να γίνει και με ποιον. Όλα τα σενάρια θα περάσουν από μπροστά σας, άρα επιλέξτε το πιο ταιριαστό με την δική σας προσωπικότητα.

Καρκίνος

Μετακινήσεις, ταξίδια και πολλές αλλαγές έχει το πρώτο διάστημα του μήνα, για το ζώδιο σας, που στην πλειοψηφία τους, θα συσχετίζονται με την σχέση σας, που βιώνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολίες. Με τα άστρα να σας δίνουν το προβάδισμα και την δυναμική που σας χρειάζεται, είστε εσείς που θα έχετε και τον τελευταίο λόγο, για το τι πρέπει να γίνει. Επανασυνδέσεις και αδιέξοδες επιστροφές, που μόνο πια σας έχουν κουράσει, απλά θα τερματιστούν. Δεν έχετε χρόνο για άλλες τέτοιες καταστάσεις που σας καθυστερούν.

Λέων

Μια αλλαγή στην ψυχολογία σας, χρειάζεστε πλέον και που ιδανικά θα επιθυμούσατε να σας έρθει από τον άνθρωπο που τόσο πολύ ακόμη αγαπάτε. Δεν θα κάνετε την πρώτη κίνηση, απλά και μόνο επειδή είστε ΄Βασιλιάς΄ και φυσικά θα περιμένετε τις προτάσεις να εμφανιστούν από την άλλη πλευρά. Πριν να λήξει το ζώδιο του Κριού, θα έχουν γίνει πολλά και σύμφωνα με τα σχέδια σας. Τότε πια θα είναι και η δική σας η σειρά, για να βάλετε το λιθαράκι σας.

Παρθένος

Μπερδεμένοι θα μπείτε σε αυτήν την καινούργια περίοδο. Η αισθηματική σας ζωή, απέχει από αυτό που έχετε ονειρευτεί για τον εαυτό σας. Το καλό είναι ότι έχετε τα ψυχικά αποθέματα, για να μιλήσετε σοβαρά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε τρόπους, που θα ξεπεράσετε αυτή την κρίση. Για τους μόνους, οι νέες επαφές – φλερτ που θα τους πλησιάσουν θα γίνουν και η αιτία, για να κλείσουν τις εκκρεμότητες με το παρελθόν τους μόνιμα.

Ζυγός

Δεν είστε αποφασισμένοι ακόμη για τα νέα βήματα τα πιο επίσημα και δεσμευτικά, που σας έχει ζητήσει καιρό τώρα το συντροφικό σας ταίρι. Ακόμη και μέσα στην δική σας την ζωή, υπάρχουν πρακτικά προβλήματα και εμπόδια, που δεν σας επιτρέπουν να τολμήσετε κάτι τόσο σημαντικό. Το θετικό είναι ότι αυτός που είναι κοντά σας, σας αγαπάει τόσο πολύ που θα σας δώσει όλον τον χρόνο που έχετε ανάγκη, για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Σκορπιός

Ασκείτε εκ ζωδίου γοητεία σε όλους. Τώρα και με τα αστρολογικά να σας βγάζουν πρωταθλητές σε επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες, ουδείς Σκορπιός, δεν θα μείνει μόνος του. Παλιές ερωτικές ιστορίες μέσα από τυχαία γεγονότα και συμπτώσεις, θα αναβιώσουν και πιθανόν και να δέσουν γύρω από μια τελευταία ευκαιρία. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν πληθώρα επιλογών που σίγουρα θα τους γεμίσουν όλα τα κενά. Διαλέξτε αυτόν που δεν έχει τα χαρακτηριστικά των…παλιών!

Τοξότης

Εκπλήξεις και τροποποιήσεις όλων των ειδών, έρχονται από την μεριά του ανθρώπου που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είτε τώρα είστε μαζί, είτε οι καταστάσεις σας βρίσκουν χώρια. Από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε επικοινωνίες και προσωπικές επαφές, που θα λύσουν όλες τις απορίες και τις μεταξύ σας διαφορές. Ένας καινούργιος δρόμος, θα ανοίξει που μπορεί να φτάσει υπό κατάλληλες συνθήκες μέχρι και σε γάμο. Τα ελεύθερα παιδιά, θα πέσουν πάνω σε κεραυνοβόλο έρωτα.

Αιγόκερως

Πολλά τα κομπλιμέντα και οι ματιές γεμάτες νόημα, που πέφτουν επάνω σας. Είναι μια εποχή που το γήινο ζώδιο σας  θα έχει μεγάλη εύνοια στον τομέα των αισθηματικών. Αυτό είναι και κάτι, που εσείς που είστε σε φάση ή που θέλετε, να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, θα το καταφέρετε. Τύχη και ευκολίες θα έρθουν και στα ζευγάρια – συντρόφους, που έχουν χωρίσει και τώρα επιθυμούν να δώσουν μια τελική ευκαιρία, σε αυτό που ακόμη καίει μέσα τους.

Υδροχόος

Με παράπονα σας βρίσκει ο νέος μήνας, σε οικογενειακά και προσωπικά σας θέματα. Κατά έναν περίεργο τρόπο έχει επωμισθεί όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, και ο ελεύθερος σας χρόνος είναι ελάχιστος. Τουλάχιστον θα λύσετε πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα, και θα μπορέσετε πλέον με ένα πιο καθαρό μυαλό να ασχοληθείτε με το άτομο, που έχετε καιρό τώρα βάλει στο στόχαστρο σας. Σίγουρα σας περιμένει. Μην χάσετε επίσης άλλο χρόνο σε καταστάσεις από το παρελθόν, που ίσως και να σας επισκεφτούν.

Ιχθύς

Προσοχή λοιπόν εσείς σε όλα και όλους. Τώρα είναι και μια εξαιρετική εποχή για το ζώδιο σας, που θα καταφέρετε να βάλετε την προσωπική σας σχέση, σε μια σειρά και όπως εσάς τελικά σας βολεύει. Οι σύντροφοι που έχουν αποδείξει την αξία και το βάθος των αισθημάτων τους, θα κάνουν και τα επόμενα βήματα για συγκατοίκηση – γάμο ακόμη και οικογένεια. Οι Ιχθύες που τώρα έχουν βρει κάτι νέο, θα δουν τις εξελίξεις να τρέχουν πιο γρήγορα από ότι μπορούν να σκεφτούν.

Από τον Γιάννη ΦόξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Επανασυνδέσεις ζωδίων Σεπτέμβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το Φθινόπωρο τώρα ξεκινάει, και προλογίζει την νέα σεζόν… μέσα από δυναμικές αστρ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η διάθεση και το πάθος σας (για όλα) χτυπούν κόκκινο και εί ...

Το Ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Παρθένε! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να κάνεις κάποιες ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Αύγουστος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δώρα φέρνει ο Αύγουστος σε ελεύθερους και δεσμευμένους ..  Φορτωμένος με σημαντικά ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ…  ΔΙΔΥΜΟΙ Τα οικονομικά σας έχουν εξαιρετικές προοπτικές και ιδιαίτ ...

Το Ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Λέοντα! Η ερωτική σου ζωή είναι στην αναμονή για μεγάλες αλλαγέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u