Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021


Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε, καθώς σε λίγο θα ξεκινήσει ο χορός των Εκλείψεων, γι’  αυτό και είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, Ήλιος, Αφροδίτη που στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σχηματίσουν θετικές όψεις τριγώνου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Ενώ μετά τα μέσα τις εβδομάδας οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της υπερβολής.

Επίσης, η είσοδος του Ήλιο στους Διδύμους θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής, ενισχύοντας την επιθυμία μας για επικοινωνία και προσωπική επαφή.

Στους τυχερούς της εβδομάδας, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό) ανήκουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ πιο προσεχτικά, στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 16/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα παρασύρει  σε αυθόρμητες αντιδράσεις στις σχέσεις τους τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 17/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει να βγουν πιο ισχυρά τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 18/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε ξαφνικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 19/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από τους Διδύμους θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τόσο οι Λέοντες και οι Υδροχόοι όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 20/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα ενισχύσει την δημιουργικότητα των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ μια αρκετά πιεστική περίοδος ξεκινά για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 21/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύες θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) της 1ης ημέρας.

Το Σάββατο 22/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 23/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις αλλά και αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Παίρνω σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική μου ζωή και ισχυροποιώ την θέση μου. Αυτό θα με βοηθήσει να προχωρήσω δυναμικά μπροστά, αρκεί να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να παρασυρθεί από ψευδαισθήσεις και υπερβολές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!