Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει


Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθούμε από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και να απομονωθούμε, κάνοντας πολλές φορές τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας, ήρθε η στιγμή να δείξουμε το αλτρουιστικό μας πρόσωπο.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει ο πλανήτης της τύχης Δίας που στις 14/05/2021 και συγκεκριμένα στις 01:36 π.μ. θα κάνει την 1η δοκιμαστική του είσοδο, στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνούσε πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας, στους Ιχθύες , στις 21/06/2021 θα φτάσει μέχρι την 02ο 11’ και  θα μπει σε στάση, ενώ, στις 22/06/2021 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του από την 02ο 11’ , και στις 28/07/2021 θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίας του, θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες μας και τον αλτρουισμό μας, ωθώντας μας να βοηθήσουμε όποιον θεωρούμε ότι βρίσκεται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από εμάς, αυτό όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που μπορεί να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Επίσης, θα ενισχύσει την διαίσθηση, τις μεταφυσικές μας ανησυχίες και θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε σε πνευματικές αναζητήσεις.

Από την άλλη πλευρά, θα ξαναδούμε όλες τις μορφές Τέχνης, όπως τον χορό, την μουσική, το θέατρο, την ζωγραφική και πάλι να ανθίζουν, αλλά και τον κόσμο να στρέφεται προς αυτή.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο Δίας στους Ιχθύες, θα ωθήσει τους περισσότερους από εμάς να προχωρήσουμε σε εσωτερικές αναζητήσεις και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας που τα τελευταία 2 περίπου χρόνια είχαν μπλοκαριστεί, βάζοντας τον σπόρο για μια νέα αρχή. Ωστόσο, καμία αρχή δεν μπορεί να γίνει εάν δεν ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε διάφορες καταστάσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πρώτο πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) μόνο των 2 πρώτων ημερών, ενώ θα παρασύρει σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες) των 2 πρώτων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίας του Δία στους Ιχθύς θα σχηματίσει κυρίως θετικές  όψεις :

  • Στις 04/06 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (1ο 44’), θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό, την καλή διάθεση και θα φέρει και τυχερές γνωριμίες στα ζώδια  του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/06 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο (2ο 10’), θα φέρει σημαντικά κέρδη και επιτυχία στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 12/07 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή (1ο 24’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα φέρει τυχερές συναντήσεις στα ζώδια  του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 22/07 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη (00ο 36’), θα παρασύρει σε επιπολαιότητες και ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) της 1ης ημέρας καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η πρώτη παρουσία του Δία στους Ιχθύες θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδος προετοιμασίας ξεκινά για εσάς τους  Κριούς. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αρχίσετε να ονειρεύεστε  το μέλλον σας και να κάνετε τα πρώτα σχέδια σας, τα οποία θα έχετε το χρόνο να επανασχεδιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα ανοίξει ο κοινωνικός σας κύκλος, και θα γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για την καριέρα σας. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ενώ αρκετοί από εσάς θα βάλετε τις βάσεις για την μελλοντική σας επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους . Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, και να κάνετε σχέδια για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, και να  τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική περίοδος για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ξεκινά. Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την  προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ευκαιρίες στην δουλειά σας  θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας για να δείξετε τις ικανότητες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε και μια προαγωγή η οποία θα συνοδεύεται από νέες ευθύνες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους τυχερούς του ζωδιακού θα ανήκετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας σχέδια, να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  να ερωτευτείτε, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και ορισμένες εγκυμοσύνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε εύκολες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ θα ασχοληθείτε και με την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες  από το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα θα γίνει η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και τυχερές γνωριμίες τις οποίες θα αξιοποιήσετε τον επόμενο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα πατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο στους Ιχθύες  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υλικές και συναισθηματικές σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η πρώτη επίσκεψη του Δία στο ζώδιο σας, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Εσείς απλά, αυτή την χρονική περίοδο, θα βάλετε τον σπόρο της ανάπτυξης σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u