Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/8 – 25/8/2019


Αέρα ανανέωσης θα φέρει αυτή η εβδομάδα σε όλους μας, μιας από το ξεκίνημα αλλά και κατά τη διάρκεια της θα έχουμε τις πλανητικές μετακινήσεις του Άρη, της Αφροδίτης και του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα στο ζώδιο της Παρθένου, καθώς και τις θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία, και της Αφροδίτης με τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι όλο το πλανητικό ενδιαφέρον μετατοπίζεται  στον Μεταβλητό Σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) οι οποίοι θα νιώσουν ότι κινητοποιούνται  σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Πιο ανάλαφροι θα αισθανθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ανήκουν σε αυτούς που θα περάσουν ευχάριστα.

Την Κυριακή 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα βάλει σε δράση τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 19/8 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 20/8 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε παιχνίδια εξουσίας και αλληλεξάρτησης.

Την Τετάρτη 21/8 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και θα δώσει καλές ιδέες, τις οποίες θα τις επικοινωνήσουν με τον καλύτερο τρόπο, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), καθώς και οι Κριοί. Ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 22/8 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης  (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 23/8 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει τα γενέθλια των Παρθένων , ενώ είναι πιθανό να ωθήσει σε υπερβολές τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 24/8 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστή της τον Άρη, θα κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στον έρωτα τα ζώδια του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των Ταύρων και των Αιγόκερων.

Ενώ την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη αντίθεσης και τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Δία και τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση των υπολοίπων  ζωδίων  του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι ότι μετά από το ευχάριστο, για τους περισσότερους, διάστημα των διακοπών, ήρθε η στιγμή να μπούμε σταδιακά στην ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθούμε με τα πιο πρακτικά ζητήματα της. Αυτό θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε σιγά – σιγά καλύτερα την ζωή μας και να βάλουμε νέους στόχους τους οποίους θα καταφέρουμε να πετύχουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μάθουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές οι οποίες είναι πάντα συναρπαστικές!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u