Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/6 – 23/6/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/6 – 23/6/2019


Εξίσου έντονη με την προηγούμενη, προβλέπεται ότι θα είναι η 3η εβδομάδα του Ιουνίου, τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι οι πολύ σημαντικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και οι οποίες επηρεάζουν κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, αλλά, και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη και θα επηρεάσει κυρίως την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα κυλήσει σε πιο ήρεμους ρυθμούς, ενώ, τα πιο σημαντικά γεγονότα θα είναι η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου.  Οι πιο τυχεροί, και αυτή την εβδομάδα, θα είναι η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) η οποία δεν επηρεάζεται από όψεις.

Την Κυριακή 16/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο είναι πιθανό να οδηγήσει σε αδιέξοδα τις συζητήσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 17/6 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα ώστε να μην τους εξαπατήσουν.

Την Τρίτη 18/6 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να υλοποιήσουν τα σχέδια τους. Ενώ την ίδια ημέρα, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν αποφάσεις και να δράσουν.

Η Τετάρτη 19/6 είναι η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) εξαιτίας των διαδοχικών αντιθέσεων που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας με τον Ερμή και τον Άρη και οι οποίες κρύβουν μέσα τους έντονο παρασκήνιο.

Την Πέμπτη 20/6 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Παρασκευή 21/6 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ θα αναγκάσει  τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς,  Ζυγούς, Αιγόκερους) να ασχοληθούν με το σπίτι, τις σχέσεις και την καριέρα τους. Επίσης την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Το Σάββατο 22/6 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Ενώ την Κυριακή 23/6 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο
Δία θα ενισχύσει την επιθυμία  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) για καλή ζωή και απολαύσεις.

Η 3η εβδομάδα του μήνα μέσα από τις θετικές και πιο απαιτητικές της στιγμές, θέλει να πει ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται αφοσίωση και υπομονή. Γι’ αυτό προσπαθούμε να διαχειριστούμε την παρόρμηση της στιγμής, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας να φιλτράρουμε πολύ καλά αυτά που λέμε.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα .

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u